Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיפוש אחר האתיקה מאת UMI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביזיון ל UMI לעשות כזה שריר בגלל רכב שימכרו ממנו אולי 10 חתיכות בשנה.

הגניזה של הכתבה הזו היא לא מה שתציל את המעמד של הרכבים האמריקאים החדשים בארץ.

פורסם
ביזיון ל UMI לעשות כזה שריר בגלל רכב שימכרו ממנו אולי 10 חתיכות בשנה.

הגניזה של הכתבה הזו היא לא מה שתציל את המעמד של הרכבים האמריקאים החדשים בארץ.

אם לא שמת לב - UMI הם לא מלכ"ר, הם חברה כלכלית שצריכה להרויח כסף. רק טבעי שהיתנהגו ככה.

אם כבר, ההשתכשכות במי האפסיים מגיעה לדרייבר \ הארץ דווקא על גניזת הכתבה.

ואם כבר "דה דרייבר" - ה"נהג" היה קוריוז מעולה בהתחלה, אבל הגיע הזמן לשחרר, הוא מעיק, חוזר על עצמו [כמה פעמים עוד אפשר לומר משהו על ה-911? בוחנים קורקינט, והוא בשלו "אחלה קורקינט, אבל ליד ה-911..."]

וסייד קשוע יקודם לאלתר ! יותר כתבות שלו. הוא מעולה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מעניין אם הכתבה הזאת תפורסם בכל זאת בעיתון או אתר אינטרנט במלואה.

מעניין מה יש לתומר להגיד. האמת שהוא לא חייב להגיד כלום.

מעניין כמה זמן יקח עד שאהרונוביץ' יעלה על הסיפור ואז בטח הוא יחגוג.

אסף

פורסם

אם כבר אתיקה? למה לא נלך לשאר היבואנים מאזדה למשל,שהיא מפרסמת אהודה מאוד במגזין של לוי יצחק.

רואים מיליונים של מאזדה 3 אבל מה עם גריל חלק,כאילו בלי סמל לא מזהים שזה מאזדה -יעני זה לא פרסום.

תבינו כשמגרד לUMI בגב מעריב היא זאת שמקבלת מ UMI תקציב מסויים,בעיקר בהתחשב בעובדה שהן עושות עסקים ביחד.

ומכאן האמרה הידועה : "תרחץ לי את הגב ואני ארחץ לך".

ולתומר הדר,

יש גבול עד כמה חוצפן יכול עתונאי להיות רק בשביל לקבל כמה "חחחחחחחחחחחח" בפורומים, תגיד מה חשבת לעצמך?

כל מי שקונה ביואיק זקן פלצן?

שמור קצת על האתיקה שלך,יכולת גם לנסח את מה שאמרת בצורה לא יפה בצורה טיפה יותר הומוריסטית אבל לא נראה לי שזה אכפת לך.

*אתה יודע שאני נהנה לקרוא את הכתבות שלך,אבל בחייאת הפעם הגזמת.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

אמנם לא ידועים כל הפרטים של העניין, אבל על פניו חוסר האתיקה הוא של the driver ולא של UMI.

מגזין רכב לא צריך להיות מושפע ממושא הכתבות שלו. נקודה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני לא מבין מה יש לך נגד תומר.אתיקה עיתונאית זה אומר שאתה כותב את כל האמת מבלי להיות ומושפע עקב לחצים והפעלת כוח של מפרסם זה או אחר. זה שהעיתון בחר לא לפרסם את הכתבה זה כבר מראה על האינטגריטי של העיתון. יכול להיות שבכתבה הוא כתב משהו בוטה, ויכול להיות שלא. עד שלא תראה את הכתבה במלואה אתה לא יכול לדעת מה היה כתוב שם. גם אם נגיד היה כתוב שהרכב הוא רכב פופולרי בבתי אבות אז זה לגטימי כי זה התדמית של היצרן בעולם.

אם קוראים את את ההמשך של הכתבה (או את הכתבה המלאה): http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/481/583.html

מגלים שיש יריבות קשה בין מעריב לדה- מרקר ככה שגם הכתבה ב NRG היא כנראה לא ממש "מדוייקת".

אסף

פורסם

יכלו לצנזר את הכתבה בשורות הבודדות שנגעו לרוכש הפוטנציאלי, אבל לגנוז את כולה?

עצוב. לדעתי זה רק קצה הקרחון ביחסים הלא כל כך ברורים בין העיתונות ליבואנים/מפרסמים.

רוני יחגוג. לא בצדק?

פורסם

מעניין כמה פעמים תבעו את טופ-גיר... :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בהחלט מסכים עם הכעס על החיבור הבעייתי וההתניות של המפרסמים והעיתונות (כתובה או משודרת)

אבל יש לי 2 הערות :

1. מעריב - מעניין שדוקא מעריב נקי הכפיים יוצא בצעקות. הסיבה מתבררת במאמר הקטן שיש אליו לינק ובו מתואר הסכסוך בין 2 הגופים (אני מצטט רק את הסיפא "למען הגילוי הנאות: ל"דה-מארקר" יחסי יריבות קשים עם "מעריב" מאז הגישו "מעריב" וכמה מכתביו תביעת ענק של 17 מיליון שקל נגד "דה-מארקר" בגין הפרת זכויות יוצרים. מאז, נוקט "דה-מארקר" בקו נקמני, ומסקר את "מעריב" וענייניו באורח חד-צדדי, עוין ומעוות באופן מתמשך")

2. סגנונו של תומר הדר - לפחות לפי הכתבה במעריב, חלק מההתבטאויות של תומר לא היו במקומם (בעיקר בתיאור הנהגים). ניתן וצריך למתוח ביקורת ענינית אך אין צורך בהעלבות. ומה לעשות, לפחות כך אני מתרשם, תומר הדר לא מצטיין בתגובותיו המנומסות, זה מתבטא בכתבות שלו וגם פה בפורום זה למספר לא מבוטל של כותבים.

יובל

פורסם

הנסיך,

חברה צריכה לדעת לקבל ביקורת, אולי הסגנון לא היה ראוי ועל זה אפשר להתווכח ולשנות

אבל להעלים כתבה שלמה לטעמי מעמיד את החברה באור הרבה יותר שלילי מאשר הכתבה

הבודדת הזו על רכב שהוא באמת לא משמעותי עבור רווחי UMI .

פורסם

תומר הדר בשירות הנאצים!!!!!!!111111111111111 הארץ נאצים!!!!!!!1111111111

(טוב, זה מה שאפשר היה להבין ממעריב הבוקר, הכניסו את הסיפור הזה לכותרות עם תיבת רקע ארוכה המציינת גם את פרשת המשקיע בעל העבר הנאצי שקנה מניות בהארץ. חשבתי שזה משעשע)

ותומר, ישר כוח. זה היה במקום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חבורה של נמושות.

תארו לכם שהיו מצנזרים את קלארקסון על כל משהו מצחיק שהוא היה אומר על מכוניות או על הטיפוסים שנוהגים בהם.

האמת... המגזין שצינזר את הכתבה בזוי מבחינתי , הכי גרוע בעולם זה לשרת את האינטרסים של המפרסמים ולא של הקוראים.

לצערינו זה קורה וזה קורה יותר מדי.

• תוכן חדש...