Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותו כבר כמעט שנה איביזה FR, ולדעתי היא נוחה מאוד, ואני נוסע בה הרבה ומידי פעם גם נסיעות ארוכות. לא הרגשתי אי נוחות כלשהי, מה שכן מרגישים כל גומה קטנה בכביש בגלל הצמיגים :wink:

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן חברה ,

טוב בשורות רעות לי , ירד לי התקציב ל 100K גג,(אני מבואס...) עם אותם דרישות:

רכב מהנה אך יחד עם זאת מתאים לנסיעות ארוכות (מרכז-ב"ש) וחזרה ..

מה אתם אומרים ?

יש איביזה FR 2005 במחירים הללו... או על 307 משנה נמוכה יותר..

חשבתי אפילו על פאביה 1.4 100 כ"ס ... ? אם היא נוסעת נחמד..

כפי שאתם מבינים מהטון שלי, כרגע קיבלתי את ההודעה ואני לא ממש מרוצה, אבל זה מה יש...

אז עזרה בבקשה :)

פורסם
ברשותו כבר כמעט שנה איביזה FR, ולדעתי היא נוחה מאוד, ואני נוסע בה הרבה ומידי פעם גם נסיעות ארוכות. לא הרגשתי אי נוחות כלשהי, מה שכן מרגישים כל גומה קטנה בכביש בגלל הצמיגים :wink:

בבקשה תגיד שאתה לא רציני, כי אם אתה כן, יש סתירה ברורה ביותר במשפט שלך. איך רכב יכול להיות נוח לנסיעה אם מרגישים כל גומה קטנה בכביש? (וזה לא רק בגלל הצמיגים, לידיעתך, הרבה יותר בגלל המתלים).

טוב בשורות רעות לי , ירד לי התקציב ל 100K גג,(אני מבואס...)

לפני שתפרוש לצד בדמעות, הרשה לי להזיל דמעות תנין עליך, וזכור שיש ילדים רעבים באפריקה, וגם עם 40000 ש"ח פחות אפשר לקנות מכונית ראויה בהחלט.

חפש משפחתית רגילה משנתון אחד או שניים אחורה. פורד פוקוס למשל. ספורטיבית היא לא תהיה, אבל מהנה יחסית כן, ובוודאי נוחה יותר מכל ספורטיבית לנסיעות ארוכות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה עם פג'ו 206XS?

מנוע 1600, 110 כ"ס, ידנית, לא איטית.

אבל גם לא תעניש יותר מדי בנסיעות ארוכות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חשבתי על 206XS או אפילו על 206GTI כעל אופציה ביחוד לאחר שירד לי התקציב, אבל אמור לצאת עוד כחצי שנה 207 וזה יוריד בצורה משמעותית את המחירון, אבל אם למישהו יש דעה אחרת בנידון אני אשמח לשמוע .

בנוסף אני חוזר שוב לחשוב על האיביזה FR 2005 הלב קורא ולעזאזל הנוחות :) , האם יש כל מיני מחלות מוזרות בה והאם באמת יש נפילת ערך מטורפת למכוניות הללו ?

אופ' נוספות שהתחלתי לחשוב עליהן פאביה 1.4 100 כ"ס ואיביזה 1.4 100 , שזה אומר לעלות בשנתון ואולי אפילו חדש, מה אתם אומרים ?

שוב תודה רבה לכולם :)

פורסם

המחירון של ה-206 לא ירד יותר מהר בגלל ה-207, בטח שלא בסכום בעל משמעות המשנה את כדאיות הקנייה. 206 XS היא שילוב מצוין של חסכון וכיף. GTI תהיה יקרה יותר לאחזקה אבל כמובן מהנה יותר.

איביזה FR פחות מהנה לנהיגה משתיהן לנהג הספורטיבי, אבל חזקה לפחות כמו ה-206. ירידת ערך - כנראה יותר מה-206, אבל אוטו כזה הוא לא השקעה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה זה רכב שהוא כן השקעה? האם האיביזה קופרה עומדת בזה? (בתנאי כמובן שלא קורעים לה את הצורה, ושומרים עליה בטירוף...)

טנקס

פורסם

לא צריך להיות מטורפים. איביזה היא לא השקעה. פרארי אנזו היא השקעה, מכונית אספנות משופצת יכולה להיות השקעה. אם אתה סופר שקל לשקל קנה קורולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז גם ה XS וגם ה GTI של 206 נשארות כאפשריות לנוכח התנהגות כביש עדיפה ושינוי קטן יחסית במחירון לנוכח היציאה של ה 207...

לפי התקציב זה נראה XS 2006 או GTI 2005, מה אתם אומרים ? שווה לרדת שנתון בשביל ההבדל בביצועים?

האם אתם מכירים בעיות מיוחדות בדגמים הללו שכדאי לשים לב כשקונים ?

שמעתי שמועה והייתי רוצה לברר האם היא נכונה... בד"כ מכוניות ספורט (יחסי, הכל יחסי כמובן :) ) נמכרות בכ 10% מתחת למחירון שלהן ? זה יכול להיות ?

פורסם

נראה אותך קודם משיג 206 GTI, רכב שאפילו במרכז ת"א נדיר להתקל בו... פעם אחרונה שנתקלתי באחת היה לפני איזה חודש, ואני נוסע כל יום במרכז-צפון ת"א. XS יש בשפע...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

XS הוא יכול לקנות מהשקית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מעדיף לא לרדת משנתון 2005 ועדיף 2006 כי אני מתכוון להשאיר את הרכב כמה שנים ולא רוצה להכנס לשלב שצריך להשקיע על בלאי רציני...

אז XS ו GTI נמכרות מתחת למחירון או מחירון ? משהו יודע ?

פורסם

אז XS ו GTI נמכרות מתחת למחירון או מחירון ? משהו יודע ?

כמו תמיד, זה תלוי באיזה רכב.

אם הרכב שיהיה בבעלותך יהיה שמור ומטופל היטב, אין סיבה שתמכור אותו מתחת למחירון, אם לא יותר.

• תוכן חדש...