Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף V או סיוויק חדשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי על ההתערבות, אבל אני רוצה להגיד שעם כל הכבוד לקונצרן VW ואודי, המחירים בארץ כבר לא ריאלים.

לדרוש כמעט 150 אלף שח על מכונית 1600 בינונית (מינוס) זה שוד לאור יום.

איפה הימים שגולף הייתה מילה נרדפת לאיכות והמחיר היה שפוי??

אני מכיר ונהגתי על כל הדגמים של גולף כולל הנוכחי, מצאתי את כולם נחותים מיפאניות זולות בהרבה.

אפילו דגם ה GTI החדש שנושא עמו בשורה של חדשנות ומצליח להרים את הכפפה, מתומחר בצורה מוגזמת בעליל.

לא מוצדק!!!!

אתה מזה הצחקת אותי !

גולף זה שם נרדף לסטטוס ומוניטין לא שמעת על זה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גולף בלי לחשוב פעמיים...אם המחיר לא מפריע לאמא שלך אז הגולף זה הרכב..

איכות החומרים, ההרכבה,אביזרי הבטיחות והתחושה הכללית שהגולף נותנת לך, לפי דעתי

שווים את הכסף (בצורה יחסית). אני מניח שאני לא צריך לספר לך מזה גולף..הרי יש לכם כבר אחת,

ככה שהחדשה (למעט עיצוב שנוי במחלוקת) הרבה יותר טובה בהכל מהקודמת, המנוע הזה

מפיק כח כמו ה2.0 ל' של MK4 ככה שגם אם אתם מסוג האנשים שקונים לפי פח לשקל זה גם איך שהוא

מצדיק את הרכישה..

1.8T 8)

פורסם
אתה מזה הצחקת אותי !

לא, לא שמעתי.

כן שמעתי שהחלונות נופלים מידי פעם.

כן שמעתי על היחס במוסכים ואצל היבואן.

כן שמעתי שה ABS מתקלקל. וגם שמעתי כמה עולה התיקון.

כן שמעתי על המנוע הרופס (1.6) שצריך למשוך את המשקולת שיש מסביבו.

שלא תבין לא נכון. אני לא חושב שזה אוטו גרוע. בינוני היא המילה. ה 1.6 לא שווה את הכסף. תחושת כבדות ומוצקות אפשר להשיג גם יותר בזול.

לדעתי היא גם לא כ"כ יפה - אבל זה טעמי האישי.

פורסם
אתה מזה הצחקת אותי !

סמל סטטוס?!?

אני לא יודע מה איתך, שאני רואה גולף ישר אני חושב על ערסים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לפי המשפט הזה אפשר להסיק שפסאט זה סמל לשלמות , מכונית חלומות של האלפיון העליון,רק למיליארדרים ...נו באמת....

יקר,יקר.

פורסם
לא, לא שמעתי.

כן שמעתי שהחלונות נופלים מידי פעם.

כן שמעתי על היחס במוסכים ואצל היבואן.

כן שמעתי שה ABS מתקלקל. וגם שמעתי כמה עולה התיקון.

כן שמעתי על המנוע הרופס (1.6) שצריך למשוך את המשקולת שיש מסביבו.

שלא תבין לא נכון. אני לא חושב שזה אוטו גרוע. בינוני היא המילה. ה 1.6 לא שווה את הכסף. תחושת כבדות ומוצקות אפשר להשיג גם יותר בזול.

לדעתי היא גם לא כ"כ יפה - אבל זה טעמי האישי.

הבעיות שציינת היו שייכות לגולף דור 4, בדור החמישי זה כבר לא קיים(חוץ אולי מטענות על שירות במוסכים, זה אני לא יודע).

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

שטויות..החלונות נפלו-תוקנו ע"י היבואן בחינם..אז מה?

יחס במוסכים מעולה..הבעיה המחיר..מה לעשות שישראלים לא מסוגלים לשלם על מוצר את מלוא

המחיר, חייבם "דיל", בצ'מפיון (לרוב) אין דילים..

יחס אצל היבואן? מעולה..

לא שמעתי על "מחלה" של ABS, נא האר את עיני..חוץ מזה זה יכול לקרות מדיי פעם, ככה זה-מכוניות

מתקלקלות מדיי פעם..

מנוע רופס? נכון שה1.6 הישן (והוותיק) לא מזהיר אבל הוא רחוק מלהיות רופס, והוא מסוגל לעשות

את העבודה כמו שצריך אצל רוב האנשים..ה1.6FSI החדש (והמדובר באשכול) מצויין וחדשני..

