Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב מיד שניה אך חדש יחסית (2004-2006)

מבחינה כלכלית, כמה הפרש יכול להיות במחיר אם אני אמתין עד לשנת הדגם הבאה?

אני יודע שבדגמים שאני חושב עליהם, יש החלפת דגם או מתיחת פנים.

פורסם

ירידת הערך הממוצעת במעבר שנתון היא כ-10-15%.

לדעתי שווה לחכות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

שווה לך לחכות רק אם אתה קונה מודל 2006 (ולך תמצא כזאת יד שנייה...)

אחרת - הירידה תהיה מאוד הדרגתית, והמשוואה "לחכות מול לקנות" תפעל רק לרעתך (בהנחה ואתה זקוק לרכב)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל חודש בחודשו. לכל יבואן כניסת שנת הדגם החדשה מתבצעת בחודש אחר בשנה.

באופן עקרוני, מחירון לוי יצחק, מתעדכן כל ראשון לחודש ןבממוצע רכב מאבד מערכו כל 3 חודשים.

דרך אגב - מה הכוונה שלך בחודש "מאי" ? מה יש בחודש הזה?

פורסם

לא אצל כל היבואנים זה בחודש מאי, אבל אכן אצל רובם זה המצב. בכל מקרה ירידת הערך לא מתבצעת בחודש בודד.

פורסם
לא אצל כל היבואנים זה בחודש מאי, אבל אכן אצל רובם זה המצב. בכל מקרה ירידת הערך לא מתבצעת בחודש בודד.
מכאן אני שואל שאלה פשוטה: אם נניח שירידת הערך היא בין 10-15% לשנה, (וניקח 12% לשם פשטות הדיון) האם זה מיתרגם ל 1% כל חודש? 3% כל רבעון, או 12% במעבר השנה של הדגם הספציפי? עכשיו נוסיף לזה את העובדה שאני יודע בודאות שב 1 במאי מגיע משלוח של הדגם ה"מחודש" (בעיקר שינויים קוסמטיים) לכמה ירידת ערך לצפות?
פורסם

אולי גדולה יותר מהסטנדרט, אבל בפירוש לא יותר מאחוזים בודדים. הירידה במחירון היא עקבית למדי לאורך השנה (עם סטיות לפה ולשם). בגדול צפה ל-1-2% ירידה בכל חודש. (כלומר אם החודש לא ירד, חודש הבא ירד ב-2% נניח).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...