Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ב - 206

gal_shirin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הערב נכנסתי לרכב שלי וניסיתי להניע. כרגיל, הכנסתי את הקוד באימובולייזר וסובבתי את המפתח. כלום לא קרה. אמרתי, בטח השארתי את המערכת דולקת, הבאתי חבר, חיברנו כבלים והאוטו הניע.

במהלך כל הנסיעה דלקה לי נורת בדוק מנוע ובסוף הנסיעה ניסיתי להניע שוב את הרכב ושוב, כלום לא קרה, האוטו לא מניע ואפילו פנסים הוא לא מדליק לי.

המצבר בן חצי שנה.

אני אגש על הבוקר למוסך אבל בשביל להוציא אותי קצת מהחושך, הייתי רוצה כיוון.

מה הבעיה? מישהו חווה כזה דבר?

תודה מראש, גל.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

חיברתי כבלים, האוטו הניע, נסעתי 20 - 30 דקות (עם נורת בדוק מנוע), הגעתי הביתה והאוטו לא הניע לבדו.

Peugeot 206 XS

פורסם

סליחה על השאלה, אני קצת בור בנושא, האם יכול להיות שאין טעינה אבל האלטרנטור עדיין מספק חשמל לשאר המערכות של האוטו (כל עוד הוא מונע)?

Peugeot 206 XS

פורסם

איך אני מזהה את הכבל שמתחבר מהאלטרנטור למצבר לשם טעינה?

עדיף שנתחיל בבסיס, איך אני בכלל מזהה את האלטרנטור?

Peugeot 206 XS

פורסם

טוב, השקמתי קום, נסעתי לחשמלאי, היה סגור ונאמר לי שהוא מגיע בתשע....

לא ממש התחשק לי לחכות לו אז קפצתי למוסך מורשה פיג'ו שיעיפו מבט.

תוצאות:

יש טעינה, האלטרנטור תותח על (פועל כרגיל), המצבר הלך (וטעיתי, הוא היה בן שנה ושלושה חודשים במותו) ונורת בדוק מנוע נדלקה עקב מות המצבר (היא נדלקה כנראה מצער רב).

מכיוון שלא היה לי זמן/כח לחכות לחשמלאי ולא היה סניף של אוטו דיפו באיזור, החלפתי את המצבר במוסך המורשה. המחיר בהתאם....

תודה לכל העוזרים, יום טוב!

Peugeot 206 XS

פורסם

gal_shirin כתב,האם יכול להיות שאין טעינה אבל האלטרנטור עדיין מספק חשמל לשאר המערכות של האוטו (כל עוד הוא מונע)?

בטח, יכול להיות שהכבל שמתחבר מהאלטרנטור למצבר התנתק אבל הוא עדיין מספק חשמל.
אמרת שאינך רוצה להטעות,אבל אתה מטעה.בטח ?.

האלטרנטור לא מספק חשמל לשום מערכת,לא כאשר הוא מנותק,ולא כאשר אין טעינה.

כאשר הוא מחובר,ויש טעינה הוא טוען את המצבר בלבד.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אין טעינה. בדוק אם לא התנתק כבל מהאלטרנטור.

כוונתי הייתה להתנתקות הכבל המתחבר לנק' העירור באלטרנטור , שמשמש לסגירת המעגל שמדליק את נורת הטעינה בלוח השעונים (אין טעינה, קצר להארקה, נורה דולקת . יש טעינה, 12V, נורה כבוייה) , ולא לכבל שהולך אל המצבר והסטרטר. חשבתי שעקב כך אין לך טעינה - מה שהוביל להתרוקנות המצבר ובעקבותיו לחיווי תקלה של המחשב.

בכל מקרה- התקלה אותרה , אז אין מה להוסיף.

• תוכן חדש...