Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה סוללות נטענות של 2800 MAH/2300 או כמה שתמצא...

כרטיס SD - קנה לפחות 512, לא משנה המהירות שלו, ממש לא רלוונטי עם המצלמה הזאת.

אבל הכי חשוב - תשיג לעצמך קורא כרטיסים כמה שיותר מהר, עבודה עם המצלמה הזאת בחיבור ישיר למחשב זה סיפור מהתחת...

ואם אתה צריך המלצות לתוכנות לתפירת פנורמות - צור קשר בה"פ, יש לי אחת מוצלחת מאוד....

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכל נכון , אבל ברמת המחיר והגודל של המצלמות הללו - שווה וצריך להתאמץ ל-D50 של ניקון למשל (או DSLR זולה אחרת , תקציב של כ-4000 ש"ח לסט התחלתי עם עדשה פשוטה אך מספקת ליום יום).

ברור שאם יש לך 4K+ אז SLR עדיפה, אבל בערך בחצי מהתקציב ולמי שלא רוצה מצלמה מגודלת הדורשת תחזוק רב יותר, אני חושב שמצלמה כמו G5 היא אופציה מצוינת.

הנה שתי דוגמאות שצילמתי איתה:

קרוב ורחוק (ללא חצובה, רק הישענות על הסלע):

535_3511_800.jpg

וצילום לילה בחשיפה ארוכה (כשהמצלמה מונחת על משהו יציב). כן, זה מההשקה של הקליבר החדש.

535_3530_800a.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עכשיו תשווה את התמונות שלך לתמונות של הניקון ששמתי ותראה עד כמה יש הבדל.

G5 עם אחריות של קאראט עולה כ-3K ויותר (לא יודע מאיפה MDK מביאים אותה במחיר 2K. נראה לי קצת מוזר. ההפרש גדול מדי). D50 עם עדשה עולה קצת פחות מ-4K עם אחריות של "הדר".

לטעמי ההפרש לא מצדיק את הפשרה. עדיף לקנות P&S קטנה וזולה ולהתאפק עד להגעה לתקציב ה-SLR.

אפשרויות ההתפתחות איתה (מקצועית - איכות הצילום , והח' עדשות , פלאש חיצוני TTL וכו') אינן ברות השוואה למצלמות מסוג ה-G5.

פורסם

אין לנו ויכוח ש-SLR עדיפה, בטח ובטח למישהו שמעוניין להתעסק הרבה בצילום וחשובה לו האיכות. אני רק ציינתי שלטעמי מבין הלא SLR, מצלמה כמו ה-G5 מספקת תמונות נהדרות. אם ההפרש ממנה ל-SLR לא גדול כספית, והבנאדם מוכן להסתובב עם מצלמה מגודלת לכל מקום, אז הבחירה פשוטה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמר, ב-Zap המחיר שלה הוא 2K.

יש דגם נוסף, G6, כנראה מחליף את ה-G5.

בכל מקרה, אני חושב שה-S2 של קאנון עדיפה במחיר הזה, לא?!

פורסם

כתבתי - ייבוא של MDK. כשבאים להשוות - יש להשוות בין מחירי היבואן הרשמי. בייבוא "אפור" תמיד תמצא מחירים נמוכים יותר.

רונאלד. תראה את התמונות שצילמתי עם ה-520 , שעולה חצי מה-G5 - תראה שההבדל לא מספיק משמעותי כדי לשים את הכסף הנוסף.

הSLR WANNABE נופלת מבחינתי בין הכסאות - שוב , כיוון שיום אחד אקנה גם SLR. לא כתחליף ל-P&S שנכנסת לכיס.

בתור מצלמה יחידה ? נו , אולי אפשר להצדיק אותה.

פורסם

למה לקטול? יש "דמוי SLR" כמו הפוג'י 5200 שנותנות תוצאות מצויינות במחירים של פחות מ2K.

אמנם הן טיפה יותר מסורבלות מP&S, אבל בצורה ממש לא רצינית. ומאחר ויש בהן גם מצבי צילום ידניים והזכוכיות שלהן טיפה יותר רציניות, הן מהוות תמורה לא רעה בכלל למחיר למי שרוצה טיפה להתקדם בצילום ועדיין לא מוכן להכנס לעולם היקר של DSLR, שעד עכשיו דירדר אותי פיננסית במשהו כמו 14K והיד עוד נטויה.

ותאמינו לי, למי שלא בא לו להסתובב עם תרמיל גב מלא ציוד צילום ולא מסתפק בP&S, דמוי SLR זולה תיתן תוצאות לא רעות בכלל ואפשרות להתפתח מבחינה יצירתית.

