Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נא להכיר- אנני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא אוהב את האימפלה משנות ה60,יותר נכון אימפלה 64,עם הידרואליקס (low rider).

בכל מקרה בהצלחה,אני הייתי שם לה ג'אנטים ניקל ענקיים,מנמיך אותה וצובע אותה בכחול מטאלי עם גג לבן.

1964-impala-lowrider-3.jpg

פורסם

קנפי- מה מצבה של השבי במשמשת כמחסן?

עידן- תודה רבה, אני יביא אותה ברגע שיהיה לה טסט. וזה לא סתם ספסל קידמי אחוד, הוא גם חשמלי!

אור- הקאפריס על שלל גרסאותיה והאימפלה זהוא רכב זול יחסית לתמורה שהוא נותן (חלונות חשמל, נעילה מרכזית, הגה כח, כסאות חשמליים, גיר אוטומט אמין ביותר (אצלי אגב זה גיר 350- הכי מוצלח של הדגם הזה) מנוע חזק ואמין. על שלי הבעלים התחיל לדבר על 8 אלף. קניתי אותה בהרבה פחות.

היה איזה קאפריס למכירה במפגש פעם, התקשרתי מספר, הרכב היה שנת 78 עם מנוע "חדש יחסית", בולמים חדשים, צמיגים חדשים, גיר 700 (בקאפריס באותם שנים עד כמה שזכור לי זה היה סטנדרט).

הוא רצה עליה 14 אלף.

אז זה תלויי על מי תיפול.

גנה- תודה עוד הפעם! ויום אחד לשנינו יהיה V8...

אודי- המון תודה.

איציק- תראה לי חולה אמריקאיות שלא מת לאימפלה 64 lowrider

ולגבי העיצוב שלה אתה ואני די באותו ראש... אני חשבתי על כחול עמוק מטאלי, גג בז' פנים הרכב בצבע תואם, dayton's זהב 14" קיט אייר רייד עוד כמה הפתעות ;-)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תתחדש!

לא באתי לראות אותה בשישי, פרט קטן שיתוקן בהזדמנות הראשונה.

איך מתקדם שחזור הדשבורד? תן לשטוף קצת את העיניים עם תמונות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ממני את המזל"ט כבר קיבלת, על הפרוייקט אתה בטוח תעדכן (כי אם לא - צפה פגיעה)

קיצר - מברוק חביבי, בהצלחה איתה!!!

רק שתהיה V8 בסוף..

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ברכות רישמיות על בריז'יט... אופס, אנני. :wink:

השאלה הנשאלת היא. עד כמה נמוך אתה מוכן לרדת, או לחלופין עד כמה גבוה אתה מוכן לרחף...

אבי .פ.

64_052003c.jpg

314908_1.jpg

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

לירון- תודה. ברגע שתהייה התקדמות כלשהיא אני יעדכן...

שביט- אני עדיין לא מאמין שלא באת לראות אותה... אני ממש מאוכזב, ואני לא מדבר איתך עד יום שישי ! ;-)

לצערי, עדיין לא נגעתי בדש בורד, התמונה בעמוד הראשון היא התמונה הכי עדכנית שלו (צולמה היום) עם כי כבר התקנתי טייפ שיהיה יותר נחמד לעבוד...

קובי- דיברתי על אוהבי אמריקאיות, לא על אמריקאפילים ;-)

יוליה- ברגע שתהיה התפתחות, אני מעדכן

אבי- תודה עוד הפעם גם לך, ותאמין לי שזה יהיה נמוך...

(הפרויקט הבא- החלפת רצועת אלטרנטור קרועה)

פורסם
קנפי- מה מצבה של השבי במשמשת כמחסן?

היא נעלמה לפני מספר חודשים. היא חנתה בחניית בית משותף על עמודים ברחוב אייזנברג, כ-50 מטר לאחר המסעדה הצרפתית, שאיני זוכר את שמה.

יש עוד קפריס זרוקה בחצר בבית ברחובות, בכיכר שליד תיכון ויצ"ו, יש בית פרטי שצמוד לבית כנסת ובחצרו זרוקה קפריס ועוד אמריקאית שלא ניסיתי יותר מידי לזהות.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

קנפי- אני לא יודע איפה הבית ספר ויצ"ו הזה נמצא, אתה יכול לשלוח לי בבקשה מיקום מדוייק בפרטי? תודה...

קובי- מעניין אותי לראות את האוטו... בהזדמנות אני אסע לשם. תודה.

• תוכן חדש...