Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנות דלק

E-S-L
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתדלק הרבה בערבים אך אף פעם אני לא נכנס לתחנה שגובה 2 ש"ח.

מיכל דלק ברכב שלי מגיע בקלות למעל 200 ש"ח וה2 ש"ח באמת לא משנים הרבה בסכום כזה, אך באופן עקרוני אני לא מתדלק בתחנות האלו.

רונן.

כל התחנות לוקחות.

לא?

Back to the original - NC again.

פורסם

שם היו דור אלון עם תור, ושאר התחנות עומדות בלי פרנסה.

למה לא ללכת אליהם, גם לקבל 15 אגורות הנחה, גם לא לשלם שירות, וגם לקבל דלק שלא ידוע כמהול? קשה לצאת לתדלק?

כל עוד יש עוד אופציה, אל תתלוננו.

פורסם
שם היו דור אלון עם תור, ושאר התחנות עומדות בלי פרנסה.

למה לא ללכת אליהם, גם לקבל 15 אגורות הנחה, גם לא לשלם שירות, וגם לקבל דלק שלא ידוע כמהול? קשה לצאת לתדלק?

כשאתה צודק, אתה צודק.

:mm_yeah: למסלולי השירות העצמי.

גם הנחה, גם ללא דמי שירות בלילות וגם אין נקישות מסביב לפיית התדלוק ממתדלק

שמנסה להעביר קצת זמן בתחנה עד לקבלת המענק והדבר האחרון שאכפת לו

הוא האוטו שלך. :x

No offence לכל החיילים המשוחררים פה שאולי עובדים בתדלוק, אבל אלו העובדות. :roll:

MCS 2008

פורסם
לקחו 2 ש"ח על התידלוק, לא יקבלו טיפ.

לא לקחו 2 ש"ח על התידלוק והיחס היה טוב? יקבלו יותר מ2 ש"ח.

זה העיקרון שאני עובד לפיו.

לא קשור!!! המתדלק לא קובע עם בא לו לקחת או לא. המחשב מחייב לבד! אם המתדלק לא לקח ממך שרות ( 2 ש"ח ) אז הוא ישלם מכיסו 2 ש"ח לתחנה.

חולק אני על דעתך, אני לעיתים מתדלק במזומן ובכסף קטן אפילו

פעם תדלקתי ב20 שקל.. אם אני נותן 20 הוא אוטומטית שם במחשב 17.80

ולוקח 2.20 לעצמו.

זה ממש מציק במיוחד כשהדלק כל כך יקר.

אני תמיד מעדיף למלא באלון למרות שההפרש לא משמעותי

טוב, מה לא מובן?

תנסה לתדלק בכרטיס אשראי ב 20 ש"ח. המתדלק ישים לך 17.80 ואז ילך למחשב לחייב אותך. מה הסכום שתחוייב על ידי המחשב? 20 ש"ח !!!!!

כל תדלוק מוריד מהמתדלק שרות לילה, ואם הוא לא יקח ממך, אז הוא ישלם בעצמו.

פורסם
אם המעסיק בוחר שתוספת השכר שלכם בלילות שאותה הוא מחויב לתת ע"פ חוק ד"א תצא מכיסם של הלקוחות ולא מהנתח העסיסי שהוא מקבל על כל ש"ח של דלק שהוא מוכר, אז תתמודדו איתו אתם, המתדלקים. בתכלס רק אתם נדפקים מהסידור הזה כי רוב הלקוחות חושבים כמוני, מכיריחים אותי לשלם טיפ של 2 ש"ח, סבבה, לא יקבלו יותר מזה לא משנה מה הם יעשו. שלא נדבר על זה שזה מוריד את איכות השירות בתחנות פלאים כי המתדלק בין כה וכה אומר לעצמו שאת ה2 ש"ח האלה הוא יקבל לא משנה מה הוא יעשה.

חביבי פה אתה טועה.. מטעה.. ובגדול!!

א. יש חוק במדינה הזאת שחייבים לקחת שירות לילה.

לוקים שירות לילה כמו כל בית עסק, זאת אומרת אם אתה רוצה לבוא לתדלק בלילה והתחנה פתוחה רק "בשבילך" אז כן, אתה תשלם על זה.

ב. עם אתה רוצה לתת טיפ אז יופי, עם לא אז זאת בעיה שלך.. רק אל תצפה לקבל יחס פעם הבאה (זאת אומרת עם ביקשת מהמתדלק "לעשות לך טיפול 10K לאוטו")

ג. אני בתור מתדלק בלילה מקבל טיפים כך שאני נותן יחס טוב ללקוחות ומה גם שהם לקוחות קבועים.

