Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיפוש אחר האתיקה מאת UMI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קראתי, זה לא רלוונטי לנושא.

האמרה שהכתב "צריך לדעת שזה לא יתקבל בעיני היבואן" היא פסולה.

כתב לא "צריך" לדעת כלום. הוא צריך לדווח את האמת, כפי שהוא רואה אותה. בין אם הוא יוצא טמבל או לא, זה כבר משהו אחר, וקשור לאיכויות של האדם הספציפי (ושלא ישתמע שאני מדבר על תומר הדר ספציפית).

אני מניח שב"לדווח את האמת" אתה למעשה מתכוון, אם נפרש את הביטוי , ל"לשקף את המציאות ללא משוא פנים". ואם כך, אמור לי, איך הכתבה הזו בדיוק משקפת מציאות כלשהי? זה נראה לך כמו מבחן רציני ומושקע, או כמה כתבה לצורך שעשוע?

יחסית לאחד שקוראים לו "יבין", את הבדיחה הזו פספסת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יבין, אני מתפלא עליך.

מקסים, כמו רוב חברי הפורום הזה, לא מתעניין באתיקה עיתונאית אלא במכוניות. הוא אפילו לא יודע שקיימת אתיקה עיתונאית.

הוא קורא עיתונות רכב - ויודע משם שמה שצריך לעניין את העיתונאי הוא היבואן ולא הקורא. המסקנה שלו טבעית והגיונית.

כמובן שהיא גם פסולה מעיקרה, אבל אתה רואה שגם הוא לא יורד או לא מעוניין לרדת לסוף דעתך.

הארץ/דה-מרקר לא היו מבצעים את האקט המשפיל אילו היו סבורים שזה יפגע באמון הקוראים. העובדה שהם עשו זאת מעידה על קוראיהם לא פחות מאשר עליהם.

כן, מר אהרונוביץ' לא בוחל אפילו בטרמפ על כתבת בדיחה בשביל לנגח כלי תקשורת כלשהו. בוא, יש לי סוד לספר לך: המפרסם שלחץ לא היה UMI. הוא היה עלית.

(מישהו כבר יבין את הבדיחה הזו. לא התכוונתי אליך, יבין)

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ROEE:

(ושלא ישתמע שאני מדבר על תומר הדר ספציפית).
כפי שאתה רואה, אני מדבר על העיקרון ולא על הכתבה הספציפית, בעיקר אחרי שציינתי שלא קראתי את הכתבה.

נ.ב

יחסית לאחד שקוראים לו "יבין", את הבדיחה הזו פספסת.
מה הבעייה, אולי מתישהו אני "יבין" אותה (ואני יודע שזו שגיאת כתיב) :wink:

PUG-306 XSI MK2

פורסם
ותשתדל לפחות לא לעשות צחוק מעצמך,אנחנו לא עד כדי כך טיפשים.

חן, זו דעתי ובה אני מאמין באמת ובתמים.

רק חבל שאתה בוחר לענות לגופו של כותב ולא לגופו של עניין.

דניאל

MCS 2008

פורסם

רק חבל שאתה בוחר לענות לגופו של כותב ולא לגופו של עניין.

אמר, נכנס למקרר, ונסע לדרכו.

פורסם

דניאל, הבנתי לגמרי אתה מה שאמרת בפסקה ההיא, וזאת בדיוק הייתה הנקודה שלי.

לא משנה עם השינוי היה בסגנון,בתוכן או בתמונות,מה שכן משנה, הוא העובדה שהכתבה עברה את הביקורת של העורך, ויצאה לדפוס.זאת הנקודה החשובה,היא יצאה לדפוס וצונזרה רק אחרי זה,מה שמצביע על השפעה מצד גורם כלשהו(ואני לא מאמין שהיה זה איגוד הערסים הארצי).

• תוכן חדש...