Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקה , אחד ממסלולי המרוצים המרהיבים ביותר שקיימים בעולם המוטורי ואחד כזה שנהגים אוהבים להתחרות עליו יהנה בסוף השבוע הזה ממופע פרידה מעולם הפורמולה-1 .

לפחות בינתיים עובר הקרקס הגדול בתבל החל מהשנה הבאה למסלול פוג'י .

תזכרו את הרגעים המרתקים שהיו לנו במסלול הזה . סנה ופרוסט מגיעים יחד לשיקאן שלפני ישורת הזינוק בעונת 89 ואף אחד לא מתכוון לוותר ושניהם לא יוצאים ממנו בשלום בקרב על הכתר העולמי .

פרוסט יוצא מהמקלארן הכבוייה , סנה מנסה להמשיך לאחר מכן ופשוט ממשיך ישר , מנצח את המרוץ ונפסל בגלל התקרית בשיקאן , הלכה האליפות ואלסנדרו נאנניני זוכה מההפקר בניצחון .

עונת 90 , שוב סנה ופרוסט בקרב על הכתר העולמי ושוב המסלול בסוזוקה זוכה בכבוד להיות המכריע באליפות .

פרוסט הפעם חמוש בסוס צוהל אדום מבית פרארי , הברזילאי עדיין בחפיסת הסיגריות של מלבורו ולא מתכוון לוותר הפעם , זינוק ופרוסט מוליך מעט בכניסה לפנייה המהירה , פרוסט בולם וסנה לא מתכוון אפילו לגעת בדוושה האמצעית , המגע בלתי נמנע ושניהם בחוץ . סנה אלוף עולם .

עונת 96 , היל ווילנייב בוויליאמס מתחרים על אליפות העולם , לשניהם עדיין יש סיכוי עם המכונית שאמרו עליה שגם קוף יכול לנצח מרוצים איתה .

אי שם בסביבות ההקפה ה-35 הגלגל של הוויליאמס-רנו של הקנדי ניתק והוא מוצא את עצמו בעפר ומחוץ למרוץ , מחוץ לאליפות - דיימון היל אלוף עולם .

עונת 98 מיקה האקינן לקראת אליפות עולם ראשונה שלו במקלארן הכסופה , לאחר שני זינוקים שבוטלו ומיכאל שומאכר אחד שמוצא את עצמו בסוף הגריד , המסלול היפני חוזה בדומיננטיות של הפיני לאורך המרוץ עם קרבות נהדרים בין היל-ווילנייב-שומאכר-קולטארד בהמשך הגריד .

האקינן מנצח בסטייל ולוקח את האליפות .

שנת 99 ומיכאל שומאכר , לאחר רגל שבורה בבריטניה נאלץ להילחם בשביל אדי ארווין ולשמור לו צ'אנס לאליפות .

האקינן מצידו בדרך לאליפות שנייה וחייב לנצח וזה בדיוק מה השוא עושה בסטייל .

lupini01.jpg

לאחר מכן הגיע עידן השומאכר , ועל זה לא עכשיו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

סיבוב 17 באליפות העולם יערך ביום ראשון בבוקר שעון ישראל .

53 הקפות של המסלול היפני המיוחד הזה עם פניות ה-130R וה-SPOON וכמובן השיקאן המפורסם שעבר מספר שינויים מאז תקריות שנות ה-80 והתשעים .

japanese.gif

בשנה שעברה ניצח כאן קימי רייקונן עם מקלארן-מרצדס , דבר שאין יותר ממנו שהוא היה מייחל לעצמו הפעם , לקראת המעבר לפרארי ולסיום עונה ללא ניצחון .

בינתיים פרננדו אלונסו משדר לחץ ופולט שטויות בקצב על הקבוצה שלו , שעושים לו בכוונה בגלל שהוא עוזב בתום העונה , שלא מתאמצים מספיק בשבילו ועוד כל מיני סוגי בכי .

פלביו בריאטורה החליט אתמול לשדר קצת מנהיגות , אסף את השברים ועשה שיחת הרגעה עם כל הצדדים הנוגעים בדבר .

מזג אויר הפכפך ליווה את האימונים עד כה - גשם רוחות ומסלול שבחלקו התייבש ונרטב שוב .

אנטוני דיוידסון ,שכנראה ינהג בסופר-אגורי בעונה הבאה וג'יאנקרלו פיסיקלה היו המהירים ביותר בשני המקצים , בהתאמה .

דובי

פורסם

עשר דקות לשבע בבוקר.

ערוץ 5 או 5 פלוס.

הולך להיות טוב אני מקווה :)

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

japanese.gif

כבוגר GT3 ו-GT4 אני מאוד אוהב את המסלול הזה.

מאוד מהיר, מאוד טכני ומאוד מהנה.

