Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מכור למותג של ניקון - אז הייתי הולך על D70S , אבל לקנון יש מצלמות שבמקרה הגרוע מיישרות קו עם ניקון.
שמר, הטענה הזו של ניקוניסטים בדרך כלל מאוד דומה לטענה של חובבי מותג ברכב. המקור שלה הוא שלאבא שלך הייתה אחלה ניקון בשנת 62, נכון?

או במילים אחרות - יש לך מבחנים שיתמכו בטענה הזו? כי אני קראתי מספיק מבחנים למצלמות ולא נתקלתי בכזו הכללה גורפת. רחוק מזה.

בת'כלס, הסיבה היחידה להעדיף ניקון או קנון היא איזה זכוכיות יש לך מהSLR הטרום-דיגיטלית. אם אתה חסר זכוכיות, צריך לבחון את המצלמה על סמך ביצועיה ומחירה. ובזה קנון דווקא מובילים בDSLR.

פורסם

אה ?

שאני אפרש לך ? כי אמרנו בערך את אותו דבר.

ההעדפה האישית לניקון היא גם בזכות זה שיש לי זכוכיות שיתאימו , וגם בזכות הניקון שכבר הייתה לי - אבל ציינתי שקנון לא פחות טובים - לכל הפחות.

פורסם
מזכיר את הנוף הנשקף מבניין הנדסת תוכנה לכיוון פארק הירקון.

למה אתה עושה לי את זה? במיוחד עכשיו, כשהתקוות לחופש בקיץ נגוזו... באוני' מסדרים במיוחד ככה שסמסטר קיץ יתחיל בדיוק עם הבחינה האחרונה במועד א', במהלכו יש את המועדי ב', בסופו יש את המועדי א' שלו ואח"כ יש איזה שבוע חופש מסכן בזמן שכל המדינה בחו"ל (סוכות) ולאחריו מועדי ב' של הסמסטר קיץ, שמשולבים עם תחילת הסמסטר הבא. מה שאומר שחופש נורמלי יהיה לי בערך ב-2009 :cry:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ספר לי על זה - נרשמתי למרוכבות ונומרית בקיץ..

בכל מקרה, נדמה לי שזה מותיר חודש אחד חופשי.

אז על איזה מצלמות חד פעמיות אתם ממליצים?:wink:

פורסם

של קודאק - בטיולים קודמים לחו"ל (גיל 16) יצאו לי איתן תמונות לא רעות :)

אחח הפריוילגיות של מדעי הרוח - לימודים בקיץ - אבל בסין... :p

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אל תשכחי לבדוק שם מצלמות.

(אגב, את זוכרת שאת צריכה לחלק את הסיכומים שלך לחברי הפורום שלומדים הנדסה וצריכים לקחת קורס כללי מאצלכם, כן?)

• תוכן חדש...