Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסלול בברזיל הוא אחד הקשים בסבב כך שמחכים לנו שם הרבה הפתעות.

רציתי שאלונסו ינצח אך לא בצורה הזאת.

הפיצוץ במנוע של שומאכר הזכיר לי את המרוץ בהונגריה, בו התפוצץ לאלונסו מנוע ואז רואים את הצוות של שומאכר שמח. לכל מטבע יש שני צדדים וקיבלנו לכך דוגמא.

אני רוצה ששומאכר יקח את המרוץ בברזיל ושאלונסו יקח את הסבב.

זה עדיין לא נגמר.

when you shoot shoot dont talk

פורסם

כל ההערכות נופצו בבת אחת. :lol:

חשבתם שרנו גמרו את הסוס. טעיתם.:nono:

מן הסתם מוטי, תגיד שהכל בגלל כשל טכני. אבל גם לרנו היו כשלים טכנים אז זה מתאזן לשם שינוי.:wink:

סקר סיכויים אלונסו VS שומכאר נפתח שנית.:lol:

אני ממשיך לדבוק בבחירה שלי (לא קשה לדעת) כמו במשך כל העונה.

*יאמר לרעתו של אלונסו, שהתנועת היד של סגירת הפיות, לא הולמת אותו וממש נראית מתנשאת.

לא נורא, נדבר עם הילד ונסביר לו שזה לא יפה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

כשלים טכניים זה חלק מהספורט המוטורי .

התמונה שבשבילי סיכמה את כל המרוץ הזה היתה המעבר של מיכאל שומאכר בתוך המוסך של פרארי ונותן לחיצת יד וחיבוק לכל אחד ואחד מאנשי הצוות האפורים שם , מעין אמירת תודה לא רק על סוף שבוע מאומץ ועם הרבה תקווה אלא על תקופת זמן ענקית שהיו לצידו בנצחונות ובהפסדים .

כנראה שגם מיכאל שומאכר מבין שהפעם זה נגמר .

ומן הצד השני פרננדו אלונסו , מעל לכל הויכוחים והדברים השנויים במחלוקת שלו , התנועות המוזרות , האשמות כאילו הקבוצה לא עושה מספיק בשבילו היה שם בזמן בכדי לקטוף את הנצחון בדיוק בזמן .

אלונסו זינק חמישי וכבר אחרי מספר מטרים של אספלט יפני ניתן היה לראות מדוע הוא נחשב , בצדק , כאחד המזנקים הטובים ביותר , אם לא הכי טוב שיש , רביעי אחרי הפנייה הראשונה וממשיך ועוקף ומזנב , ממקם את עצמו שני ונהנה מעצירה מוקדמת ולא מתוכננת של מאסה בגלל אויר שברח מהברידג'סטון שלו .

הכל היה יכול להיות שונה אם המנוע האדום לא היה שובק , אם טויוטה לשם שינוי היו עומדים בהבטחות ואלונסו לא היה עוקף את הצמד היפני של טרולי ורלף .

אבל בסופו של יום הכל מתהפך שוב בעונה הזו , שהיינו בטוחים שהיא גמורה לטובת שומאכר , ונצבע בתכלת צהוב .

והמרוויחים הגדולים - כנראה דווקא הקבוצה שלא הגיעה ליפאן , מקלארן-מרצדס , שנראה שהמספר 1 יהיה על החרטום הכסוף שלהם בשנה הבאה...

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

איזו אכזבה.

בתור אחד שאהד פרארי מגיל 12 ,ומעריץ של שומכאר עצוב לי לראות אותו פורש בצורה כזותי.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

איזה כיף לקום בבוקר ולפתוח עוד שבוע אפור במירוץ פורמולה 1!

בלי תירוצים לבוס, לאשה ובגלל החג - אפילו לא לילדים.

אולי אקלסטון מתחשב בעצם בקהל האוהדים הישראלי במאמציו להסיט את הסדרה ממסלולי אירופה לארצות המזרח...:shock:

על המירוץ עצמו - נו, ראינו טובים ממנו.

אגב - פספסתי איזשהו חידוש מבית אבשלום קור בקשר ל"לעקוץ"?

WTF?!

מה? זה יותר מגניב כזה כאילו להגיד, מאשר פשוט לומר "לעקוף"?

מה לליצנות הזו ולענף הספורט המושקע הזה.

• תוכן חדש...