Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי שעם מנוע 1300 היאריס היא רכב חסכוני מאוד וכמובן גם סוחבת כמו גדולה

אבל איך היא עם מנוע 1000(שנת 00)? ברור לי שהחסכוניות רק תגבר אבל איך הביצועים ושאר הפרמטרים?

תודה רבה לעוזרים :]

פורסם

אל תהיו ליצנים, האוטו הזה יעלה את כל ה"עליות המטורפות" שיש פה בארץ די בקלות.

זה רכב חסכוני וטוב , רק אל תצפה לביצועים יותר מדי טובים.

פורסם

המנוע הוא 67 כ"ס עם תזמון שסתומים משתנה .והוא בהחלט סוחב טוב מאוד ,בשילוב עם גיר ידני בחירה מצויינת. כמובן שזה בכל זאת רק 1000 סמ"ק והוא מאוד מושפע מכמות האנשים שיושבים באוטו.דווקא המזגן משפיע מעט יחסית.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יצא לי לנהוג לא מעט על יאריס 1.0 באיזור חיפה. האוטו סוחב מצוין גם בעליות (אבל לא ניסיתי עם יותר משני אנשים ברכב) ומאץ לא רע בכבישים מהירים. הוא גם חסכוני מאוד.

לדעתי הפסיקו לייבא את גירסת ה-1.0, וחבל. לנהיגה בעיר זה מומלץ ביותר. מחוץ לעיר, אני לא מכיר, אבל ייתכן שייגרם מאמץ ממושך וכתוצאה מכך בלאי מהיר יותר.

פורסם

בתור אחד שמחזיק רכב כזה כבר 4 שנים אני יכול לומר שזה פשוט מדהים כמה כסף חסכתי ב 4 שנים האלה על דלק . . . .ממוצע תדלוק של כל שבועיים שלושה למיכל מלא .

המנוע המורכב מודרני (תזמון שסתמים משתנה ) ומאיץ דיי טוב יחסית למנוע 1000 סמ"ק , עם 68 כ"ס הוא אפילו יותר חזק מפולו 1400 עם 60 כ"ס .

אם מדובר בגרסה החצי אוטומטית , יש כאן את הטוב שבכל העולמות - אין קלאצ' = יתרון בפקקים .

רק מה , כל מרכיב נוסף שיכביד על הרכב יבוא לידי ביטוי בביצועים (כמו בכל רכב אך כאן יותר )- קרי מזגן ומשקל נוסעים נוסף - לא משהו קריטי אבל אל תצפה לעקיפות

פתאומיות במהירות אלא כל עקיפה תצטרך להיות מאוד מאוד מתוכננת .

ע"פ הנתונים הרשמיים , גרסת ה 1000 הידנית וה1300 האוטומטית , מאיצות למאה בזמן זהה 13 שניות כך שבסה"כ , רכב מומלץ מאוד במיוחד אם אתה סטודנט .

נ.ב - חשוב לבדוק את תקינות מערכת תיבת המצמד בגרסה החצי אוטומטית , החלפתה כרוכה בעלות לא זולה - כ3000 ש"ח וזהו בעצם שים דלק וסע .

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

תודה לכולם ובמיוחד לnath על הפירוט

רק חבל שלא ציינתי בהודעה המקורית שמדובר על אוטומט

ורובכם התייחסתם לידני וחצי אוטומט

אבל הבנתי את הכיוון שלכם, שוב תודה :]

פורסם

בגרסת ה 1000 סמ"ק ניתן למצוא רק חצי אוטומט וידני .

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

להורים שלי יש שתי יאריסים - 1.0 חצי אוטו' ו-1.3 אוטו' - (האחרונה הוחלפה לדגם החדש לפני כחודש).

אני חייב לציין, שה-1.3 אוטו' (דור קודם) לא מרגישה יותר חזקה מה-1.0, למעט כשמופעל מזגן. אני מניח שהסיבה היא הגיר האוטומטי.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...