Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו - מנוע מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

אתמול נסעתי בפולו (2001 , 1.4 , 75 כ"ס) מת"א לרמת השרון ,

פתאום ראיתי את נורת חום המנוע מהבהבת , והמחוג על המקסימום (!)

עצרתי מיד ונתתי לאוטו להתקרר. אחר כך התנעתי שוב , מחוג החום היה במינימום (האוטו התקרר לגמרי)

אבל נורת האזהרה עדיין היבהבה.

אחרי עיון בספר רכב הבנתי שזה או כמות נוזל הקירור , או "מניפת המקרן" שאין לי מושג מה זה.

השארתי את הרכב ברמת השרון , ואני מתכונן לנסוע אליו בקרוב (שיש עוד אור) כדי לבדוק האם זה נוזל הקירור.

שאלתי אליכם - איזה נוזל קירור מתאים לפולו 2001 , 1.4 ?

מה זה "מניפת המקרן" ?

מה אתם ממליצים לעשות במקרה כזה ?

תודה

פורסם

הונטילטור לפני הרדיאטור . הנוזל לפולקסוואגן אנטי פריז צבע לימון דבש.

בכל מקרה יש להשיג נוזל באוטו דיפו וגם בתחנות דלק. במידה ויש צורך

לדלל אז רק עם מים מזוקקים.

פורסם

תופעה מוכרת ברכבי פולו היא שהמניפה של הרדיאטור נתקעת עקב שחיקה,

דבר הגורם לחוסר פעולה של המאורר והתחממות הרכב.

המיסבים העדינים של מנוע המניפה נשחקים במהירות ונוצר חופש שעלול לגרום לתקיעת המניפה

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

שלום רב!

לפי המלצתו של מרק 10המומחה בפורום לנוזל קירור, ולנושאים רבים אחרים, הנוזל קירור היחיד המומלץ

לרכבים מקונצרן פולסווגן הוא G11 או G12 פלוס בלבד!

כל נוזל אחר לא מומלץ לרכבים אלה!

ובקשר לשאלתך בקשר למניפת קירור, ברור מאליו, שהכוונה למאוור רדיאטור חשמלי, שלא ניכנס לפעולה בזמן, או לא נכנס לפעולה כלל, מובן מאליו, שטמפרטורת הרכב תגיע לקו האדום, ולא יעזור שום נוזל, גם לא וויסקי, ולכן לאחר בדיקת מפלס נוזל הקירור במנוע קר לגמרי, יש להניע את הרכב, ולהגיע לבית בדרך הקצרה ביותר, ולבדוק אפשרות של יוניט הפעלת מאוורר לא תקין, במידה והמאוור החשמלי לא נכנס לפעולה!

בדוק טפל ועדכן בפורום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדקתי את הרכב היום , וכפי שחשבתי - מיכל נוזל הקירור ריק לחלוטין

איפה אפשר לקנות G12+ באיזור המרכז ? כמה זה אומר לעלות ?

ושאלה נוספת - איך אפשר לדעת אם הרדיאטור החשמלי עובד או לא ? מספיק לראות אם המאוורר מסתובב ?

תודה

פורסם

G12+ אפשר לקנות בכל מוסך מורשה.

עלותו כ40 ש"ח ל1.5 ליטר תרכיז שצריך לערבב 50-50 עם מים.

תסתכל על המנוע ותבדוק האם קיימים סימנים אדומים/ורודים על הברזל של הבלוק.

אם כן ,אז זה כתוצאה מנזילת המים והתאדותם המיידית.

יכול להיות שסה"כ צריך להחליף איזה פלאנש (400 ש"ח) ,קרה לחבר עם רכב זהה משנתון זהה.

בכל מקרה, מים לא סתם הולכים לאיבוד. צריך לעקוב אחרי הנושא צמוד צמוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בדקתי את הרכב היום , וכפי שחשבתי - מיכל נוזל הקירור ריק לחלוטין

איפה אפשר לקנות G12+ באיזור המרכז ? כמה זה אומר לעלות ?

ושאלה נוספת - איך אפשר לדעת אם הרדיאטור החשמלי עובד או לא ? מספיק לראות אם המאוורר מסתובב ?

תודה

אתה רוצה לבדוק עם המאוורר עובד תפתח שסויץ ותפעיל את המדחס זאות אומרת המזגן ולך תראה אם המאוורר עובד הגדול עם לא אז צריך להחליף אותו.

זה הדרך פשוטה לראות עם הוא עובד לא חייב להניעה את הרכב .

פורסם

G11 אינו מיועד למנועים של הפולו מהשנים הנ"ל. למנועים הנ"ל נדרש G12 או G12PLUS שהם בצבע אדום או וורד.

ראשית עלייך להחליף שמן ומסנן עקב ההתחממות, ולגשת למוסך מורשה להמשך בדיקה (עדיף בגרירה שלא יתחמם שוב וכדי לא לגרום נזק). לי יש פולו כמו שלך והיום החלפתי משאבת מים. יכול להיות שהבעייה נובעת ממנה. במקרה שלי למזלי הרבה לא התחמם כי איך ששמעתי רעשים עצרתי מיד את האוטו.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

סוף דבר. הלכתי למוסך מורשה , מסתבר שהתרמוסטט והבית תרמוסטט הלכו

זה מנע העברת מים (נוזל קירור) למנוע.

תודה על העזרה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי פולו 2001 1400 ויש לי בעיה דומה... המנוע מתחממם עד למצב שהנורית מהבהבת אבל זה קורה לאחר כ15-20 דקות נסיעה בעיר וגם אני לא שומע את המאוורר עובד בדקתי אם יש נוזל קרור ואכן יש.... אשמח לשמוע מה הבעיה וכמה זה צריך לעלות התיקון

תודה לכל העונים

פורסם

סתם הערה קטנה: הזכרתם כמה פעמים את נוזל הקירור G11 , בבדיקה עם היבואן, הנוזל הזה כבר לא קיים!

הם אמרו לי שזה מיושן ושהיום יש רק G12 או G12PLUS. אין טעם לחפש משהו שכבר לא בנמצא.....

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
יש לי פולו 2001 1400 ויש לי בעיה דומה... המנוע מתחממם עד למצב שהנורית מהבהבת אבל זה קורה לאחר כ15-20 דקות נסיעה בעיר וגם אני לא שומע את המאוורר עובד בדקתי אם יש נוזל קרור ואכן יש.... אשמח לשמוע מה הבעיה וכמה זה צריך לעלות התיקון

תודה לכל העונים

ייתכן וזו אותה בעיה כמו שאמר YARO

גם לי אגב לפני שבוע היתה תקלה דומה ופתרון דומה (בית הטרמוסטט נשבר ומנע העברת מים למנוע)

כנראה שכל הפולואים האלו שובקות חיים יחד :?

צחי.נ

• תוכן חדש...