דרך אגב פעם עזרתי למישהו לנקז אויר מהמערכת ב 106 95' והאוטו הפסיק להיתחמם תנחש איזה טיפ הוא נתן, כנ"ל החלפת פנצ'ר לאיזה גברת, ניפוח גלגלים לגברת..

רמז: הכל מסתכם ב 200 ש"ח סה"כ.

אז דיי עם הדיון הזה. :twisted:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אם המעסיק בוחר שתוספת השכר שלכם בלילות שאותה הוא מחויב לתת ע"פ חוק ד"א תצא מכיסם של הלקוחות ולא מהנתח העסיסי שהוא מקבל על כל ש"ח של דלק שהוא מוכר, אז תתמודדו איתו אתם, המתדלקים. בתכלס רק אתם נדפקים מהסידור הזה כי רוב הלקוחות חושבים כמוני, מכיריחים אותי לשלם טיפ של 2 ש"ח, סבבה, לא יקבלו יותר מזה לא משנה מה הם יעשו. שלא נדבר על זה שזה מוריד את איכות השירות בתחנות פלאים כי המתדלק בין כה וכה אומר לעצמו שאת ה2 ש"ח האלה הוא יקבל לא משנה מה הוא יעשה.

לוקים שירות לילה כמו כל בית עסק, זאת אומרת אם אתה רוצה לבוא לתדלק בלילה והתחנה פתוחה רק "בשבילך" אז כן, אתה תשלם על זה.

ב. עם אתה רוצה לתת טיפ אז יופי, עם לא אז זאת בעיה שלך.. רק אל תצפה לקבל יחס פעם הבאה (זאת אומרת עם ביקשת מהמתדלק "לעשות לך טיפול 10K לאוטו")

ג. אני בתור מתדלק בלילה מקבל טיפים כך שאני נותן יחס טוב ללקוחות ומה גם שהם לקוחות קבועים.

דרך אגב פעם עזרתי למישהו לנקז אויר מהמערכת ב 106 95' והאוטו הפסיק להיתחמם תנחש איזה טיפ הוא נתן, כנ"ל החלפת פנצ'ר לאיזה גברת, ניפוח גלגלים לגברת..

א.גם אם הם מחוייבים עובדה שיש תחנות שלא לוקחות דמי שירות.

ב. הם לא פתוחים במיוחד בשבילי בלילה הם פתוחים בכדי לנפח ת הכיס בכסף, להזכירך זה לא סניף של הצלב האדום.

יש הרבה סופרמרקטים פתוחים 24 שעות במיוחד בשבילי וגם הרבה בתי מרקחת פתוחים 24 שעות, והם אולי תופתע לשמוע לא לוקחים דמי שירות.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

א.גם אם הם מחוייבים עובדה שיש תחנות שלא לוקחות דמי שירות.

ב. הם לא פתוחים במיוחד בשבילי בלילה הם פתוחים בכדי לנפח ת הכיס בכסף, להזכירך זה לא סניף של הצלב האדום.

יש הרבה סופרמרקטים פתוחים 24 שעות במיוחד בשבילי וגם הרבה בתי מרקחת פתוחים 24 שעות, והם אולי תופתע לשמוע לא לוקחים דמי שירות.

א. התחנות שאתה מדבר אליהן, אלו תחנות של חברות פרטיות קטנות שיש להן אינטרס למשוך את הלקוח ואז הן בעצם מפסידות, אבל בעצם אין להן ברירה.

ב. הם פתוחים כי לשכור חברת שמירה זה יותר יקר.. ופה המתדלק בלילה הוא מאין שומר רק מה שעם אפשר אז למה לא להרויח ולמכור דלק גם בלילה.

ג. סופרמרקטים ובתי מרקחת מוכרים לך תרופות במחיר חופשי (מופקע), והדלק הוא בפיקוח לידיעתך.

ברצוני להבהיר פה שאין לי אינטרס להגן על חברות הדלק, אבל צריך להיסתכל על הכל בצורה אובייקטיבית.

פורסם

אני מבין שקשה לך לראות את זה הרמן, כי אתה הוא הצד שנדפק מכל הסיפור אבל תנסה לצאת רגע מנעלי המתדלק ולהיכנס לנעלי הלקוח...

המעסיק שלך, אחרי השעה 10 בלילה חייב לתת לך 150% משכר מינימום לפחות - ע"פ חוק. זה השכר המינימלי שהמדינה שלנו קבעה לעובדי לילה.

כשאני קונה ליטר דלק ומשלם עליו 5 ש"ח נגיד, החלק הגדול הולך למדינה בדמות מיסים, החלק הבינוני הולך לכיס המעסיק שלך והחלק הכי הכי קטן - נכנס לכיס שלך.

