Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כשבוע אני טס לאירופה. כחלק מהחויה תיכננו לשכור רכב "משודרג" או אפילו ספורטיבי במקצת

משאר הרכבים. החלטנו לשכור BMW 318 CONVERTIBLE \ BMW Z4 (היום למעשה היתה צריכה

להתקבל ההחלטה).

עד כאן הכל טוב ויפה. נכנסו לאתר SIXT, לקטגורית הHoliday Car וביצענו את ההזמנה.

שנייה לפני שסגרנו את ההזמנה ושלחנו את פרטי האשראי , גילתי סעיף קטן שאומר שהחזרת

הרכב ממדינה אחרת מלווה בחיוב נוסף (EXTRA CHARGE).. אוקיי.. לא שלחנו את ההזמנה

והתקשרנו. במוקד הטלפוני נאמר לנו שמלבד מחיר הרכב (כ-500 יורו לשבוע) אנו נדרשים

לשלם עוד 405 יורו תוספת על החזרה ממדינה אחרת (מה שלא היה מצוין במפורשות באתר!)..

אני אישית הופתעתי, דווקא האירופאים ששם הכל נאמר בפנים, בלי הסתרת פרטים ובצורה הכי ישירה..

דווקא הם "שוכחים" להעלים את תוספת התשלום הקטנה הזו (4-0-5 יורו!) מהאתר?

מה גם בטופס מילנו במפורשות שאנו מחזירים בג'נבה (לוקחים בהנובר) ולא קיבלנו כל הודעה

האומרת שנדרש לשלם תוספת כה גבוה..

בכל אופן, כנראה שרכב כזה לא נזמין ובטח שלא מSIXT (על אף שכבר שכרנו שם SLK לפני חצי שנה)...

אם למישהו יש חוויה דומה או שכר רכב וההחזרה היתה בנקודה שונה אני אשמח לדעת..

אם אני לא טועה גיא, שכרת Z4 והחזרת אותה במיקום שונה.. נכון? האם חויבתם בתשלום

נוסף?

Lexus CT200H

פורסם

אני לא יודע מה הפליאה שתקפה אותך.

תשלום נוסף על רכב שהוחזר בנקודה אחרת מהנקודה ממנה הושכר הוא דבר ידוע ומוכר. נכון, 405 יורו זה המון כסף, אבל גם המרחק מג'נבה מהנובר.

תתכנן טיול מעגלי. יותר פשוט ויותר זול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא יודע מה הפליאה שתקפה אותך.

תשלום נוסף על רכב שהוחזר בנקודה אחרת מהנקודה ממנה הושכר הוא דבר ידוע ומוכר. נכון, 405 יורו זה המון כסף, אבל גם המרחק מג'נבה מהנובר.

תתכנן טיול מעגלי. יותר פשוט ויותר זול.

הטיול כבר תוכנן והטיסות הוזמנו. אין בכוונתי לשנות תוכניות.

בכל אופן, לא כעסתי או התפלאתי על ה-405 יורו האלו.. הפליאה

שלי היתה על העובדה שזה לא מוזכר בשום מקום. כלומר, יכלו לחייב

את כרטיס האשראי שלי בלי שבכלל היתי מודע לדבר (חיפשתי באתר ולא מוזכר

שום סכום כזה. כתוב שעלולה להיות תוספת תשלום מינמלית עבור החזרת הרכב

ממקום אחר-הסכום לא מצוין, וגם פרט זה נמצא במקום נידח).

Lexus CT200H

פורסם

ידוע, ומוכר לכל מי ששוכר רכב באירופה.

אי החזרת הרכב ממקום לקיחתו מלווה בתשלום, אשר נקבע על פי המרחק \ עלות ההחזרה של הרכב למקומו המקורי.

דבר נוסף הוא איסור מוחלט על הכנסה של הרכב למזרח אירופה לשעבר.

פורסם
לשלם עוד 405 יורו תוספת על החזרה ממדינה אחרת

דבר זה קיים גם בארה"ב וגם בארץ ואני מניח שבעוד חלקים בעולם, אם לא בכולו, זה לא חדש, אבל אכן, החברה היתה חייבת להודיע את זה באתר במיוחד שזה אתר הזמנות מכוון ולא סתם אתר פרסום והכרות...

תחשבו קצת מה זה אומר, הלקוח גם עושה טובה לחברה שהוא מעביר את הרכב ממקום למקום, וגם משלם על זה סכום כזה גדול :-P.

ועכשיו ברצינות, מה ההצדקה? הרי חברת ההשכרה לא מחזירה את הרכב חזרה למקום שממנו הוא נלקח, יבוא לקוח אחר שיעשה את זה בשבילם.

