Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיפוש אחר האתיקה מאת UMI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא שאת קלארקסון תובעים והרבה-פשוט הסרקאזם והצחוק שלו מביאים מליונים לBBC..

ככה שלא ממש אכפת להם,

נאיבי מי שחושב שהמצב היה אחרת אם היה מדובר בקמור למשל או בלובינסקי.

או שמא (ואני נזהר פה בדבריי), מדיניות עיתוני הרכב היא כזו שהם מצנזרים בעצמם את הכתבים ואלו כבר לא ששים להגזים בדבריהם יותר?

לכן מה שאנחנו מקבלים בכתבות זו גרסא שונה של מה שהכתב חושב?

אולי נקבל תשובות מרוני או מצוקרמן-או יותר טוב מטל שביט??

מעניין הסיפור הזה..:shock:

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדיניות עיתוני הרכב היא כזו שהם מצנזרים בעצמם את הכתבים ואלו כבר לא ששים להגזים בדבריהם יותר?

ככה אתה מכיר את תומר? מעניין אותי מאוד לשמוע את תגובתו בנושא, אבל אני מניח שאחרי ששינו לו את השם, להגיב פה לדברים האלה זה משהו שכבר ממש מוגזם לבקש :roll:

פורסם

פשוט בושה לעיתון !

עכשיו צריך לחשוב מה כתבות עוברות מהמצב המקורי שלהם

ועד שהן מגיעות אלינו (עורך משפץ ?)

אני אומר תודה שיש לנו עדיין את פייביש

פורסם
אני אומר תודה שיש לנו עדיין את פייביש
כן, פייביש יכול ללמד את כולם רשימות (מכולת) נוקבות מה הן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פשוט בושה לדה מרקר. אני את האמת מפסיק לקרוא אותם. ובזמן האחרון זה העיתון היחיד שקראתי, ממש נהנתי מכל הכתבות, במיוחד של תומר. אבל אחרי החלטה כזו אני מצידי לא מוכן להשקיע שקל על עיתון שעובר צנזורה והביקורת בו נתונה להחלטה של היבואן. לצערי כנראה שרוני אהרונוביץ צודק. אני מבחינתי הפסקתי לקרוא עיתונות רכב ישראלית. מצטער. וכל הכבוד לתומר שכותב את מה שבראש שלו בצורה ישירה ולא מטייח ומבלבל את המוח, בדיוק כמו שכתיבה צריכה להיות.

ROOONEEYY

פורסם

אנשים,

אני חושב שמיהרתם לחרוץ את דינו של The Marker. אני מסכים שהסיפור הזה מריח לא טוב, אבל מכאן ועד חריצת גזר דינו של העיתון בטרם נשמעה תגובה אחת מצידו (ולו רק בצורת כתבה המתייחסת לידיעה שפורסמה ב-NRG) יש קצת מרחק.

אל תשכחו שלמעריב יש את כל הסיבות בעולם לנגח את The Marker, והם לא טורחים להסתיר את עניין המריבה שיש להם איתם - וטוב שכך.

קחו את כל הכתבה הזאת בערבון מוגבל. מנסים להסביר לנו שהכל בחסות "זכות הציבור לדעת", אבל על האינטריגות שיש בין שני העיתונים האלה כנראה שלעולם לא נדע את כל האמת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זכות הציבור כמובן לדעת את האמת וTHE DRIVER לא עשה חסד עם כך שגנז את הכתבה - אבל, וזה אבל לא קטן - אם תומר היה דואג לבחון ביתר קפידה את הציבור שקונה את הביואיק הוא היה מגלה שמה שהוא כתב לא בדיוק תואם את המציאות.

גילוי נאות - עומדת לי אחת בחניה.

מכל הלקרוסים שראיתי בכבישים (וראיתי מספיק - מוכרים יותר מ-10 מהן בשנה...), רוב הנהגים היו לבושי חליפות ולאו דווקא חקייני בנצי מומו ויודל'ה...

עם כל הכבוד לכתיבה של תומר - הפעם זה לא היה במקום. ואני לא אתחיל לגבי רמת התקלות המוזרה שהוא נתקל בה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ככה אתה מכיר את תומר? מעניין אותי מאוד לשמוע את תגובתו בנושא, אבל אני מניח שאחרי ששינו לו את השם, להגיב פה לדברים האלה זה משהו שכבר ממש מוגזם לבקש :roll:
לא נראה לי שקראת את מה שאמרתי לעומק....