כשהמעסיק שלך בוחר לפתוח את התחנה בלילה וזה ממש לא משנה מאיזה שיקולים, הוא חייב לתת לך את השכר המינימלי לפי החוק, הוא בוחר לא לתת את התוספת הזאת מהחלק שלו - הוא לא רוצה לפגוע בכיס שלו, אז הוא מוריד את התוספת שהוא חייב לתת לך מהלקוח, פה קבור הכלב... ביזיון.

הביזיון מתעצם כשאני רואה שאני בהחלט לא היחיד שמתדלק בשעות הלילה, לרוב אני צריך לחכות בתור ארוך עד שמגיע סוף סוף התור שלי בגלל שרק משאבה אחת פתוחה... הרי המעסיק לא יעסיק שני עובדים בלילה, מבחינתו שתטחן כל הלילה, העיקר שהוא מצמצם עלויות.

יחס? נתחיל מזה שהיחס של כמעט כל המתדלקים במיוחד בשעות הלילה הוא מחפיר במקרה הטוב, חאפרים שאין כדוגמתם, עושים לי טובה שהם מזיזים את התחת. אבל אתה יודע מה, זה אחלה מבחינתי, כי אני מהמתדלק שלי לא רוצה כלום. לא רק שלא הייתי נותן למתדלק לנקז לי אוויר מהרדיאטור, אני לא רוצה שאפילו יבדוק לי שמן מים גם אם זה "כלול בשירות" כמו שהם כ"כ אוהבים להגיד. אתה יודע מה, אני לא רוצה שהמתדלק בכלל יגע לי באוטו, אני רוצה לתדלק ל-ב-ד.

חבל שאין לי דור/אלון בשירות עצמי באיזור ליד הבית, הייתי חוסך לעצמי את כל ההקלדה הזאת... :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אני מבין שקשה לך לראות את זה הרמן, כי אתה הוא הצד שנדפק מכל הסיפור אבל תנסה לצאת רגע מנעלי המתדלק ולהיכנס לנעלי הלקוח...

המעסיק שלך, אחרי השעה 10 בלילה חייב לתת לך 150% משכר מינימום לפחות - ע"פ חוק. זה השכר המינימלי שהמדינה שלנו קבעה לעובדי לילה.

כשאני קונה ליטר דלק ומשלם עליו 5 ש"ח נגיד, החלק הגדול הולך למדינה בדמות מיסים, החלק הבינוני הולך לכיס המעסיק שלך והחלק הכי הכי קטן - נכנס לכיס שלך.

כשהמעסיק שלך בוחר לפתוח את התחנה בלילה וזה ממש לא משנה מאיזה שיקולים, הוא חייב לתת לך את השכר המינימלי לפי החוק, הוא בוחר לא לתת את התוספת הזאת מהחלק שלו - הוא לא רוצה לפגוע בכיס שלו, אז הוא מוריד את התוספת שהוא חייב לתת לך מהלקוח, פה קבור הכלב... ביזיון.

הביזיון מתעצם כשאני רואה שאני בהחלט לא היחיד שמתדלק בשעות הלילה, לרוב אני צריך לחכות בתור ארוך עד שמגיע סוף סוף התור שלי בגלל שרק משאבה אחת פתוחה... הרי המעסיק לא יעסיק שני עובדים בלילה, מבחינתו שתטחן כל הלילה, העיקר שהוא מצמצם עלויות.

יחס? נתחיל מזה שהיחס של כמעט כל המתדלקים במיוחד בשעות הלילה הוא מחפיר במקרה הטוב, חאפרים שאין כדוגמתם, עושים לי טובה שהם מזיזים את התחת. אבל אתה יודע מה, זה אחלה מבחינתי, כי אני מהמתדלק שלי לא רוצה כלום. לא רק שלא הייתי נותן למתדלק לנקז לי אוויר מהרדיאטור, אני לא רוצה שאפילו יבדוק לי שמן מים גם אם זה "כלול בשירות" כמו שהם כ"כ אוהבים להגיד. אתה יודע מה, אני לא רוצה שהמתדלק בכלל יגע לי באוטו, אני רוצה לתדלק ל-ב-ד.

חבל שאין לי דור/אלון בשירות עצמי באיזור ליד הבית, הייתי חוסך לעצמי את כל ההקלדה הזאת... :roll:

מסכים לכל מילה שלך, ניגר :wink:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

ישי כמה דברים לידיעתך.. עם אנחנו כבר מקלידים :D

נתחיל מהסוף להתחלה ברשותך..

