Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אתמול עשיתי לאוטו טיפול 120K, הייתה נזילת שמן מאטם מכסה שסתומים. פתחתי, ניקיתי, שמתי סיליקון והתחלתי לסגור לפי הספר... עם מפתח מומנט כמו שצריך. כל הברגים נסגרו אבל אחד נגזר! הראש שלו אצלי והבוגר עצמו בבית קמשפט. איך להוציא את הבורג???

dscn00126pn.jpgdscn00114hh.jpg

פורסם

צריך לחלץ את הבורג אצל בעל מקצוע.

דרך אחת היא להלחים ראש לבורג שתקוע ולהבריג החוצה

אם ישנם עוד דרכים שאני לא יודע עליהם המומחים יגידו.

פעם הבאה תקנה או תייצר אטם. זה תמיד עדיף על סיליקון!! בכל מקרה סיליקון יכול לבוא בנוסף לאטם ולא במקום.

כמו כן עדיף שמעכשיו תתן לבעל מקצוע לתקן את הנזק שגרמת

פורסם

הנזק נגרם, בפעם הבאה אשתדל לא לגרום לנזק בכוונה. אלך לבעל מקצוע שיגרום לי נזק מקצועי.

מה אתה חושב שאני מרוב שיעמום שם סיליקונים במנוע? ככה זה ואין מה לעשות. אין אטם, משתמשים רק בחומר אטימה. זה המנוע ואין מה לעשות, צרפתים...

אין מצב לרתך כלום, ולא רוצה גם להתעסק עם חום בראש מנוע.

איפה לחפש בעלי מקצוע שיודעים לעבוד?

פורסם

לא בא לי לרשום עוד פעם... נו טוב: אין אטם - אין מק"ט - לא קיים. מוסכי שירות מורשה משתמשים גם בסיליקון.

איפה מייצרים דברים כאלה? זה יעזור, כי גם ככה אני פותח את המכסים שוב.

פורסם

איפה מייצרים? על שולחן העבודה

יש את החומר שזה מין נייר כזה (אטם) אין לי מושג מאיזה חומר הוא

גוזרים ממנו חתיכה שתהיה גדולה יותר מהאטם שאתה צריך לייצר מין הסתם, עכשיו מה שנשאר לך זה לקחת פטיש שבצד אחד הוא רגיל מהצד השני שלו הוא עגול כזה כמו מין גולה (אני מקווה שאתה יודע על איזה פטיש אני מדבר איתך)

אתה שם את הנייר אטם הזה על מכסה השסתומים ודואג שלא יזוז ממנו אפילו לא במילימטר ומתחיל לדפוק בעדינות רבה!! סביב מכסה השסתומים. בחורים בשביל הברגים באטם אתה דופק עם הגולה גם כן בעדינות רבה.

צריך ידיים טובות ורגש בשביל לעשות את זה.

שיהיה בהצלחה

פורסם

אדון קטלני, אני מזמין אותך לבדוק בפיג'ו בארץ האם קיים אטם מכסה שסתומים ל 106 GTI. אם תמצא אני ונה ממך 10 אטמים.

אני רוצה אטם מקורי בבקשה, אולי אני לא יודע לחפש אז נראה אותך מוצא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

א. בחיים שלא לא נגעתי בפג'ו ואני כנראה שגם בחיים לא אגע באוטו הזה (יש לי טראומות ילדות מהחברה הזאת) ככה שכף רגלי לא תדרוך במוסכים של פג'ו ולכן גם לא יהיו לי 10 אטמים. ההיגיון הבריא אומר לי שאין שום סיבה שלא יהיה... אבל עובדה שזה המצב! (זה ממש עצוב שהצרפתיות כל כך נוחות וכיפיות לנהיגה ומצד שני כל כך לא אמינות)

ב. כבר אמרתי מה אני עושה כאשר אין מק"ט לאטם לחלקים שאני מחליף חלקים שונים. אני מייצר אחד.

ג. אנחנו בורחים פה מהבעיה שיש לבחור: הוא שבר את הבורג במכסה השסתומים... בואו ננסה לעזור לבחור

פורסם
אדון קטלני, אני מזמין אותך לבדוק בפיג'ו בארץ האם קיים אטם מכסה שסתומים ל 106 GTI. אם תמצא אני ונה ממך 10 אטמים.

אני רוצה אטם מקורי בבקשה, אולי אני לא יודע לחפש אז נראה אותך מוצא.

תומר הבחור אמור לך - שגם במידה ואין אטם מקורי אפשר להכין אחד בשניה - הוא לא אמר שיש בוודאות אטם מקורי ל106.

בכל מקרה, לחאפר שגזר את הבורג - לך לבעל מקצוע, תספר לו על הבעיה ותן לו לפתור אותה.

אם אתה מתעקש לנסות לפתור את הבעיה בעצמך - נסה לחרוץ את מה שנותר מהבורג בעזרת דרמל ולסובב אותו החוצה עם מברג שטוח.

אופציות אחרות הציעו לך מעלי

ועוד טיפ קטן להמשך עתידך המכאני - תמיד תהיה חכם ולא צודק.

לחזק עם מפתח מומנט זה נפלא, אבל אם אין לך רגש ביד לדעת מתי בורג הולך להגזר לך - אתה צריך להתחיל להתאמן, כי מפתח מומנט לבדו לא יציל אותך גם בפעם הבאה מברגים גזורים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אהבתי... :-D

סגרתי 7 ברגים ורק אחד נגזר. את המפתח אני מחזיק לא בפעם הראשונה ולא בשביל הברגים המעפנים האלה... בקיצר, לא ביקשתי ללמוד איך לעשות את זה לבד בבית... אני מחפש את הבן אדם הנכון שיעשו את זה כמו שצריך. כולם אומרים לך לבעל מקצוע, אבל מי הוא בעל מקצוע?

פורסם

קח מברגה ותקדח את הבורג, תעשה בו חור עם מקדח קטן מאוד, ולאט לאט תגדיל אותו קצת , ולבסוף שים בורג באותו אורך של המקורירק בקוטר יותר קטן, תבריג אותו בלחץ וזהו.

פורסם
איפה מייצרים? על שולחן העבודה

יש את החומר שזה מין נייר כזה (אטם) אין לי מושג מאיזה חומר הוא

גוזרים ממנו חתיכה שתהיה גדולה יותר מהאטם שאתה צריך לייצר מין הסתם, עכשיו מה שנשאר לך זה לקחת פטיש שבצד אחד הוא רגיל מהצד השני שלו הוא עגול כזה כמו מין גולה (אני מקווה שאתה יודע על איזה פטיש אני מדבר איתך)

אתה שם את הנייר אטם הזה על מכסה השסתומים ...

אטמים מנייר מייצרים למעברי מים.

מכסה שסתומים = שמן.

לא טוב.

אטמים של שמן = גומי או סיליקון.

אין לי מושג איך הצלחת לגזור בורג של מכסה שסתומים.. סוגרים אותם כמעט בלי כוח.

כל מה שהם עושים זה למנוע מהשמן להשפריץ החוצה, ככה שמספיק לסגור את הרווחים בסיליקון ושלום על ישראל.

מוטי

• תוכן חדש...