Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

13/4/2006 יום חשוב שעברנו עליו בשקט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזקן שלו דליל מידי. צריך משהו כזה:
אמא'לה זה דורש מטף או דרמלר

אירית

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוליה, שרשור היום הולדת שלך עובר בקרוב את 1849 צפיות!

את שוברת שיאים חדשים.... מעניין מדוע??!!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
חסרות לנו התמונות של גנאדי :)

ררררררררגגגגעעעעעעעעעע........ :wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טוב, נו, אינני יכול עוד לעמוד בלחץ החברתי, אז קבלו:

DSCN2707n.JPG

DSCN2709n.JPG

DSCN2705n.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
סרג' - תודה מותק ודני יקבל את שלו כשאני אראה אותו ;) חוץ מזה - איך אני יכולה לא לסלוח לך? :) (למען האמת אני קצת מפחדת - אתה בחור גדול :hihi: )

אבי - אפשר לשלוח מעטפות אנתראקס?

ולמסדר זיהוי:

1. דימה - V8 וחצי

2. שביט - בפורום הוא "שביט"

3. אליה

4. אבי (המפלג)

5. ירון פ.

6. זאב (LOGO1)

8. אלעד (REDROZE)

9. צביקה קרבורטור

כמה הערות - בתמונות לא רואים את בני ל' שיושב ליד אלעד, לא רואים את ליאור ברוך (אני קצת מסתירה אותו...) ועוד כמה חברים נחמדים...

באחת התמונות שהעלתי רואים מבעד לעשן הסיגריה את בני ל'

כנ"ל לגבי ליאור ברוך.

בנוסף אני לא מבין מדוע "מועמד " מספר 7 אינו חושף את שמו.:?

ירון מאיר

פורסם

או למשל, מי יודע איפה חן בתמונה? על מה הוא חשב באותו הרגע או יותר נכון על מי?:wink:

אירית

פורסם

צילמו אותי מצלם! :-):roll:

פורסם

וצילמתי עוד כמה תמונות, אבל לא יצא משהו, וניגמר לי הזיכרון... אבל את הרעיון הכללי הבנתם...:-) התמקדתי בצילום על הדמות המסויימת בשולחן.:wink:

• תוכן חדש...