כנראה שנגרם לך עוול מהתחנת דלק שלך ולכן אני ממליץ בחום להחליף תחנה.

ואם בחוקים עסקיננו אז לפי מה שידועה לי בלילה שכר מינימום הוא 125% אלא עם כן אני טועה ואז יש לנו קאייס לתביעה פה.. אז שאלתי האם אתה בטוח במה שאמרת?

בקשר לעובדי לילה.. אני לא יודע מה הולך ליד הבית שלך אבל אצלנו בדור זה ככה..

אני מתדלק 20 מכוניות בממוצע בלילה (8 שעות) כך שאין שום סיבה להחזיק שתי מתדלקים בלילה. לעומת זאת בדור יקום ישנם שתי מתדלקים בלילה כמו כן גם בדור חיפה ליד הנמל.

בדור לא משלמים שירות לילה לתדלוק עצמי כך שכל הרווח שדיברת עליו משירות בעצם לא מושג. (מה גם כשהתייחסתי ל 20 מכוניות כך עוד 50 בתדלוק עצמי כך שבסופו של דבר הלקוח מרוויח.)

בקשר ליחס, אני יפנה אותך לתחילת התגובה שלי.. ושוב זה גם תלוי במתדלק..

נ.ב

אנשים - אם מציעים לכם לבדוק שמן/מים תצאו מהרכב ותעמדו ליד לפחות, אם כבר הסכמתם לזה. ותמיד תזכרו: אף מתדלק לא סיים קורס מכונאות... מי שסיים עובד במוסך!!!

פורסם

א. אין לי תחנה קבועה, אני מתדלק במס' תחנות די קבועות. לא "נכוויתי" המצב המזוויע הנ"ל מאוד נפוץ, כמובן כל מקרה לגופו ואני בטוח שכשאתה מתדלק אתה עושה את זה במסירות ובאדיקות ואני בטוח שלקוחותיך מודים לך מקרב לב. שמעתי שיש עוד איזה מתדלק שיודע לתת שירות כמו שצריך, אבל עקבותיו נעלמו, הוא נראה לאחרונה בשנת 77 מתדלק קורטינה בתחנת פז בערבה... :lol:

ב. הרווח שמגיע מגיע מכל תדלוק! לא רק מהדמי שירות הנוספים, גם אם נגבו וגם אם לאו.

ג. בנוגע לחוק, פעם בדקתי בנוגע לעניין הזה ולמיטב זכרוני זה היה 50% לאחר השעה 10, יכול להיות שאני טועה. אם אני טועה אז זה 25%. ובכל מקרה זה לא רלוונטי בנוגע לדיון הזה כי יש תוספת שכר והמעסיק מחויב לתת לכם אותה ע"פ חוק (והוא נותן... רק לא מחלקו של השלל... אלא ע"י תוספת דמי שירות מהלקוח).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
א. אין לי תחנה קבועה, אני מתדלק במס' תחנות די קבועות. לא "נכוויתי" המצב המזוויע הנ"ל מאוד נפוץ, כמובן כל מקרה לגופו ואני בטוח שכשאתה מתדלק אתה עושה את זה במסירות ובאדיקות ואני בטוח שלקוחותיך מודים לך מקרב לב. שמעתי שיש עוד איזה מתדלק שיודע לתת שירות כמו שצריך, אבל עקבותיו נעלמו, הוא נראה לאחרונה בשנת 77 מתדלק קורטינה בתחנת פז בערבה... :lol:

ישי נשאר ב - א.

לדעתי זה זה לא היה יכול להיות מתדלק כי כבר מאז היה ידוע שפז מוהלים דלק..

ולכן המתדלק שאתה מתכוון אליו לא היה יכול להיות שם, שכן אם הוא נותן שירות טוב אזי הוא גם צריך להיות ישר.. :lol:

פורסם
אני מתדלק 20 מכוניות בממוצע בלילה (8 שעות) כך שאין שום סיבה להחזיק שתי מתדלקים בלילה.

אך, החיים שלך טובים... כמה אתה עושה בלילה ( דלקים)

אני גם לבד בלילה ומתדלק מעל 80 מכוניות בטוח...

אני עושה מ6 עד 8 אלף ש"ח בלילה

פורסם
אני מתדלק 20 מכוניות בממוצע בלילה (8 שעות) כך שאין שום סיבה להחזיק שתי מתדלקים בלילה.

אך, החיים שלך טובים... כמה אתה עושה בלילה ( דלקים)

אני גם לבד בלילה ומתדלק מעל 80 מכוניות בטוח...

אני עושה מ6 עד 8 אלף ש"ח בלילה

ממוצע 1000 ש"ח בלילה (מזומן)

• תוכן חדש...