מעברי גובה גורמים לכמה פניות עיוורות - DEGNER שלא רואים את הפניה עד לרגע האחרון וקשה להתבייט על נקודת בלימה (והכרחי מאוד לא לבלום שם יותר מדיי או מוקדם מדיי), SPOON שבקטע הראשון מפתה להיות מאוד מהיר עבל מתהדק לפתע בקטע השני שלו וכמובן השיקיין הראשון של CASIO שבסוף ההקפה שפשוט לא רואים אותו בכלל - מזל שכאן קל להתמצות ולהתבייט על נקודת הבלימה - אבל דרושים עצבים מברזל לטוס בשיא המהירות במסלול שהולך "אל השמיים" בידיע שיש שם פניה ואם אתה מפספס אז.................

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

פשוט לא יאומן שזו העונה האחרונה של סוזוקה ובמקום זה עוברים לפוג'י, סוזוקה הוא אחד המסלולים המדהימים ביותר על כדור הארץ, מהיר, מאתגר, טכני, מפתיע... להוציא אותו מהסבב זה פשוט לא נכון.

מוטי

פורסם

מוטי

פוליטיקה יש לו רק בישראל שבה מבטלים ארועים מוטוריים אלא גם בעולם הגדול...:-D

מסלול סוזוקה נחשב כמסלול הבית של הונדה והמסלול בפוג'י שייך לטויוטה . עכשיו , למי יש יותר כסף לשלם לברני בכדי לזכות בקיום מרוץ פורמולה-1 אצלו ...?

דובי

פורסם

נו באמת להחליף את מסלול סוזוקה במסלול פוג'י

רק תביטו בשניהם בלי לינהוג, רק להביט, ומסלול פוג'י כבר גורם לי געגועים לסוזוקה

אני מקווה שהאוהדים לא ישתקו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

המרוץ האחרון מפוג'י שאני ראיתי היה ב-76 - האנט ולאודה , אבל כמו שהמסלול הראה כרגע יש ישורת ארוכה ומדהימה עם בלימה חזקה בקצה , בנוסף נראה שיש מקום לאקשן שם .

בואו לא נפסול על הסף , למרות האהדה הגדולה שלנו לסוזוקה .

מה שאני לא מבין זה מדוע לא עשו 2 מרוצים ביפאן , כמו ב-94 ו-95 שהשתמשו במסלול היפני של איידה כפסיפיק גראן-פרי .

דובי

פורסם

Been there, seen it....

האקינן מנצח ושומאכר מתייפח ב-1998.

המלצה שלי- לא לעלות לרכבת ההרים האדומה אחרי סושי, הדגים עלולים לקפוץ מחוץ לאקווריום.

הימור שלי- שומאכר פורש עם כתר (נוסף) על הראש.

פורסם

פרארי תופסים את השורה הראשונה כשמסה עם פול פוזישן!

לדעתי מייקל חשב שהפול כבר שלו ולכן לא לחץ בהקפה האחרונה, חוץ מזה שזה מספיק לו כדי להכנס למירוץ בעמדה הרבה יותר טובה מהחבר'ה בכחול-צהוב שייזנקו רק מהשורה השלישית!

בין ההפתעות של מבחני הדירוג -

שתי הטויוטות מזנקות מהשורה השניה, שתי ההונדות מהשורה הרביעית, קימי אפילו לא נכנס לעשיריה הראשונה (11) כמו גם דה-לה רוסה (14), מקלארן ממש לא לעניין בסוזוקה ונאמר על קימי שהוא גם לא מרגיש כ"כ טוב פיזית.

מוטי

פורסם

הסיפור של מקצי הדרוג זה בהחלט טויוטה והקאמבק שעשו לכבוד מרוץ הבית ביפאן .

טויוטה היא קבוצה עם תקציב בלתי נגמר ובלי חורים בכיס , כמעט כל מה שצריך עושים שם , לא תמיד בצורה הנכונה .

את מכונית השנה הזו החלו לפתח בטויוטה מאד מוקדם בשנה שעברה וכאשר החלו הצרות הם לא מיהרו כל כך לתקן אותן וחבל...

אני לא בטוח שתוצאות מקצי הדרוג של טויוטה יחזרו במרוץ עצמו , זאת נדע מחר , אבל את ההד התקשורתי הראשוני הם השיגו וזה כבר טוב .

מי שהסתכל על לוח התוצאות בטלויזיה , אני ראיתי את זה ב-RTL היום , יכול היה לראות היפוך מושלם מבחינת משתמשי הצמיגים .

כל הרביעייה הראשונה נועלת גומי יפני לעומת סין שם הרביעייה הראשונה היתה של מישלן . מעניין איך בשבוע אחד עם מזג אויר הפוך לחלוטין ועד כמה יש השפעה בנושא הזה .

פורמולה-1 זה עסק מורכב .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

17 הקפות לסיום כשהוא מוביל, הלך לשומאכר המנוע והוא פרש. אלונסו לקח את ההובלה ונראה שיינצח

מה שאומר שמספיק לאלונסו נקודה אחת במירץ בברזיל כדי לזכות בתואר

• תוכן חדש...