Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני אומר כולם אני מיתכוון לאלו שהם בין השנים 98-2000 , יד 1-2 וק'מ נמוך ולטענת הבעלים שמורות ומטופלות.

אבל 30% מעל ערך הרכב :drinking:

שווה ? או לחכות למשיח ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני קורא לרכב כזה רכב צעצוע.

מתחרה זהה הוא הדייהו מאטיס, וכמדומני גם הרנו טווינגו (לא בטוח).

אני לא מבין מדוע לחפש דווקא רכב כזה, מה עם רכב מיני/סופר מיני רגיל? דוגמאת פונטו למשל.

פורסם

הייחודי באטוס הוא הגיר האוטומטי שלא קיים בדייהו מאטיז או ברנו טווינגו,למשל.

כדאי לזכור שהאטוס היא מכונית מיני ולא סופר מיני,ולכן ההשוואה העיקרית שלה היא מול הסיריון של דייהטסו והמאטיס של דייהו.

למרות המראה הצעצועי,האטוס הינה מכונית איכותית למדי,אמינה מאד,בעלת רמת בטיחות סבירה למדי(*** ריסוק במבחן NCAP)ותחזוקה פשוטה וזולה.

האטוס מבוקשת מאד בעיקר מפני שהיא מציעה את הקומבינצייה הישרקאלית הקלאסית-אוטומט+מזגן+הגה כוח+חשמל במחיר מחירון נמוך שלא מייצג את איכות הרכב אלא את ערכו כחדש שהיה נמוך מאד.

ואם כולם דורשים 5K מעל המחירון סימן שזהו ערכו הריאלי.

את האטוס שהיתה לאישתי מכרתי 38 דקות לאחר שפורסמה,וקיבלתי מעל 200(!)שיחות למודעה בודדה באינטרנט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא ברור למה הביקוש המוגזם. מדובר בקרש גיהוץ, חד וחלק.מתלים זוועתיים ופלסטיקה מכוערת למדיי. לפותח השרשור- האם נסעת נסיעת מבחן ?

פורסם

הביקוש הוא כי במחירים הנ"ל אין רכב אוטומטי אחר שמציע אמינות+צריכת דלק הגיונית.

זה הכל.

ברור שלא מדובר בפאר היצירה, אבל המחירון באמת נמוך...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

(בוריס GSI מהמחשב של יאשה)

דווקא אני מדבר על ידנית ולא אוטמטית (פרט ששכחתי לרשום מעלה)

מתגובותיכם (אלו שהיתייחסו לשאלתי ולא לבחירת הרכב) אני מבין שלמרות שאמורים להוסיף אחוזים מסויימים ע'פ יד/ק'מ מקובל לימכור רכב זה במעל המחירון (לרוב ע'פ תגובתוט של חן פרחי)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב ידני - יש לך אופציות אחרות ששווה לשקול, ואפשר להשיג במחירים שאינם עולים על המחירון.

אל תשכחו שיש משמעות למחירון גם במקרים של נזק מוחלט, חברת הביטוח תשלם מחירון בלבד ולא 5K מעל כי "זה השוק".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם כולם דורשים (וכנראה מקבלים) - אז זה כן ריאלי.

אם זה שווה את הכסף או לא ? כל אחד יכול לעשות לעצמו את השיקול.

בתור עגלת נשיאה מהסופר/גן ילדים וחזרה - זו אופציה לא רעה בכסף זעום יחסית.

בתור מכונית ? לשכוח.

• תוכן חדש...