Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו על כדורים בסוזוקי?

היום נכנסתי לסוכנות סוזוקי, בדקתי לגבי הסוויפט, הפלסטיקה שם באמת מרגישה זולה, נסיעת מבחן תהיה כנראה שבוע הבא.

בכל מקרה, 400 שקל לטיפול כל 15 אלף (נשמע לי זול מידי)

ופלאגים נאמר לי כל 100 אלף ק"מ מחליפים!! אפילו בקליאו ספורט עם פלאגים מיוחדים לא מחליפים ככה אז מישהו שם על כדורים או שזה באמת?

בנוסף נאמר לנו שאין טיימינג (או לפחות לא עושים טיימינג אף פעם), יש שם שרשרת או משהו אחר? למישהו יש ידע אמין בנושא?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה עם פולו? אני לא ממליץ או משהו, אבל יש לי פולו (שנת 2003) לדעתי אחלה אוטו(חוץ מכמה בעיות ,שאני חושב שהבעלים הקודמים קרע את האוטו).

יש סיבה מיוחדת למה אנשים לא ממליצים על פולו? כי אני חשבתי על לקנות פולו חדשה, אולי יש דברים שאני לא יודע.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

היום נהגתי קצת על הסוויפט החדשה ובחנתי לעומק מספר יחידות, אני ממש מאוהב באוטו, חוץ מזה שהעיצוב החיצוני קנה אותי, הפנימי רק הוסיף פלוסים, אהבתי את עיצוב הפנים ובת'כלס הפלסטיקים בסדר גמור, ראיתי גם כשמפרקים את הדשבורד שהפלסטיקים חזקים למרות שהם נראים שבריריים במספר נקודות, המושבים נוחים אבל שוב לא נהגתי הרבה על הרכב יותר התרשמתי מהחבילה הכוללת. ללא ספק הסופר-מיני הכי חמודה בשוק

haters will hate

פורסם

אני מציע לך לחכות ולבדוק את הפונטו החדשה

לפי הסוכנות היא תעלה בסביבות 100K- 110K

היא תגיע או החודש או חודש הבא.

Suzuki Jimny

פורסם
אמא שלי כנראה חודש הבא מוכרת את המזדה 6, המטרה היא לקנות רכב קטן סגנון יאריס סריון פביה וכ"ו.

מנוע עד 1600

גיר אוטומט חובה

רכב חדש מהחברה כמובן

עד 110,000 ש"ח.

חשוב תחזוקה זולה (אמינות ודלק) ונוחות סבירה

היאריס (החדשה) נופלת בגלל מחיר של 110 אלף לגרסה הבסיסית וזה מחיר ללא אגרות!

פונטו ספייס.

אוטומטית עם גיר רציף, מנוע 16 שסתומים המספק 80 סוסים.

אמינה (אם היא מטופלת), זולה, צריכת דלק טובה (בגרסה הידנית לפחות).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, פונטו ספייס היא סוס מת. היא מיושנת מאוד והוחלפה ע"י דגם חדש:

גרנדה פונטו עדיין לא נבחנה בארץ ולכן קצת קשה לחוות עליה דעה רצינית.

דניאל

MCS 2008

פורסם

עכשיו חזרתי מנסיעה בסוויפט החדשה

מבחינת מנוע וגיר זה די סביר ונחמד (הילוך אחרון ארוך מאוד נראה לי), הנוחות בהתאם למכונית קטנה, לא קפיצית אבל גם לא רכה (היא כן ביחס ל-106 GTI שלי)

מה שמפריע לי זה שהגג גבוהה כשיושבים בכיסא הנהג (הרגשתי כאילו אני באוטובוס) ובכלל הישיבה שם הרגישה לי מוזר קצת במושב עצמו. והמראות צד קצרות לטעמי והמראה המרכזית קצת גבוהה

הגה קצת קל יותר ממזדה 6 ו106 GTI, תקשורת שלו לא מעניינת זה אוטו לאמא

מנוע קצת רועש

in the face

with a chair

פורסם

פונטו ספייס רחוקה מלהיות סוס מת.

זה רכב קצת חלש ומיושן - נכון, אבל ממש לא מת.

מה שבטוח, הבחור ציין שאמא שלו לא אוהבת את הפונטו, ועל זה התגובה היא פשוטה - הגרנדה פונטו שאמורה להגיע מתישהו זה רכב אחר לגמרי.

מצד שני, כמו שנאמר, זה עוד לא קרה, אז הרבה ביקורות לא תשמע פה, ואני לא יודע מתי יתחילו למכור פה את הגרנדה - תנסה לשאול את היבואן.

ולפיאט יש יתרון שרבים שוכחים - הגטס וחברים מהמזרח דחקו את הפיאטים משורות הליסינג. כתוצאה מכך היבואן מתמקד בשוק הפרטי ונותן שם "פייט" יותר חזק במחירים.

פשוט לליסינג נותנים המון הטבות והנחות על חשבון לקוחות פרטיים (זה ידוע - אני לא ממציא, תקרא בעיתונות). ברגע שאין את הליסינג, יש ליבואן יותר מרחב פעולה לטובת פרטיים. זה יכול להתבטא בעסקה לא רעה בכלל.

המלצתי - תברר מתי הגרנדה "עולה ארצה", ולפחות תבדוק את האופציה.

ניר

פורסם
הפולו יקרה כמו כל משפחת VW. אין הצדקה לטעמי
הפולו האוטומטית ברמת גימור קומפורטליין , עולה 109,990 כך נאמר לי.

אינני בטוח שהמחיר כולל אגרות, בוא נצא מנקודת הנחה שלא , ולדעתי זאת תמורה לא רעה למחיר.הפולו אחרי מתיחת הפנים גם נראית טוב.

היאריס עולה כיום 116 אלף ש"ח ! היקרה בקטגוריה למיטב ידיעתי !

לדעתי עדיפה יאריס משומשת (שנה על הכביש) מהצורה הקודמת, על כל אחד מהרכבים שהוזכרו כאן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין אפשרות לקנות רכב יד שניה בגלל מענק מהמדינה לקניית הרכב.

פונטו ספייס היתה גם היתה בליסינג

in the face

with a chair

פורסם

תומר,מה תגיד על ניסאן מיקרה?

מאוד חשוב שתבדוק את הרכב (כמו שבדקת את הסוזוקי)

הבנתי שלא התלהבת מהסוזוקי ,נכון?

הכל יחסי בעולם...

• תוכן חדש...