Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סמוראי 84 1000 סמ"ק.

הוחלפו רינגים וגומיות שסתומים. הושחז הראש.

כרגע הכל עובד פיקס אבל...

האם יש טעם לבצע פורטינג או Short side radius porting .

האם מישהו עשה זאת פעם לסמוראי .

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אני לא מומחה גדול לפורטינג למכוניות,אבל פורטינג יכול לפגוע לך בביצועים אם לא נעשה פורטינג ראוי וTest flow על מנת להגיע לתוצאה הטובה ביותר.

מציע לך רק לעשות החלקת מעברים.

פורסם

אני מניח שאתה שואב חלק מהמידע מהשרשור שלי על המיאטה, אם אתה עוקב בדייקנות אחרי ההוראות אין שום סיבה שבעולם שלא לבצע והשיפור יבוא רק לטובה.

שים לב - המטרה היא לא להגדיל את המעבר או להוריד חומר!!!

המטרה היא להחליק את צורת המעבר ולייעל את זרימת האויר בתוכו, כמות החומר שאתה מוריד קטנה מאוד.

ראה הוזהרת, אל תצפה למצוא כאן בפורום אף אחד שייקח את הרעיון שלך כמשהו חיובי.

בהצלחה!

מוטי

פורסם
אני לא מומחה גדול לפורטינג למכוניות,אבל פורטינג יכול לפגוע לך בביצועים אם לא נעשה פורטינג ראוי וTest flow על מנת להגיע לתוצאה הטובה ביותר.

מציע לך רק לעשות החלקת מעברים.

טעות.

החלקה לא תורמת כמעט כלום בצד הפליטה ואפילו פוגעת בזרימה בצד היניקה.

מוטי

פורסם

בצד הפליטה אני מאוד לא בטוח אבל קראתי פעם שמקטינים מעברים(אני צריך לחפש את המאמר ואני אדביק אותו פה).

אשמח אם תסביר.

פורסם

הקטנה של מעברים היא משהו נדיר מאוד שצורך המון ידע ועבודה על Flow bench כדי להוכיח יעילות וגם אז זה קורה רק במספר זעום של ראשי מנוע.

אני לא יודע אם קראת אי פעם את המאמר שלי על פורטינג אבל הוא מראה דיאגרמות חתך ומסביר את תחום ה-Short side פורטינג בצורה פשוטה למדי.

קישור למאמר.

מוטי

פורסם

יש לי איפה שהוא מאמר מאוד מעניין על פורטינג,משהו ששונה ממה שקראנו עד עכשיו.

צריך למצוא אותו ולשים אותו כאן,במקרה גם מתואר שמה איך לעשות פורטינג בעצמך,למרות שלא היתי ממליץ.

פורסם

זה תמיד נראה קל במדריכים,אם אין לך נסיון בעבודה מהסוג הנ"ל זה רק יעלה לך כסף.

כול פעם לפני שעשיתי משהו במכונית הדגימו לי קודם איך עושים את זה,ובשביל ללמוד צריך להסתכל בתהליך עבודה אמיתי,לא בתמונות באינטרנט,בסוף אתה יושב עם מנוע עם מעברים ענקיים וחושב איך אתה מתקן את השטות שעשיתה.

למה לא לטפל בקרבורטור?

מאותה סיבה,לא יודע,לא נוגעים.

פורסם

לא יודע --> לא נוגע או שמא לא נוגע --> לא יודע? :-P

כתבתי בתגובה הראשונה שלי כאן לפותח השרשור שלא ייחפש תגובות חיוביות מאף אחד כאן, אני עדיין עומד מאחרי הדברים.

מוטי

פורסם

מוטי,זה נחמד שאתה דוגל בשיטה של עשה זאת בעצמך,וגם אני דוגל בשיטה זאת,אבל אם הבחור יראה תמדריך יחשוב "זה קל שטויות,אבל בוא נרחיב קצת תמעברים יותר דלק=יותר טוב!",זה תמיד נראה יותר קל במדריך.

אני בטוח שצביקה יכול להעיד כמה קרבורטורים הרוסים הגיעו אליו אחרי שמישהו ראה מדריך והחליט שהוא יכול לשפץ את הקרבורטור לבד.

אם כבר,אז לראות איך מקצוען עושה את זה,ללמוד,לשאול אותו שאלות,ואז לנסות לבד.

פורסם

אבל פה בדיוק קבור הכלב, כי בפורטינג מהסוג המדובר לא מרחיבים את המעברים ולא מחליקים אותם, פשוט משנים להם את הצורה טיפה, וכן, זה קל לביצוע, לפחות למי שעוקב אחרי המדריך ולא ממציא חלקים משלו.

מטוי

פורסם

מי שלא מנסה לא יודע.

יש שני סוגים של אנשים בפורמים האלו.

אלו ששואלים שאלות ומחפשים דגים (אוכל) כל פעם מחדש.

ואלו שלוקחים זאת לשלב המעשי. מנסים. לפעמים מצליחים ולפעמים לא.

אבל יוצרים לעצמם חכה.(המון דגים מתי שרוצים).

כן בטווח הקצר זה עולה כסף. אבל.....בטווח הארוך למורעלים שבנינו זה חוסך כסף.

אם כמה שהרסתי בחיי בשורה התחתונה הסקרנות והרצון להבין לעומק רק חסכו לי כסף והעניקו לי שעות

של הנאה.

למרות ניסיוני אני רואה עצמי בשלב התחלתי ויש לי המון לדעת.

ואם תבדקו תראו שאני לא שותף מספיק הדוק ולפעמים השאלות שלי דביליות.

אבל התרפיה שלי ...01:00 בלילה מתחת לרכב אם פנס לד בפה מפרק מנוע.

ומי ישמע אני מסכן רכב 2006.

הלו....סמוראי 84.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...