Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פונטו ספייס רחוקה מלהיות סוס מת.

זה רכב קצת חלש ומיושן - נכון, אבל ממש לא מת.

אוקיי, ניר. אנא ממך שתף אותנו מה טוב בפונטו.

חוץ מתנוחת נהיגה לא נוחה ואיכות חומרים נמוכה, למשל.

כיניתי את הפונטו "סוס מת" אך ורק מהסיבה היחידה שיצאה לה יורשת.

יודע מה? אני מעדיף את הפנדה החביבה על הפונטו היוצאת בכל מאץ'-אפ.

דניאל

MCS 2008

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אנשים שחשוב להם הגה מתקשר, מנוע שמאיץ חזק, צמיגים שנדבקים לאספלט, גאנטים קלילים או שאר ירקות.

ויש אנשים שרוצים רכב סביר וזול.

לכאלה - פונטו יכולה להיות רלוונטית, במיוחד כיוון שבגלל היציאה משוק הליסינג ומהעובדה שהפונטו תמשיך כנראה להיות משווקת במקביל לגרנדה - יש צפי למחירים תחרותיים במיוחד.

אז הפלסטיקים קצת זולים וכדומה, אבל במקרים כאלה מדובר על עיסקת חבילה, ומכיוון שפיאט נלחמת על חייה, ואיתה גם היבואן בארץ, יש פה פוטנציאל לחבילה די טובה מבחינת כלכלית.

כמו כן הפיאט זולה לתחזוקה (יחסית), הסחירות שלה גבוהה, והיא יחסית מודרנית (צריכת דלק טובה, 4 כוכבי בטיחות, וכו') - ולכן אני לא חושב שהיא כבר בדרך לספרי ההיסטוריה.

לא כולם חייבים להסכים על הכל :-)

ונכון, הפנדה לא רעה בעצמה, אבל לא ניסיתי אותה, אז אני משאיר לאחרים לדבר עליה. אני מדבר על מה שאני מכיר.

ניר

אוקיי, ניר. אנא ממך שתף אותנו מה טוב בפונטו.

כיניתי את הפונטו "סוס מת" אך ורק מהסיבה היחידה שיצאה לה יורשת.

יודע מה? אני מעדיף את הפנדה החביבה על הפונטו היוצאת בכל מאץ'-אפ.

דניאל

פורסם
אמא שלי נגד צרפתיות ולא מחבבת את הפונטו

האמת שיש לה ניסיון טוב עם השרייד שנת 92, לכן יש לה משיכה מסויימת לסריון.

צריך נסיעת מבחן לראות איך הפלסטיקה הפנימית ואיך הנוחות של הדבר הזה, מה שחשוב לי אישית זה המזגן!

אתה/אמא רוצים רכב טוב או שרוצים לקנות מותג?

תגיד לאמא שלך לשכוח מהדעות הקדומות שלה ולהזמין נסיעת מבחן ב206. לא בדקתי כמה חדשה עולה אבל בכל מקרה אני מניח שבערך הסכום שאמרת. פונטו זה סתם רכב פשוט, פולו מיובא ע"י צ'מפיון אז אם יש לך יותר מדי כסף כשצריך חלקי חילוף אתה מוזמן לקנות רכב אחר. סיריון וסוויפט צריכות להיות נחמדות אבל אם אתה רוצה להנות מכל העולמות זה רק פיג'ו. רוב המכוניות היפניות זה לאנשים שקונים אמינות ותו לא.

206 1.6 וזהו. זה מה שיש לי להגיד לך. וכן, אני משוחד- בעל 206 2002, נהנה מכל מאית השניה

לא סתם שמעתי מאנשים שאמרו על הרכב בטופ גיר שהוא נותן תמורה הכי טובה למחיר.

פורסם

להזכירך, טופ גיר זה באנגליה לא פה.

משוחד פצצות....

בת'כלס אני נתתי דעה שלי לגביי הסוויפט, לי אין סוויפט ורוב הסיכויים שגם לא תהיה כי אני לא אקנה רכב שלא עונה לדרישות שלי והן במקרה לא - רכב קטן, מחיר שפוי, אמינות גבוהה, מראה רענן ועיצוב פנים מוצלח. אני מכיר את הסיריון החדשה, הפונטו ספייס על שלל גרסאותיה וגם את הפולו\206\ פאביה(שעדיפה על הפולו מבחינתי), הסוויפט קוסמת לי אישית, אמנם היא קצת מחוספסת אבל היא באה מבית טוב עם שם טוב שהוכיח את עצמו והפעם לא צריכים להתפשר על עיצוב אפור ואיכות חרא.

וגם הסיריון מעולה, קצת יותר מכוערת אבל אותו סגנון. הסוויפט גורפת את ההובלה בזכות העיצוב ומנוע חזק יותר.

haters will hate

פורסם

אני הייתי אומר לך לבדוק רנו קליאו

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם
מה טוב בפונטו.

דניאל

אמינות.

נוחות נסיעה סבירה יחסית.

צריכת דלק חסכונית ביותר.

מזגן מדהים.

עיצוב חוץ סביר (לטעמי), עיצוב פנים נחמד ביותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
פאביה חדשה.

אמור להשאר עודף.

אתה אח של RS במקרה? :lol:

עוד חסיד עיוור של סקודה בפורום. :wink:

קונדסון, קשה לי להמליץ על רכישת רכב חדש שמחזור החיים שלו נגמר.

אם היה מדובר על פוקוס למשל, שהדגם החדש שלה אינו עדיף על הקודם (לטעמי), אז בסדר.

מהפונטו הקודמת אפשר רק לעלות.

דניאל

MCS 2008

פורסם
חסיד עיוור של סקודה

אין מה לעשות, RS, עם עובדות בשטח לא מתווכחים:

המלצה עקבית על רכב שבחיים לא נהגת עליו רק בגלל שלאבא-אמא יש כזה

ונסעת איתם באוטו המון פעמים זה לא לעניין.

ושאלתי ברצינות אם הוא אחיך. הסמלונים שלכם דומים עד כדי זהות.

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...