Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף V או סיוויק חדשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא.

טוב.. בסוף נבחרה הגולף בין היתר (ובעיקר) בגלל שבסוכנות של צ'מפיון התאמצו הרבה יותר כדי למכור לנו את הרכב.תודה לכולם.
נראה כמה הם יתאמצו לשחוט אותך במוסך.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש לא.

נראה כמה הם יתאמצו לשחוט אותך במוסך.

שטויות, זה כמו להגיד "כל המוסכניקים רמאים"...רשת מוסכי צ'מפיון גדולה מאוד, כל מוסך הוא אינדיווידואלי

וה"יחס" וה"שחיטה" תלויה במוסך עצמו...אני אישית כבר כמה שנים מטפל בצ'מפיון, ואני לא מרגיש

"שחוט" בכלל...מה לעשות, יש תקלות..ועולה כסף לתקן אותם.

הבן אדם לא קנה רכב קוראני, או יפני ואני מניח שהוא יודע כבר למה הוא נכנס, אחרי הכל הגולף הוחלפה בגולף

(אבל כנראה אתה לא טורח לקרוא את כל ההודעות, או אפילו את הראשונה ואתה סתם מנסה לזרוק

האשמות באוויר)

1.8T 8)

פורסם

חברים יקרים,

מחיר הטיפולים בגולף ברשת צ'מפיון זול יותר מטויוטה וגם מרנו קליאו, הדבר נבדק על-ידי בצורה מעמיקה.

דוגמא להחלפת רצועת טיימניג+מותחן בגולף דור 4 ב-900 שקל.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא בא להצדיק כאן את הבחירה שעשיתי .איש בעיניו יעשה.אבל תאמין לי שאם לא היינו מרוצים מרמת השירות של צ'מפיון ,והאמינות של הרכב במשך שש השנים ששימש אותנו הגולף הקודם ,לא היינו חוזרים לקנות פולקסווגן.

ואני לא מבין מאיפה העניין הזה של הפרייר הישראלי .גם באירופה גולף יקר יותר ממרבית מתחריו ונמכר שם במספרים יפים.אז מה כולם פראיירים?

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...