Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנות דלק

E-S-L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו לא מעצבן אותכם שתחנות הדלק גובות מעל 2 שקלים לשירות תדלוק בערב.

אני לא מדבר על המחיר עצמו אלא על העקרון, הם לוקחים מאיתנו 2 שקלים כאילו הם עובדים שם בהתנדבות ולא מרוויחים כסף ממכירת דלק.

יש תחנות שלא גובות עבור שירות אני לא זוכר את השמות אבל אני חושב שצריך לתדלק רק

בתחנות אלו.

מה יהיה :?

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

לקחו 2 ש"ח על התידלוק, לא יקבלו טיפ.

לא לקחו 2 ש"ח על התידלוק והיחס היה טוב? יקבלו יותר מ2 ש"ח.

זה העיקרון שאני עובד לפיו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני לא מדבר על המחיר עצמו אלא על העקרון, הם לוקחים מאיתנו 2 שקלים כאילו הם עובדים שם בהתנדבות ולא מרוויחים כסף ממכירת דלק.

בתחנות אלו.

א. אצלנו זה 1.5ש"ח

ב. המתדלקים מקבלים 125% בלילה ו175% בחגים ( לפחות אצלנו ), מי אתה חושב צריך לשלם את זה? לא, לא הבעל הבית... כי הוא קמצן!

פורסם

בתחנות אלו.

א. אצלנו זה 1.5ש"ח

ב. המתדלקים מקבלים 125% בלילה ו175% בחגים ( לפחות אצלנו ), מי אתה חושב צריך לשלם את זה? לא, לא הבעל הבית... כי הוא קמצן!

למקומות כאלה אני לא אכנס ( אולי רק למלא אוויר בצמיגים ) :lol:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

לא קשור!!! המתדלק לא קובע עם בא לו לקחת או לא. המחשב מחייב לבד! אם המתדלק לא לקח ממך שרות ( 2 ש"ח ) אז הוא ישלם מכיסו 2 ש"ח לתחנה.

פורסם

א. אתה צודק.

ב. זה כבר הבעיה של המתדלק מול המעסיק שלו, זה שהוא עושק אותך זה לא באשמתי.

גם ככה כבר שוחטים את הלקוחות במחירי הדלק.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

לא קשור!!! המתדלק לא קובע עם בא לו לקחת או לא. המחשב מחייב לבד! אם המתדלק לא לקח ממך שרות ( 2 ש"ח ) אז הוא ישלם מכיסו 2 ש"ח לתחנה.

אני זוכר את הזמנים שהייתי עובד בתור שליח בפיצרייה, הייתי נכנס עם ה-50 סמ"ק אומר למתדלק למלא פול טנק ( בערך 12 שקל ) ואז בקבלה שהייתי מבקש למעסיק הייתי מוסיף עוד כמה שקלים בשביל לנפח את הטיפ בסוף היום. :shock:

אח אילו ימים

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
א. אתה צודק.

ב. זה כבר הבעיה של המתדלק מול המעסיק שלו, זה שהוא עושק אותך זה לא באשמתי.

גם ככה כבר שוחטים את הלקוחות במחירי הדלק.

את ב' לא הבנתי... מה הקשר? :lol:

פורסם

אם המעסיק בוחר שתוספת השכר שלכם בלילות שאותה הוא מחויב לתת ע"פ חוק ד"א תצא מכיסם של הלקוחות ולא מהנתח העסיסי שהוא מקבל על כל ש"ח של דלק שהוא מוכר, אז תתמודדו איתו אתם, המתדלקים. בתכלס רק אתם נדפקים מהסידור הזה כי רוב הלקוחות חושבים כמוני, מכיריחים אותי לשלם טיפ של 2 ש"ח, סבבה, לא יקבלו יותר מזה לא משנה מה הם יעשו. שלא נדבר על זה שזה מוריד את איכות השירות בתחנות פלאים כי המתדלק בין כה וכה אומר לעצמו שאת ה2 ש"ח האלה הוא יקבל לא משנה מה הוא יעשה.

פורסם
אם המעסיק בוחר שתוספת השכר שלכם בלילות שאותה הוא מחויב לתת ע"פ חוק ד"א תצא מכיסם של הלקוחות ולא מהנתח העסיסי שהוא מקבל על כל ש"ח של דלק שהוא מוכר, אז תתמודדו איתו אתם, המתדלקים. בתכלס רק אתם נדפקים מהסידור הזה כי רוב הלקוחות חושבים כמוני, מכיריחים אותי לשלם טיפ של 2 ש"ח, סבבה, לא יקבלו יותר מזה לא משנה מה הם יעשו. שלא נדבר על זה שזה מוריד את איכות השירות בתחנות פלאים כי המתדלק בין כה וכה אומר לעצמו שאת ה2 ש"ח האלה הוא יקבל לא משנה מה הוא יעשה.

כל מילה ברזל :!:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

אני מתדלק בעיקר בדור אלון. גם תדלוק עצמי (עדיף לדעתי) וגם 15

אגורות פחות לליטר. מה רע? אם אני לא מתדלק בדור אלון

אז בסונול.

על פז שמעתי כל כך הרבה סיפורים שאני פשוט לא מתקרב אליהם.

פורסם

חולק אני על דעתך, אני לעיתים מתדלק במזומן ובכסף קטן אפילו

פעם תדלקתי ב20 שקל.. אם אני נותן 20 הוא אוטומטית שם במחשב 17.80

ולוקח 2.20 לעצמו.

זה ממש מציק במיוחד כשהדלק כל כך יקר.

אני תמיד מעדיף למלא באלון למרות שההפרש לא משמעותי

פורסם

אני מתדלק הרבה בערבים אך אף פעם אני לא נכנס לתחנה שגובה 2 ש"ח.

מיכל דלק ברכב שלי מגיע בקלות למעל 200 ש"ח וה2 ש"ח באמת לא משנים הרבה בסכום כזה, אך באופן עקרוני אני לא מתדלק בתחנות האלו.

רונן.

• תוכן חדש...