Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האינפוזיה בוצעה ישירות לתוך המנוע . הוא הכניס צינור לפתח שיושב עליו הפילטר אוויר .

הסל"ד אחרי הטיפול עלה כתוצאה מיכך שנפתחו המעברים ורמת הדלק שהוזרמה למנוע עלתה כיביכול ולכן לאחר האינפוזיה ,היה צורך להוריד מעט את כמות הדלק המוזרמת במצב סרק.

דרך אגב אין קשר לקרבורטור לא נגעו בו כלל וכלל מאז הטיפול האחרון לפני מס' חודשים.

נסעתי עם הרכב גם היום ואני מתעקש שהנסיעה היתה חלקה יותר הרכב האיץ טוב יותר . ולגבי מצב הבורג התערובת הוא נשאר במצבו שכמעט סגור אבל הרכב לא מגמגם במצב סרק ברמזור והסל"ד לא יורד עד שכמעט הרכב נכבה ,כמו שהיה לפני הטיפול של אתמול.

צביקה לא ידעתי על המושג אינפוזיה לפני שנכנסתי לפורום . אח שלי אמר לי בהתחלה שצריך לעשות ניקוי קרבורטור . לא היה לי מושג מה זה הדבר המוזר הזה . רק אחרי שצריכת הדלק עלתה כפליים (לאחר הטיפול) אז נכנסתי לפורום והתחלתי ללמוד לשאול ולהתעניין .

הפורום הזה עזר לי מ א ו ד

ותודה לכל היועצים ובמיוחד לך צביקה .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה בעניין שעד העכשיו לא הבנתי האם אינפוזיה לפרפר או הסעפת לרכב מוזרק פוגעת בגומיות שסתומים במיוחד אם הם במצב לא הכי טוב?

פורסם

עידכון!!!!!!!

צריכת דלק 1 ל9 בערך (ק"מ) כשרוב הנסיעות בערך 95% הן בעיר בלבד למרחקים קצרים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שאלה בעניין שעד העכשיו לא הבנתי האם אינפוזיה לפרפר או הסעפת לרכב מוזרק פוגעת בגומיות שסתומים במיוחד אם הם במצב לא הכי טוב?

אין קשר בין השנים, החומר ניקוי אינו בא במגע עם גומיות השסתומים.

ניקוי פיח, או אינפוזייה משפר את יניקת האויר ע"י ניקוי משקעי פיח ובוצה מצלחת השסתומים בית המצערת, מעברי סעפת היניקה/פליטה ותא השריפה.

מומלץ לבצע ברכב מוזרק וברכב בעל קרבורטור באותה מידה.

פורסם

אין סיכוי שזה יכול להזיק לחיישן חמצן אולי או משהו?

נגיד ואני רוצה לעשות כזה דבר(רכב הזרקה), אני מוריד את כל הבית של מסנן האויר, שים צינור שמחובר לטפטפת. את הצינור אני שם איפה שהפרפר של המצערת, מעלה את הסל"ד ל3.5 נגיד ומתחיל לטפטף קצת מהחובר(44K) עד שהוא ניגמר וזהו?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין תחליף לשיפוץ קרבורטור אצל מיקצוען!!

כדאי מאד מאד מאווד!!!!!

מחזיר את ההשקעה תוך מספר חודשי נסיעה.

שלא לדבר על התחושה של מנוע סוחב ושרירי"כמו חדש".

מנסיון.

עדיף מכל אינפוזיה!!

(למרות שאני משתמש בK44 אך רק לצורך ניקוי שאריות פיח מהסעפת ראשי הבוכנה והשסתומים)

ניצן

פורסם

אין קשר בין אינפוזיה לבין ניקוי קרבורטור, ההפך, אם הקרבורטור צריך טיפול/שיפוץ, רוב הסיכויים שתאי השריפה צריכים אינפוזיה.

מצטרף לדעתו של דניאל, שגם ברכב מוזרק וגם בשאינו מוזרק , יש צורך זהה.

ומוסיף:

לאחר האינפוזיה חובה להחליף שמן ופילטר שמן, ואוי ואבוי אם לא.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אין קשר בין אינפוזיה לבין ניקוי קרבורטור, ההפך, אם הקרבורטור צריך טיפול/שיפוץ, רוב הסיכויים שתאי השריפה צריכים אינפוזיה.

מצטרף לדעתו של דניאל, שגם ברכב מוזרק וגם בשאינו מוזרק , יש צורך זהה.

ומוסיף:

בברכה

דני

ואם אני שופך את הk44 ישר למיכל הדלק ?

פורסם
ואם אני שופך את הk44 ישר למיכל הדלק ?

גם אז כדאי להחליף שמן+פילטר, ה K44 מסיר את כל הפיח, וזה מגיע ונספח ע"י השמן שבעקבות ספיחת הפיח מאבד מתכונותיו ולא מגן על חלקי המנוע.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
.

ומוסיף:

דני שלום,

במידה ומדובר במנוע תקין, איפה בדיוק השמן והאויר מתערבבים שכל הבוצה מגיעה לשמן?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש קצת אי סדר...

אז עבור מנוע מוזרק זה יעיל ועבור מנוע קרבורטור לא מזיק?כמה מועיל?

ולגבי מחיר? כמה???????

[נשאלה השאלה כמה פעמים אף אחד לא ענה]

בברכה

• תוכן חדש...