כל הדברים שהזכרת היו בMK4 המאוד מוצלחת ומתקדמת לזמנה..עכשיו הדור החמישי זוכה לתשבוחות

בכל העולם, זה רכב מעולה עם תמחרון בעייתי (אבל גם לזה יש פיתרון, קוראים לזה סיאט) בארץ..

ובשום מקרה לא הייתי קורא לגולף "רכב בינוני"...

1.8T 8)

פורסם

שלום,

הגולף הקודמת שלי דור 4 משנת 2000 נמכרה לפני שבוע במחיר מחירון משקולל מלא ! 59K.

התקלות הבאות נתגלו במשך 6 שנים.

1.חלונות נופלים שתוקנו במסגרת האחריות.

זהו !!

מה שכתבת לגבי ה-ABS זה לא נכון.

תקלות ב-ABS נובעות בדרך כלל מחיישן מלוכלך או חשמלאי מטומטם ששיחק בפיוזים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הונדה סיוויק בלי לחשוב פעמיים

יותר טובה מהגולף בכל פרמטר

אל תדאג בקשר לביטוח גם אם יש הבדל זה משהו זניח אבל מה לעזאזל הבעיה להרים טלפון לביטוח ולבקש הצעות

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

VW גולף בלי לחשוב פעמיים.

יותר טובה מהסיוויק בכל פרמטר.

המחירי ביטוח של הונדה יקרים יותר משמעותית.

כנ"ל החלפים והשירות במוסכי הונדה.

לסבתא שלי הייתה גולף MK4 שהוחלפה לפני כשנה בגולף MK5..

והיא פשוט מרוצה מהרכב.. אין לה שום תלונות.. הרכב לא ביקר עדיין במוסך..

אנשים פה מדברים על הכח של המנוע - אבל אני מניח שלאמא שלך לא משנה אם האוטו עושה 0-100 בעוד שניה או פחות שניה..

איכות ההרכבה של הגולף עדיפה על ההונדה, וכך גם איכות החלקים...

בהצלחה! :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בקשר למה שכתבת למעלה מי יותר טובה אפשר להתווכח עד מחר אבל דבר דוגרי נסעת בכלל על ההונדה סיוויק החדשה? איכות ההרכבה ואיכות החלקים בהונדה מצויינת בקשר לשאר הפרמטרים - מנוע = הונדה יותר חזק ובטח שיותר אמין , תיבת הילוכים = ה6 הילוכים בגולף כנראה יותר טובה , אבזור = הונדה לוקחת בגדול על אחת וכמה שבגולף אתה מקבל בתקציב הזה את הרמת אבזור הכי נמוכה , נוחות=מהניסיון שלי עם ההונדה היא הייתה יותרנוחה , התנהגות כביש= זה נתון לוויכוח אף אחת מהם לא מהטובות בקטגוריה , ביצועי מנוע = הונדה אין ויכוח , צריכת דלק = הונדה גם על הנייר וגם בגלל שאת הFSI מתדלקים בדרך כלל ב98 לפחות למי שאכפת מהאוטו שלו

אבל פה הצחקת לי הביצה אתה כותב שטויות ומטעה בנאדם שהולך להוציא 150000שקל אל אוטו

המחירי ביטוח של הונדה יקרים יותר משמעותית.

כנ"ל החלפים והשירות במוסכי הונדה.

בקשר לביטוח אני מזמין אותך לבדוק ואז לחזור לפה עם הרשמים של הביטוח יקר משמעותית עאלק שיהיה לך סימוכין למה שאתה מדבר אז תחזור

בקשר לשירות ולחלפים סלח לי על הבוטות אבל אתה אידיוט ? החלפים והשירות של צמפיון זה סיבה מספר אחד לא לירוק בכלל לכיוון של VW לא חדשות ולא ישנות עד שהיבואן הזה יזרוק זין על הלקוחות שלו אני מאחל לסבתא שלך שהרכב שלה לא יבקר במוסך , ובקשר לשירות של הונדה יש לך בכלל ניסיון איתם??

בכל מקרה הכי טובה לעשות נסיעת מבחן

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

טוב.. בסוף נבחרה הגולף בין היתר (ובעיקר) בגלל שבסוכנות של צ'מפיון התאמצו הרבה יותר כדי למכור לנו את הרכב.תודה לכולם.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...