הוא דווקא כן כתב מה שנראה לו-לכן היה לי מוזר שדווקא את זה צינזרו

רוב הנהגים היו לבושי חליפות ולאו דווקא חקייני בנצי מומו ויודל'ה...

לא זוכר שאבא שלך לובש חליפה-אבל למומו הוא כן דומה :)icon_cool.gif

לא דובר על הציבור ככלל- אבל בהחלט יכול להיות שזה מה שהניע את העורכים לוותר

פורסם
אם תומר היה דואג לבחון ביתר קפידה את הציבור שקונה את הביואיק הוא היה מגלה שמה שהוא כתב לא בדיוק תואם את המציאות.

Give me a brick (לא איטונג לא קונה)

תומר סיפר בדיחה :shock:

מילא היו מגיבים לזה אנשים שלא מכירים אותו, אבל כל מי שמכיר אותו מהפורום יודע שזאת היתה הלצה, לכל רכב יש את הטיפוס שנוהג עליו, כמו שאומרים על מי שיש לו 106ראלי - ילד ראלי

לא ראיתי אנשים בני 30 שנוהגים על ראלי שבוכים :-o

פורסם

אם העיתון היה מסתיר לגבי איזה כשל בטיחותי , או איזה פגם משמעותי ברכב בגלל לחץ מהיבואן אז זה היה ממש חמור כי אז באמת זכות הציבור לדעת.

הכתבות של תומר (ואני מנוי של העיתון וקורא את המוסף) הן יותר משעשעות ומבדרות, מעין road trip או אתגר שהוא עובר עם רכב מסויים. הן לא ממש מבחן דרכים לרכב. מי שקורא את הכתבות שלו (אני מדבר לפחות על עצמי) ,קורא אותן פחות בשביל הביקורת שהוא מעביר אלא בגלל סגנון הכתיבה, ההומור וההרפתקה שהוא עובר. אז הציבור כנראה פספס סיפור מעניין אבל לא נראה לי שזה מקרה שמייצג את זה "שזכות הציבור לדעת" והעיתון מסתיר.

בארה"ב ביואיק וקאדילק מזוהים עם זקנים. ביואיק הם המפרסמים הגדולים של סבב ה PGA (גולף ) והם מזוהים עם משחק הגולף במשך 50 שנה בערך. לי משחק הגולף עושה אסוציאציה של פנסיונר לבן ואמיד עם מכנסיים משובצים קצרים בקאנטרי בפלורידה (או בקיסריה מה זה משנה) שמשחק גולף. הם משקיעים הרבה כסף כל שנה כדי להיות מזוהים עם הקהל הזה, וזה ציבור הקונים שלהם.

אסף

פורסם
Give me a brick (לא איטונג לא קונה)

תומר סיפר בדיחה :shock:

מילא היו מגיבים לזה אנשים שלא מכירים אותו, אבל כל מי שמכיר אותו מהפורום יודע שזאת היתה הלצה,

קוראי העיתון לא יודעים שתומר סיפר בדיחה, האנשים לא מכירים אותו כך שאם זו אכן היתה בדיחה ואם לא זה היה לא במקום .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

וזה בדיוק העניין - אנחנו בפורום יודעים שתומר צוחק וסבבי מצחיק צוחקים צחקנו, אבל כל שאר הקוראים של THE DRIVER לא מודעים לזה באותה רמה כמונו - מה שיוצר במוח שלהם סטיגמה מסויימת.

זה שבארה"ב הם מזוהים עם אוכלוסיה מסויימת לא אומר שכאן צריך לעשות את אותו דבר.

פורסם

זה ממש לא העניין, העניין הוא שצינזרו כתבה בגלל לחץ של יבואן

כל אדם עם קצת אינטיליגנציה מבין שזה נאמר בהומור, ושתומר הוא לא גזען רכבים :roll:

הכוונה שלי היא שבפורום בפרט אמורים להכיר את צורת ההתבטאות של תומר, ולא לקחת ללב, כמוך, יוליה

אני בטוח שאם הוא היה אומר שהונדה זה רכב של ערסים, לא היית מגיבה כמו שהגבת פה.

אז הוא צחק על האוטו שיושב לך בחניה ביג דיל

(כשהוא צחק על 309 בפורום PSI פשוט מחקתי :razz:)

פורסם
זכות הציבור כמובן לדעת את האמת וTHE DRIVER לא עשה חסד עם כך שגנז את הכתבה ...

נראה לי שפספסת את המשפט הראשון שכתבתי...

• תוכן חדש...