Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאריך 6.8.06 יערך בבודפשט הונגריה מרוץ בסבב הפורמולה 1 אליו אני מתכוון לנסוע, לצפות במרוץ ולבלות במדינה או בסביבתה הקרובה מספר ימים נוספים.

הייתי שמח לקבל קצת עזרה ממישהו שחווה את המרוץ בהונגריה בנוגע לדרכי הגעה למרוץ (תחבורה ציבורית או רכב שכור למשל) היכן רצוי ללון וכו'.

כמו כן הייתי שמח לקבל מידע אם יש למישהו לגבי פעילויות מוטוריות מהנות בסביבה הקרובה והאופציה של השכרת רכב מעניין למשך השהות.

תודה מראש על כל עזרה

אדם.

...Spead is nothing without Control

פורסם

במקום לענות, אני שואל.

מה העלויות הכרוכות בכזה טיול ?

הכרטיסי טיסה, הכרטיסים למירוץ, כל מה שביררת עד עכשיו אני אשמח לשמוע.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לפני כשנה הייתי בהונגריה בסוף שבוע של המירוץ, תוכל לקרוא כאן התרשמות קצרה שלי מהחוויה.

לגבי תחבורה ציבורית למקום ישנה חברת מוניות אשר מספקת שירותי הסעה למירוץ וממנו חזרה, כ20 יורו אם אני זוכר נכון.

המתחם נמצא כ-20 ק"מ צפונית לבודפשט על הכביש המהיר אם 3.

קח בחשבון שקקונה כרטיס לסוף שבוע מלא, תוכל לבקר ביום חמישי שלפני המירוץ בפיטס ולהתרשם מקרוב.

הדרכים מאוד פקוקות ושווה לצאת קצת יותר מוקדם.

לא לשכוח קרם הגנה. אתה תצטרך אותו.

אשמח לענות על דברים ספציפיים...

תבלה,

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

תודה על התשובות סולי.

מה שמעניין אותי במיוחד הוא נושא הלינה והבילוי בשעות בין המרוצים ואחריהם. אני אשהה בהונגריה למשך כשבועים (אם אפשר לשלב הנאה ועסקים אז למה לא ?:) ממה שראיתי כל המחירים מזנקים לשמים בסופשבוע של התחרות - עד ל200 אירו לחדר מלון !!! הייתי שמח לשמוע אם מצאת סידור לינה זול יותר. כמו בן כמובן איך לבלות את הזמן (בעיקר את שעות הערב אני מניח) בצורה המהנה ביותר.

קצת מחירים...

כרטיס טיסה כ400$

כרטיס כניסה נע בין 110 אירו עד ל450 אירו - תלוי במיקום כמובן. אני ארכוש כרטיס מסוג זהב 2 כנראה במעט פחות מ300 אירו. למידע נוסף על הכרטיסים ועל המיקומים ניתן להתרשם באתר

https://www.grandprix-tickets.com/index.asp?pageid=WWW_GPT_COM_TKTS_HUNGARY

עוד עזרה תתקבל בברכה.

אדם.

פורסם

אבא שלי קיבל הזמנות למירוץ הזה - הוא נוסע ואני נשאר בצבא :(

אתה בטוח שזה ב6 לאוגוסט ולא בראשון לאוגוסט ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אומנם לא הייתי בהונגריה, אבל בזמנו נסעתי למסלול זלצבורגרינג (הממוקם בקירבת זלצבורג כמובן) למירוץ GP אופנועים, בזמנו של קוזינסקי הגדול מכולם ומייק דוהאן + ביטי מהונדה, הראשון הבטיח את התואר העולמי באותו מירוץ, אפילו אכלנו ארוחת ערב שולחן ליד שולחן !!! באמת !!!

מקומות לינה היו סיוט, כולם היו מוזמנים כמה חודשים מראש, מסעדות מוזמנות מראש, ופקקי ענק שהורכבו מאלפי אופנועים בכל האיזור, שהיה כפרי בעיקרו.

א-ב-ל, חווית חיים, שווה כל שקל, במיוחד להיות 5 מטר מהמסלול ולהריח, לשמוע ולהרגיש את הכלים היה פשוט מדהים !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אדם, קודם כל תדאג לך ללינה מסודרת לשבועיים שאתה שם.

