Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NISSAN ספורטיבית נדירה בפירוקייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי ניסאן מדהימה בפירוקייה. אף פעם לא נתקלתי בכאזת. מבחינה חיצונית היא ניראת שלמה אבל דרוש פחחות. יש לה מנוע 3.0 וע"פ בעל המקום היא גם מניע.

עשיתי חיפוש באינטרנט וניראה לי שזאת היתה ZX 300.

ממש חבל שרכב כזה עומד בפירוקייה... אם יש פה אנשים עם קומבינות במשרד הרישוי וחיבה לרכבים ספורטיביים מיוחדים, אז תצילו אותה בבקשה. :| הבחור בפירוקייה אמר שהיא היתה שייכת לשב"ק בלבנון. :puzzled:

300zx_6.jpg

פורסם

ראיתי פעם תמונות של הרכב הזה באיזה אתר

זה ניסאן שהגיעה מלבנון

וזה ZX300 אבל דגם יותר ישן מהתמונה שהבאת

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עד כמה שאני זוכר לפני שנה כבר העלו את הנושא בפורום אחר ואין לרכב רישונות כי הוא הגיעה מלבנון כמו שאמרו פה.... ולכן לא ניתן לעלות אותה לכביש

בקיצור האוטו לחלקים או למי שרוצה לבנות רכב דראג נטו...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

גם אני זוכר את הת'רד ההוא שמישהו צילם ועלה את זה לפה או שזה היה במקס טיונינג

שיש לה לוחיות רישוי ערביות רק אני לא מבין למה היה צאיך להביא לפה רכב שאסור לו לנסוע על

כבישי הארץ? ואיך הוא הביא אותה לפה בקונטיינר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
zak-rs2000 כתב:
זה סרט רע להשיג חלקים לרכב כזה , למושיק מהפורום הייתה אחת

מי הוא אדון "מושיק" ?

אשמח לדבר איתו.

ברשותי רכב מהסוג הנ"ל , מועניין לקבל קצת יותר פרטים +מיקום הפירוקיה.

תודה

• תוכן חדש...