Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לצורך החלפת מנוף איתות היה עלי לפרק את ההגה ממקומו כאשר החזרתי הכל למקום נורת הכרית אוויר נשארת דולקת חשבתי אולי החיבור הפוך אבל בכל דרך היא עדיין ממשיכה לדלוק,

למישהו יש רעיון? (איך מבצעים איפוס? על מנת שהמנורה תשאר כבויה והכל יחזור לקדמותו).

(בוצע ניתוק מצבר ל30 שניות)

בראבו 98 אוטו' 1.6.

תודה מראש,

משה.

פורסם

סקנר ייעודי.

כאשר פירקת את גלגל ההגה, לא פירקת קודם מצבר לאיזה 15-30 דקות, ורק אז לפרק את גלגל ההגה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

****נמחק ציטוט מיותר****

לא, לא פירקתי,

מה עלי לעשות?

זה יעזור אם אני ינתק עכשיו את המצבר לאיזה רבע שעה?

תודה רבה,

משה.

פורסם

נתתי לך תשובה מפורטת לשאלתך ששאלת במועדון פיאט.

אך בשביל יתר הקוראים כאן, אז כנראה שנקרע "סליל השעון" שזה סליל חשמל מסתובבים שמתחת לגלגל ההגה שיש להקפיד, בזמן פרוק גלגל ההגה, שישארו במקומם ללא תזוזה פן יקרעו.

האבחון נעשה ע"י מחשב אבחון המתחבר אל מחשב כרית האויר ואם אכן זאת התקלה אז יש להחליף את "סליל השעון" תוך מירכוזו הנכון או להחליף את כל מכלל ידיות האורות/אתות/מגבים הכולל גם את "סליל השעון" (תלוי במה שניתן להשיג). המדובר בעלות של למעלה מ 500 ש"ח רק החלק.

דרך אגב, נתוק המצבר לפני בצוע העבודה שעשית לא היה מונע את הווצרות הקרע שהנו מכני פנימי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

****נמחק ציטוט מיותר*****

רפי היקר קודם כל תודה .

כאשר הוצאתי את המכלול סגרתי עם נייר דבק את סליל השעון כדי שכלום לא יזוז

אני לא בטוח שזאת באמת התקלה אבל השאלה היא האם יש דרך להיות בטוח זאת אומרת לעשות איזה שהוא RESET כדי להיות יותר בטוחים לפני שאני מבזבז 500 שקל סתם.

תודה.

אה ודרך אגב העבודה בוצעה אצל חשמלאי רכב .

פורסם

רפי, נראה לי שלא נפגע לו סליל השעון, הוא אומר שדאגו לכך.

לא ניתקו קודם את המצבר.... פירקו גלגל הגה וכרית אוויר, המצבר היה מחובר...

יתכן וזה הדליק את נורית התקלה, ולא נמחק עדיין , אני לא יודע מה הגדיר מהנדס מח הכריות אוורי, מתי הנורית אמורה להכבות אם בכלל, ללא מחיקה בסורק.

בכל אופן אני מקווה שלא נפגע לו הסליל הנל.

יש לחבר סקנר לבצע מחיקת תקלות (לאחר שתראה איזו תקלה מופיעה) ולראות שלא קופץ חזרה הקוד תקלה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני נראה לי שאתה צודק

אני יחכה לראות עוד כמה תגובות אבל אני מאמין שמה שאתה אומר הגיוני זה גם מה שאמר החשמלאי

וזאת לא פעם ראשונה שלו.

הדבר שהכי משמח אותי בתגובה שלך היא שסוף סוף אני יכול לעשות איפוס וגם לראות אולי ישנם במחשב תקלות ישנות האם יש מישהו מומלץ ללכת אילו לביצוע איפוס?

תודה

משה

פורסם

אם כך יתכן שכשכרית האויר הייתה מפורקת הופעל מתג ההצתה ואז נרשמה תקלה במחשב כרית האויר. בכל מקרה אין כל אפשרות איפוס אלא רק להתחבר עם מחשב האבחון, לקרוא התקלה הרשומה ודרכו לבצע נוהל מחיקת תקלה. לאחר מכן יש לבצע סבובי הגה לכל הצדדים כדי לוודא שהתקלה אינה מ "סליל השעון".

מהיכן אתה בארץ?.

פורסם

*****נמחק ציטוט מיותר*****

אלפי מנשה אזור השרון למי שלא מכיר ליד כפר סבא

ורפי אתה צודק כי לפני שסגרנו את ההגה ביצענו בדיקת אורות

יש לך מושג כמה יקחו לי על חיבור סקנר?

ואיפוס התקלות כמובן.

על איזה עוד מאפינים ניתן לשלוט דרך הסקנר ?

פורסם

מחשב האבחון של פיאט "אגזמינר" בודק ושולט על כל מערכות הרכב האלקטרוניות ממוחשבות, נהול מנוע והזרקה, כריות אויר, ABS, מע' אקלים ממוחשבות ועוד. הוא גם מאפשר הפעלת יחידות קצה כך שאם הן פועלות אין צורך בבדיקת רציפויות.

אין מחיר אחיד לבמוסכים להתחברות מחשב האבחון, בצוע בדיקה ומחיקת התקלה אך זה, בדרך כלל נע

בסביבות 250 ש"ח + מע"מ.

נא עדכננו בתוצאות.

פורסם

אחד הדרכים לבדוק באים הסליל נפגע זה עלידי לחיצה על הצופר שבהגה. באים הצופר עובד כנירא אין סיבה לדאגה הסליל שלם.

שבוע טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אחלה אם היו עושים אינדקציות כאלה.

הבעיה היא שהאינדיקציה היחידה היא חיבור סקנר, ולעיתים גם הרישום שלו לא מדוייק ולפעמים מטעה, ואז צריך ספרות ומכשירים יעודיים אחרים.

חוסר הדיוק וההטעיות הם גם במכשיר האגזמינר.

בדוק!!

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...