Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

13/4/2006 יום חשוב שעברנו עליו בשקט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב!!!!! :-):beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug::king: :king: :king::ladysman: :ladysman: :ladysman:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם צעירה וגם בת, באספנות?! :wink:
כל אחד והסטיות שלו.

אני לדוגמא, גם צעיר, גם פעור, וגם נוהג על פורד.

קוראים לי עידן ואני אוהב אתכם.

מזל טוב אחות שלי הכל טוב, רוצה נוקנוקיה?!

:wink:

מקווה להגיע היום, אל תלכי הביתה לפני שבע.

עידן (שקטן ממך בשבועייים בדיוק)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

יוליה ....

מ ז ל ט ו ב :-) !!!

19 , או , כבר ילדה גדולה ,

ואני מאחל לך שעד יומולדת 20 כבר תופיעי למפגשים נהוגה ברכב אמריקאי שרירי כזה :-)

ועוגה תהיה במפגש ????????.

ואם כן אז שיהיו כמה חתיכות שמורות לסניף הצפוני .

ביי

ושוב

מזל טוב

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אני לדוגמא, גם צעיר, גם פעור, וגם נוהג על פורד.

קוראים לי עידן ואני אוהב אתכם.

עידן (שקטן ממך בשבועייים בדיוק)

ע'

מה זה??? שחרור חדש של האקדמיה ללשון העברית המוחרבת?

פיספסתי משהו במהלך הזדקנותי? אצלנו בדרום הכי דרום , זה היה כינוי לא מי יודע מה סמפטי...

יו' אנחנו בפרטי צמוד כמו תמיד, אבל עדיין... אין היום בירה לרוות את צמאוננו ולכן נצטרך להסתפק בשיכר אחר

מזל טוב

38_1.JPG

אירית

פורסם

נאמר כבר, אבל אין כמו פעמיים כי טוב

מזל טוב

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה ממש נחמד, העוגה הייתה חוויה, ממש הופתעתי שזה כ"כ טעים וכשר לפסח...

אז הנה שוב יקירתי, שתהיה לך שנה נהדרת עד ליומולדת הבא.

כולנו אוהבים אותך, גם אלה שלא יכלו להגיע....

haters will hate

פורסם

התמונות בהמשך...:-) מזל טוב שוב!:king:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה שוב למי שבירך, למי שבא, לחן על העוגה, לאירית, דאבל מויש, עמית ונחום על המתנה, ובקיצור - לכל מי שהשתתף בשמחתי :)

אוהבת אתכם מאוד מאוד

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני חייבת לציין שלושה מיוחדים שטרחו ובאו, צביקה ובני ל' ירון מאיר, צביקה לא ממש מדבר על קרבורטורים ובני ל' לא ממש מקלל, ירון לא נראה כושי עברי:wink:

בנצי הבטיח להביא בשרים בפעם הבאה, על מנת לא להכעיס את המארחים שלנו (קופי טו גו) אני מציעה שאת ימיי ההולדת נעביר לשבתות למשל, וזו תהייה סיבה למסיבה והתכנסות במיקום מוסכם (בין לבין אירועי מועדון) כאשר כל אחד מביא משהו....

מה דעתכם??? כמדומני "הקורבן" הבא הוא עידן?

יו' האמת שרציתי סטינגריי ולא ממש מצאתי, אני מאמינה שהמוס, תחליף לא רע????

אירית

פורסם

הסוס מוס התקבל בברכה (בגללך ליאוך ברוך לא מדבר אתי ;) )

עידנצ'יק - ליום הולדת שלך מביאים חומוס עמבה המון טחינה, שווארמות ושמים נר בפנים :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...