אני זוכר שהשכרתי רכב בארה"ב במינסוטה, והחזרתי אותו בניו יורק, שילמתי עוד 200 דולר בגלל שלא החזרתי אותו באותו מקום, ומה שמצחיק פה זה שהלוחית רישוי של הרכב היתה מקליפורניה!!! הרי החברה לא החזירה אותו לקליפורניה, הוא הגיע בסוף לצד השני של המדינה וגם משם הוא לא חזר לקליפורניה, הוא ישאר שם או יחזור בסוף על ידי לקוח אחר שישלם גם הוא את הסכום הבזיוני הזה.

נקודה למחשבה...

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

כשההורים שלי היו צעירים ויפים, בירח הדבש, שידרגו אותם בארבע קטגוריות והוסיפו להם יומיים חינם להשכרה כדי שיעבירו את הרכב מצרפת לג'נבה. העולם מידרדר, תאוות הבצע פושה במקומותיהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בדרך כלל במכוניות specialty צריך לומר תודה שהם בכלל מוכנים שתחזיר במקום אחר ובכל מקרה התשלום גבוה.

הסיבה היא שבמכוניות פופולריות להשכרה יש סיכוי טוב שמישהו ישכור אותה מכונית בכיוון הפוך.

לפני הרבה שנים טיילתי בארה"ב. לא היתה שם בעיה להחזיר רכב רגיל במרחק אלפי ק"מ אפילו בלי תוספת. הבעיה שהייתי צריך ואן ל15 נוסעים.

מצאתי אחד שהסכים להשכיר לי באריזונה קלאב-וואגון (כמו אקונוליין אבל עם מיתקון מקורי לנוסעים) ולהחזיר מסן-פרנציסקו תמורת תוספת 60$ בלבד אבל אחר כך אף אחד לא האמין לי שהצלחתי למצוא עיסקה כזו.

גם אנשים שגרים בארה"ב ומטיילים כל שנה ומחפשים מכונית כזו "one-way" אף פעם לא הצליחו.

בהמשך לקחתי דודג' גרנד-קאראוואן (כמו קרייזלר וויאג'ר) מסן-פרנציסקו לסיאטל ולא הייתי צריך להוסיף כלום עבור ה one-way

כשההורים שלי היו צעירים ויפים, בירח הדבש, שידרגו אותם בארבע קטגוריות והוסיפו להם יומיים חינם להשכרה כדי שיעבירו את הרכב מצרפת לג'נבה. העולם מידרדר, תאוות הבצע פושה במקומותיהם.
למה מדרדר? השדרוג והמתנה שהם קיבלו עלו לחברה פחות מה 405 אירו ששילם הפריאר שלקח את אותו אוטו מג'נב לצרפת כמה ימים קודם...
פורסם

תמיד (כמעט) גובים כסף על החזרה במדינה אחרת.

אני לקחת והחזרתי את הרכב באותו מקום כאשר שכרתי אותו.

אגב, תשתדל להקפיץ שירשור קיים בנושא ולא לפתוח כל פעם אחד חדש שיש שאלה לגבי הנסיעה.... אם תרצה תבקש מאחד המנהלים לשנות את הכותרת בהתאם למצב החדש של השירשור.

פורסם

אם אתה נוסע עוד שבוע להנובר אני מניח שזה לתערוכת CEBIT ... ???

לפני שנתיים שכרתי שם בנמל התעופה הנובר, מרצדס C_CLASS KOMPRESOR, אולי לא Z4 אבל בכל זאת חוויה בכבישים שיש באיזור, אני מניח שרכב כזה לא יחוייב בעלויות החזרה כלל, שווה בדיקה.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תלוי בעסקה.

אפשר למצוא הצעות ללא הגבלת ק"מ. לרוב יש בעיה להיכנס עם רכבים יקרים למדינות מזרח אירופה, מעבר לזה לרוב אין הגבלות.

פורסם

אני הייתי מנסה להתקשר לסוכנות השכרה באיזור היעד ומברר אם במקרה יש להם רכבים שצריכים להיות מוקפצים מנקודת המקור שלך.

מי יודע, אולי תמצא דיל גאוני.

סבא שלי שכר בזמנו איזו מרצדס מפוארת במחיר של רכב נורמלי בצרפת כאשר ההחזרה היתה בגרמניה, כי חברת ההשכרה היתה צריכה להביא את הרכב הזה בחזרה למולדתו אז העדיפו כבר לתת לו אותו בהנחה שיעשה להם את העבודה :-P

אבל זה היה מזמן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רק אני טיילתי בארה"ב כשאני מחזיר רכבים עבור חברות השכרה שונות ממקום למקום? (דלק ורכב על חשבונן).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...