פורסם

חברים - מצטרך להמלצות על DSLR LIKE בתחום המחיר הזה

אמנם את האיכויות של DSLR אמיתית אבל יש אפשרות לשחק ולהוציא צילומים מדהימים גם במצלמות כאלה.

בתקציב הזה הייתי הולך על הפנסוניק מסדרת FZ, עם העדשות של לייקה, מייצב תמונה ואפשרויות שליטה בלתי מוגבלות

[או ביד השניה, הייתי מחפש איזו ניקון 5700 \ 8700 שלטעמי אפילו עולה על הפנסוניק והקנון המקבילות באופטיקה שלה]

ושמר, לא הוגן להשוות מצלמות P&S ואפילו DSLR LIKE לניקון D2X

להשוות ניקון D50 לD2X זה קצת לא הוגן, אבל להביא תמונה מקנון A510 ולידה לשים תמונה מD2X?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חברים, אני לא ממש אוהב לדבר בלי להמחיש.

אז הנה כמה תמונות מהקאנון שלי, במסע שכנועים אני לא הולך לפצוח, כל אחד חושב שהמצלמה שלו היא הכי הכי ומנסה לשכנע את מי שמחפש לקנות מצלמה, אז הנה כמה תמונות מהקאנון, שימחישו את הצבעים ואת האיכות של הצילום.

התמונה של הזיקוקים צולמה בלי חצובה, סגר 2 שניות.

רזולוציה מקורית(של כל התמונות) : 3072X2304

עריכה: האיכות הו?רדה ב-BATCH של IRFANVIEW ל-90 אחוז.

צילומי השקיעות נעשו באמצעות קיבוע חורני ביותר(כיאה לאווירה הכללית שבאיזור)

IMG_0011.JPG

IMG_0128.JPG

IMG_0129.JPG

IMG_0028.JPG

IMG_0099.JPG

IMG_0263.JPG

פורסם

אני הזמנתי בימים האחרונים את הפוג'י 9500, עדשת 28-300 (10.7X זום אופטי), 9 מגה פיקסל, F2.8-F4.9, ISO80-1600 עם כרטיס של חצי ג'יגה, בתור התחלה...

אני מקווה שהיא תהיה תואמת לתשבוחות ולתיאורים שהיא קיבלה ב- DPREVIEW :)

תמונות, בקרוב :roll:

3q-001.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור, אפשר לשאול מה הנזק הכספי?

אני לא מעוניין בחצאים או התפשרויות. האמת שאני כרגע מאוד מבולבל ולכן אני פונה אליכם.

אני מתלבט בין לקנות מצלמה P&S מהשורה הראשונה בתקציב של 2K ש"ח לבין להגדיל את התקציב ל-4K ש"ח ואז ללכת על איזה D50 (אבזור אני אארגן טיפה יותר מאוחר, אחרי שנתאושש כלכלית)?

בוא ננסה לעשות סדר, איזה מצלמה ריפלקסית (אפשרי בלי עדשה, אם יש עדשה בסיסית שמצורפת זה יתרון) אפשר לקנות בתקציב של עד 4K ש"ח (יש אופציה להביא מארה"ב אם ההפרשים במחיר משמעותיים)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ההפרש הוא כ-25 אחוז עד 30 אחוז גג. לא בטוח ששווה (אין אחריות).

אני מכור למותג של ניקון - אז הייתי הולך על D70S , אבל לקנון יש מצלמות שבמקרה הגרוע מיישרות קו עם ניקון.

פורסם
ליאור, אפשר לשאול מה הנזק הכספי?

אני לא מעוניין בחצאים או התפשרויות. האמת שאני כרגע מאוד מבולבל ולכן אני פונה אליכם.

אני מתלבט בין לקנות מצלמה P&S מהשורה הראשונה בתקציב של 2K ש"ח לבין להגדיל את התקציב ל-4K ש"ח ואז ללכת על איזה D50 (אבזור אני אארגן טיפה יותר מאוחר, אחרי שנתאושש כלכלית)?

בוא ננסה לעשות סדר, איזה מצלמה ריפלקסית (אפשרי בלי עדשה, אם יש עדשה בסיסית שמצורפת זה יתרון) אפשר לקנות בתקציב של עד 4K ש"ח (יש אופציה להביא מארה"ב אם ההפרשים במחיר משמעותיים)?

3100 ש"ח (+כ-200 לחצי ג'יגה זיכרון).

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...