Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני וחבר נסענו ללוד אתמול לראות בשבילו רכב.

הרכב הוא מסוג פיאט טמפרה SLX .

הבעיה היחידה היא בפנסים שלה הם נראים ישנים וכנראה השמש עשתה של שלה והם נהיו צהובים ולא שקופים כמו שצריכים להיות.

הפנסים הם הקדמיים הראשיים.

האם זו בעיה? שתקשה בעתיד לעבור טסט או שיכולים להוריד על זה מהכביש?

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא מאמין שיורידו אותך מהכביש על זה, אבל לדעתי כן תתקשה לעבור טסט.

כסף יכול לסדר הכל, כמה זה ספציפית יעלה אני לא יודע, חכה שאנשים אחרים יתנו את דעתם.

פורסם

מכיוון שזה אוטו שחבר שלך רוצה לקנות למה לא תדרוש הורדה במחיר או החלפת הפנסים על ידי המוכר?

טסט אתה לא תעבור ואתה יכול גם לקבל דו"ח משוטר תנועה משועמם.

אני בטוח שהמוכר ירצה להתפשר על אחת מהאופציות.

פורסם

המחירון בסביבות ה13 והבן אדם הסכים לרדת ל7.5 כל השאר במצב סביר יחסית בגלל זה אני חושב בשבילו כי אין לו כל ידע והוא רק קיבל רישיון ורק עוד כמה ימים עובר לו המלווה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה בטוח שרק הפנסים הם בעיתיים הוא ירד כמעט חצי מחיר.

בכל מקרה במגרש גרוטאות תוכל למצוא פנסים במחיר של בסביבות 150 ש"ח לפנס פחות או יותר תלוי אצל מי? וכמה תוכל להתמקח?

פורסם

הבנתי תודה.

ואם לנסות להוציא את הפלסטיק עצמו זה שהצהיב ולטבול אותו בבנזין ולאחר מכן לנגב לדעתכם זה יעזור?

פורסם

לא, הבנזין יכול לגרום לעיוות הפלסטיק לא שווה - הפנס גמור.

אם יש לך דרך להחליף את הפלסטיק מילא אז תוכל לחסוך בעלות, אבל אני לא בטוח שמישהו ימכור לך רק את הפלסטיק.

פורסם

לחדש תחדש פנסים יקרים.

פנס של פיאט אונו, חדש !!! (תחליפי) של DEPO עולה 150 ש"ח.

פנס של טמפרה לא אמור לעלות הרבה יותר, ואם יש לך מקורות זולים, תוכל להשיג באותו מחיר (150 גובה בנאדם לא זול במיוחד, על האונו...)

או בקיצר, טמפרה אחלה אוטו, 300 ש"ח זה לא מה שיהרוג את החבר שלך, תנסו להתמקח, ותבדקו טוב טוב למה האוטו נמכר בכמעט חצי כסף, אפילו שזה פיאט, אני לא חושב שזה הגיע למימדים כאלו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מכיוון שזה אוטו שחבר שלך רוצה לקנות למה לא תדרוש הורדה במחיר או החלפת הפנסים על ידי המוכר?
לפי דעתי, הבלאי הטבעי מגולם כבר במחירון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מניסיון, פוליש על הפנס יכול לעזור!

הפנסים בפאסט של חבר שלי היו דהויים כנראה מהשמש, אז שפשפנו אותם עם פוליש וזה ניקה אותם וממש עזר.

אבל שוב כפי שנאמר פה, זה לא דבר כזה משמעותי שיכול לגרום לא לקנות את הרכב, בסה"כ המוכר הוריד כבר סכום ניכר מהמחירון.

פורסם

פונטוספייס:

בפאסאט, בפונטו ספייס, ובעוד מכוניות, הפנס הקדמי עשוי פלסטיק (בקליט ?), שדוהה מבחוץ בגלל השמש.

באונו, טמפרה, ועוד מכוניות, הפנס עשוי זכוכית, שמצהיבה עם השנים, מהטינופת, והחום שיוצרת נורת ההלוגן...

לנקות את זה לא אפשרי בדר"כ, הרפלקטור מתפורר (הציפוי שלו יורד) ואז אפשר לזרוק את הפנס.

בקיצר, טמפרה אחלה רכב בעולם, יש לי במשפחה אחת כזאת, גמעה קרוב ל300K ק"מ לא קלים בכלל, אותו מנוע אותו ראש, בלי יותר מידי הוצאות מיותרות (פעם 1 קרבורטור, 2 ציריות, משולשים, 5 שנים בבעלותם)

שלא תישברו בגלל פנסים, קחו את הרכב לבדיקה, תראו שהוא תקין והכל, תקנו, תחליפו פנסים.

פורסם

אופק, יש אנשי מקצוע שעוסקים בזה, עד כמה שאני יודע...

תריץ חיפוש על זה, וכמובן תשקול רכישת חדשים, בהתאם לסכום של שיפוץ לעומת חדש...

• תוכן חדש...