Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקילומטרז' מתאים לסיפור שלה...גרושה ללא ילדים נוסעת לעבודה ובחזרה....

והיא אומרת שהבעלים הקודמים שלה היתה מורה שגם נוסעת בלחץ 20 ק"מ ביום..

היא אומרת שעשו טיימינג ...ואני לא מבין למה לעשות טיימניג בק"מ כ"כ נמוך???

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור.

תחשוב בהגיון:

מצד אחד היא טוענת שהרכב עבר 61K.סבבה, בוא נניח וזאת אמת.

מצד שני, היא טוענת שהגיר חדש והוחלף לפני 3 שנים.סבבה,נניח שזאת האמת.

עכשיו נחבר את 2 הצדדים.לפני 3 שנים לרכב היה בטח משהו כמו 40-50 אלף קילומטרז' ואז

מה מסיקים מזה?

או שהקילומטרז' מזוייף, ועומד כניראה על 260000 אלף ולכן הוחלף גיר,

או שהקילומטרז' לא מזוייף, אבל אז באיזה רמה היו צריכים לקרוע את הרכב, כדי שיצטרכו להחליף לו גיר אחרי 40 אלף?

לכן, לפי דעתי, ובבטחון רב אני יכול להצהיר בלי בושת פנים :

"הקילומטרז'ף מזוייף ולפי דעתי עומד על 260000 ק"מ.

פורסם

שלום .

היתה לי גאסטי בעבר ואין שם מאות קילומטרים! נקודה.

וזה לא הרכב היחיד ככה.

אם זה 06000 אז סביר שזה מאתיים ושש אלף קילומטר!

קשה לומר שזה 106...

לי היתה שנת 89 שהיה כתוב 6000.. המוכר אמר שזה 160

באותה מידה זה יכל להיות 260...

ברכב כזה הכל תלוי במצב הרכב ספציפית וזהו.

תקח משהו שמבין ותבדוק את מצב המנוע

יתכן שמנוע של גאסטי יחזיק מעמד גם אחרי קילומטרים רבים אם טופל נכון..

פורסם

260K???? והחליפו הגה,בלם יד ודוושות ידית הילוכים??

כי אין עליהם סימנים של אוטו שנסע כ"כ הרבה...

הק"מ הוא ענין שיכול להיות אמיתי...לסבא שלי יש סופר לנסר 97 עם 50K...והוא יד 2 קנה אותה ב99.

יש אנשים שלא נוסעים...

אבל ענין הגיר ב40-50K באמת נושא מטריד...

יכול להיות שהיא פשוט לא יודעת איך למכור את האוטו בגלל הק"מ הנמוך(מחשיד)...אז היא פשוט מוסיפה תבלינים כמו גיר חדש,צמיגים חדשים (הם באמת חדשים) וטיימינג...כדי למשוך קונים...תכלס הוא נראה ממש שמור מבפנים

פורסם

ניראה לך?

ניראה לך שהיא מחליפה את הגיר כדי למשוך קונים?

הגיר עולה יותר מהרכב.

חוץ מזה, העובדה שהרכב ניראה שמור,יכולה להצביע על העובדה שאחד הבעלים שלו היה חבר פורום, וטיפל ברכב כאילו זה הבן האובד שלו.

פורסם

טוב לאחר בירור קצר שעשיתי ....בג'סטי באמת מתאפס לאחר 100K כנראה שהאוטו עבר 160K.

להחליף גיר אחרי 120K זה יכול להיות הגיוני..וגם טיימינג...

נראה לי שאני יעבור לחפש מנוע 1200 או פיז'ו 205...

פורסם

אני לא מבין את הרלוונטית של הק"מ

ברכב בן 15 מצבו חשוב הרבה יותר מהק"מ שעבר

עם הרכב שמור מטופל ונוסע טוב למה לא לקנות אותו? מה גם שהכל שלם מבפנים דבר שהוא די נדיר

כמה כבר עולה כזה רכב? 10000 ש"ח

איזה רכב נורמלי ומטופל תקבל בסכום הזה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התגובה הכי נורמלית עד עכשיו....

