Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לשאול האם יש דרך לגלות אם הקילומטרז' מזויף?

מדובר בג'סטי בת 15 כמעט ש"עשתה" 61K.

יכול להיות שהמונה מתאפס אחרי 100K? אחרי התקנת מנוע חדש מאפסים מונה?

תודה,

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה ספרות יש לך במונה?

אם יש לך 5 ספרות (לא כולל המאות מטרים) אז כן, המונה שלך התאפס אחרי 100K ולך תדע כמה פעמים...

סביר שרק פעם אחת ואז יש לך 160K ב15 שנה, סביר ביותר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סביר שרק פעם אחת ואז יש לך 160K ב15 שנה, סביר ביותר.

לפי מה אתה קובע שזה סביר שמדובר רק ב-160 ?

מה לגבי 260 ? או 360 ? או 460 ?

איזה יד הרכב ? האם יש שרידים להסטוריית טיפולים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

וגם יכול להיות שהמכונית באמת נסעה רק 60 אלף למרות שזה מחשיד. תבדוק את החיבורים בלוח שעונים , עם יש סימנים מחשידים

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

בהחלט ייתכן שהמונה עשה סיבוב מלא, זה במקרה ויש לו 5 ספרות.

אלפא ספרינט שלי עשתה 38K ק''מ :) זה בעצם בגלל שיש לה 5 ספרות ואת הק''מ האמיתי לך תנחש, 138,238 אי אפשר לדעת.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אחרי התקנת מנוע חדש לא מאפסים מונה. אם יש 5 ספרות במונה , וטוענים ל 61 אלף קילומטר , שום דבר לא מזוייף , זה הסיבוב השני או השלישי , והמוכר מחפש פריירים , שיאמינו לו .

ניתן , באופן מאוד מאוד מאוד גס , לשאר מה הקילומטרז האמיתי לפי שחיקת ידית ההילוכים , גלגל ההגה, מושב הנהג , גומיות על הדוושות וכו'.

61 אלף קילומטר לרכב בן 15 , זה לא הגיוני ולא סביר ,שלא יספרו לך סיפורים .

אלא אם מדובר ביד ראשונה ולמוכר יש היסטוריית טיפולים מיום עליית הרכב לכביש.

וגם יכול להיות שהמכונית באמת נסעה רק 60 אלף למרות שזה מחשיד. תבדוק את החיבורים בלוח שעונים , עם יש סימנים מחשידים
מד מרחק עם 5 ספרות בדרך כלל לא מזיזים , כי הוא ככל מקרה לא משקף שום דבר .

ברכב בן 15 סביר שפירקו כבר דשבורד לפחות כמה פעמים , לצורך החלפת נוריות בלוח שעונים למשל. מה גם שלא צריך לפרק לוח שעונים , בשביל לשנות קילומטרזי

פורסם

ברכב הנ"ל יש רק 5 ספרות לכן כל 99999 המונה מתאפס לכן יכול להיות שנסע 160 260 360 וכך הלאה בכל מקרה לא מאמין שנסע 60000 ק"מ ואם כן ממש לא קשה לזהות את זה כי כל הרכב צריך להיות חדש מבחינת מנוע גיר ופלסטיקה.

פורסם

בנוגע למה שרובכם רשמתם, שמכונית שעברה מעט קמ'' , צריכה להיות די חדשה מבחינה פנימית, ולההפך. לא תמיד רואים סימנים שהמכונית נסעה מעט , כגון הגה דוושות ועוד.

אני נהגתי על מכונית יד ראשונה של משפחה שעברה רק 60 אלף .( סופר לנסר 96) ,פנימית ההגה מתקלף ידית אמברקס , פלסטיקים שבורים ועוד. לדוגמה אחרת , נהגתי במיצובשי לאנסר מחברה שעברה 160 אלף, אין כל סימן היא חדשה לגמרי אפילו אין סימן לשחיקה על דוושות הגז והברקס

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

תודה לכולם...

הרכב יד שלישית שיך לאישה בת 45 אצלה כבר 3 שנים.

ויש 6 ספרות בקילומטרז'.הדשבורד שלם וכן גם כל הפלסטיקים בתא הנוסעים

הגיר משתלב להילוך בצורה חלקה ונעימה (הוחלף בבעלים הקודמים לפני 3.5 שנים לטענתה).

מנוע לא מעשן בכלל (חושש לשמן דבש)....

יכול להית שהספרה הראשונה במונה משמאל היא נייחת??

פורסם

61 אלף קילומטר לרכב בן 15 , זה לא הגיוני ולא סביר ,שלא יספרו לך סיפורים .

ומי הוא אדוני שיקבע מה זה סביר ומה לא? מה הגיוני ומה לא?

אני כבר למדתי שהכל הגיוני, גם אם זה חורג מגבול הסביר.

קח לדוגמא את הרכב הבא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4622501519&ssPageName=MERC_VI_ReBay_Pr4_PcY_BID_Stores_IT#ebayphotohosting

נראה לך סביר שהוא עשה רק 926 מיילים?

אל תחתום על תעודת פטירה טרם ווידאת שהחולה אכן מת.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עד כמה שזכור לי , בגאסטי יש בכל זאת רק 5 ספרות במונה , הספרה הימנית ביותר היא מאות מטרים ולא קילומטרים .

אם יש 6 ספרות של קילוממטרים , אתה אמור לראות מס כזה : 061XXX.

אגב , הגיר " שמשתלב להילוך בצורה חלקה והוחלך לפני 3 שנים " הוא גיר אוטומטי רציף ECVT ?. אם כן ממליץ לך להתרחק מהרכב , גם אם הקילומטרז' אמיתי, הרכב חדש ומה לא ,

אם היא ידנית , אני לא רואה שום סיבה להחלפת גיר , נניח אחרי 50 אלף ק"מ .

פורסם

אל תשווה מה שהולך בארץ למה שהולך בחו''ל! 2 עולמות שונים! שם ניתן למצוא ענתיקה שמורה יותר שעברה פחות מאשר בארץ רכבים משנת 98... זה לא מדד להשוואה!

ומצאת עם מה להשוות! רכב עממי קטן ואמין שיועד לעבור הרבה ק''מ ועומת מזראטי?! נו באמת.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ומי הוא אדוני שיקבע מה זה סביר ומה לא? מה הגיוני ומה לא?.

הרכב יד שלישית . הסייכוי ששלושת הבעלים היו מסוג האנשים , שנוסעים 4 אלף קילומטר בשנה , הוא לדעתי קלוש עד לא קיים, וזה צירוף מקרים , שלדעתי הוא לא הגיוני .

אם היה מדובר ביד ראשונה מזקנים , עוד איכשהו אפשר היה לחשוב על זה .

פורסם

מדובר בגיר ידני.

וכן...אני רואה 061XXX על הקילומטרז'....

איך אני עולה על זה שבודאות הוא זויף??

איך אני רואה שהוחלף מנוע אם בכלל?

פורסם

תשאל את המוכרת , מה היה הקילומטרז' ביום שהיא קנתה את הרכב , מה סוג הנסיעות שלה , מה המרחק מהבית שלה לעבודה . תבדוק , אם יש לה קבלות על הטיפולים שהיא עשתה (או אולי אפיול קבלות על טיפולים מהבעלים הקודמים ). תבדוק שהמונה מרחק בכלל עובד.

• תוכן חדש...