המחירים כמובן משתנים לפי מיקום המלון ורמתו, כמו כן אני מניח שהזמנה מראש דרך סוכן ישראלי תחסוך משהו במחיר.

בכל מקרה באתר הזה תוכל לראות מלונות ברמות שונות ולקבל מדד על המחירים.

אני נסעתי ללא סידור לינה והגעתי ביום חמישי לפני סופה"ש של המירוץ.

התרוצצתי בין מלונות מלאים וחרגתי ב50 יורו מתקציב של 150 יורו ללילה.

מה שכן המלון (4 כוכבים) ישב על שפת הנהר, מהקומה השישית הנוף היה מדהים והמרחק ממרכז העיר - 400 מטר.

לגבי בילויים:

יומיים מהשהייה בבודפשט בילית במסלול (11:00 - 16:00) בחום של 35 מעלות מתחת לשמש.

הדבר היחיד שרציתי כשחזרתי היה מזגן וממנו לא משתי לרגע באותם יומיים.

ערב אחד הייתי במסיבה בבית פרטי עם מכר , ככה שלא ממש ביליתי בעיר .

ובכל זאת אני לא חושב שיש מה לעשות שם שבועיים שלמים.

קח שם רכב\רכבת\טיסה\אוטובוס וחלק את הזמן עם עוד עיר או שתיים.

וינה מרוחקת כ-250 קמ"ש שנגמעים באוטוסטרדה ב3 שעות. פרג כ-550 ק"מ, 6 שעות.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

4.8 - מקצי אימון

5.8 - מקצה דירוג

6.8 - מירוץ עצמו

המחשבה האחרונה שלי היא למצוא סטודנט אשר לומד בהונגריה ויוצא לחופשת הסמסטר בארץ ולהשכיר ממנו את הדירה שלו לחודש. נראה מנ אצליח לעשות. מכלהבדיקות שעשיתי הגעתי למסקנה שחשוב להיות קרוב למרכז העיר ולתחבורה ציבורית כי ברכב פרטי זה סיוט נוראי להגיע לשם - הבנתי שמקצים מסלול מיוחד לנוסעים למרוץ על כל הכבישים וזה עדין שעתיים נסיעה ל20 ק"מ (מזכיר את רוג'ר ווטרס :) בכל מקרה אני אבדוק.

תודה רבה על העזרה. אם למישהו יש עוד הצעות אשמח לשמוע...

אדם

פורסם

אחי ואני נוסעים לגראן-פרי ההונגרי בבודפשט .

אנחנו טסים מהארץ ב-3 לאוגוסט , יום רביעי בטיסה של משהו כמו שמונה בערב ומתגוררים בדירת משפחה שם .

שכרנו רכב לכל הימים שם .

במסלול עצמו נהיה בשבת-ראשון במחיר של 225 יורו ...

וחזרה לשפיות הים תיכונית ביום שני בטיסה של אחת עשרה בבוקר .

יום שישי זה יום פנוי מבחינתנו ועו דלא תכננו כלום , מוטורי לפחות .

אתה מוזמן ליצור איתי קשר

דובי

050-7602896

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אולי נתראה בטיסה לשם

:) ?

בכל מקרה. אני טס כנ"ל בשלישי לאוגוסט עם אלעל.

אשהה שם בדירה אשר אשכיר למשך חודש - אני שם אמנם רק לשבועים אך זה יוצא זול משמעותית ממחיר מלון - מלונות מגיעים ל200 יורו ומעלה לסופשבוע הנ"ל.

בקשר להשכרת רכב עוד לא סגרתי כלום.

מאיזו חברה השכרת? ואיזה רכב ?

תודה

אדם.

פורסם

אין ספק שהשכרת דירה יוצא זול משמעותית במקרה הזה ...לי הדירה לא עולה כלום , אני מוזמן לדוד שלי ששכר שם דירה כזו...:-D אנחנו רק טפילים עליו .

כן , אנחנו באותה הטיסה של אל-על .

רכב שכרנו בעופרן , איזו פיאט משהו...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...