במחיר של 10 מיכלי דלק במשפחתית ממוצעת קניתי רכב כזה, אז למי אכפת כמה קילומטרים יש לו?

ברכב שלי השעון כרגע על 3500ק"מ - מציאה מדהימה....

עצה ידידותית, תוריד לה במחיר, תבדוק שהרכב לא מעשן,שאין נזילות ושהוא פותח וסוגר וונטה בזמן

(לא מתחמם בעמידה),

קנה ותהנה.

STI 2004

פורסם

תבדוק שהרכב לא מתחמם,שהמזגן מקרר,שהקלאץ לא מחליק, וכמה זמן יש טסט,

כל דבר שיהיה הוצאה בקרוב קח בחשבון, ולדעתי תוריד עוד, אני קניתי 89 ב3800.

STI 2004

פורסם
אני לא מבין את הרלוונטית של הק"מ

ברכב בן 15 מצבו חשוב הרבה יותר מהק"מ שעבר

עם הרכב שמור מטופל ונוסע טוב למה לא לקנות אותו? מה גם שהכל שלם מבפנים דבר שהוא די נדיר

כמה כבר עולה כזה רכב? 10000 ש"ח

איזה רכב נורמלי ומטופל תקבל בסכום הזה?

נכון , אין חשיבות רבה לקילומטרז' . אבל יש חשיבות רבה לבעלים , שמנסה כבר בשלב מסירת הפרטים הראשוניים לעבוד על הקונה ומצהיר על קילומטרז' לא אמיתי .

טוב לאחר בירור קצר שעשיתי ....בג'סטי באמת מתאפס לאחר 100K כנראה שהאוטו עבר 160K.

להחליף גיר אחרי 120K זה יכול להיות הגיוני..וגם טיימינג...

נראה לי שאני יעבור לחפש מנוע 1200 או פיז'ו 205...

אם זה המצב , איך ראית על השעון "061XXX" כפי שכתוב באחת ההודעות הקודמות שלך ?

פורסם

לסבי הייתה דייהו רייסר שנת 94 שאח"כ עברה אליי. אני קיבלתי אותה עם 65K ק"מ. אחרי שנה ו-8 חודש מכרתי אותה עם 95K ק"מ.

ק"מ לא משחק חשיבות גדולה ברכבים עם מונה בן 5 ספרות. חשוב לבדוק מכאני היטב ולבחור את הרכב שנתוניו הכי "נורמאליים" ביחס לשנים שהוא על הכביש.

Veni Vidi Vici

פורסם

טוב חברים, מכיוון שאני פירסמתי את המודעה, וקשור בעקיפין למוכרת (דודה של חברתי), אתן כמה אנקדוטות.

1. המוכרת בעצמה אינה יודעת אם הקילומטרז' התאפס פעם אחת או לא, היא פשוט לא שמה לב לקטע הזה. הקילומטרז' נמצא על 061XXX, שימו לב ל-0, אך יתכן שהוא נייח.

2. גיר יכול "ללכת" מכל מיני סיבות, לאו דווקא משימוש אגרסיבי. לדוגמא נזילת שמן גיר מאחד האטמים, השמן מטפטף לאט לאט (אנשים נורמלים לא מסתכלים מתחת לאוטו מדיי פעם לנזילות :-) ) ותוך חודש הגיר ריק לחלוטין. מי שנוסע בלי שמן גיר- גומר את הגיר. שלא לדבר על אפשרות של קומבינה שייתכן שעשו עליה באחד המוסכים - סה"כ ההילוכים לא נכנסים בקלות עקב חופש בשטנגות, ויאללה "הלך הגיר".

3. טיימינג הוא גם פונקציה של זמן, לא רק של ק"מ, ולכן אתה צריך לשמוח שהיא עשתה טיימינג.

4. הבנתי שיש למשפחתך מוסך של סובארו ולכן אתה מוזמן לקחת את האוטו לבדיקה במוסך שלכם.

5. אני יודע שהרכב דיי שמור והמוכרת בקושי נסעה עם הרכב, ותאמין לי שמהכרותי איתה היא אישה מאוד אמינה.

• תוכן חדש...