Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי ישור קו ב 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא 205 פוראור שנת 95 134K נרכשלפני 2ש וחצי כבר הספקתי להחליף אלטרנטור.

אני רוצה ליישר קו ועד עכשיו עשיתי לי רשימה של דברים שאני רוצה לבדוק/לסדר

יש לי טסט בעוד חודשיים

-בדיקת קומפרסיה + בדיקת נזילות מהשסתומים + תיאום מנוע

-ניקוי פיח K44 נכתב כבר על הנושא בעבר בפורום אבל שום דבר לגבי עלויות במוסך

-חופש בהילוכים/בתושבת יש נקישות בהעברת הילוכים

-ב90 קמ"ש יש רעידה בהגה שמתי לב שהצמיגים הקדמיים שחוקים לגמרי/יכול להיות גם מסרק

-צרייה יש נקישות בהאטה ובפניות מהירות התחיל לפני שבוע

-אני רוצה להתקין גם שעון חום+שעון טורים

-דרוש החלפה גם טמבון קדמי ובקלית ימין בפירוקיות אמרו לי שעדיף לי חדש

אלו הדברים שאני רוצה לסדר המוסכניק הקודם שלי התברר כנוכל לא קטן אז אני מחפש חדש

אז אם אפשר המלצה על מישהו באיזור ת"א חולון בת ים ראשון וכמה לדעתכם תגיע עלות התיקונים

אין לי שום אינדיקציה בבקשה תעזרו

205 4EVER 1.4 בציר 95 3 דלתות

פורסם

כשאתה מדבר על נזילות מהשסתומים.....(?) יש איזושהי בעיה שאתה מרגיש, למשל צריכת שמן או האוטו מעשן בצבע כחלחל..? או בעיה בהנעת בוקר שמוציא עשן של שריפת שמן ומפסיק?

מה בדיוק?

חוץ מזה, לגבי כל השאלות שלך, תתיעץ עם "צביקה פיק" .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה אני מבין ב205? :roll:

אלטרנטור הוא כנראה מחלה של ה205. תכין את עצמך נפשית, אני החלפתי אחד כל חצי שנה (מזל שיש אחריות).

ניקוי פיח בעזרת 44K אפשר לעשות לבד, יש מדריכים לא רעים בפורום. פחית של 44K תעלה בחנות משהו כמו 60-80 ש"ח, ודווקא לגבי עלות ניקוי כזה במוסך כדאי לשאול את דני (שעשה לי לא מזמן ניקוי כזה). בכל מקרה - אני עשיתי והתוצאות משביעות רצון, אבל מדובר בהימור.

אם הצמיגים שחוקים אל תחכה לטסט, ותחליף כבר עכשיו. על הדרך, עם הצמיגים החדשים, תקבל גם איזון לזוג הקידמיים, דבר שבטוח לא יזיק לרעידות בהגה. אין הרבה מבחר איכותי במידה שלך, אבל אפשר למצוא דברים לא רעים במחירים סבירים (עד500 ש"ח לזוג).

ציריות - כל צירייה עולה כ300 ש"ח, עבודה בנוסף לזה עוד 400 ש"ח במוסך מורשה. בכל מקרה, אני ממליץ שתתיעץ עם בעל מקצוע לפני החלפת הציריות, היות ונקישות בבלימה לא בהכרח מגיעות מצירייה...

שעון חום וטורים הם אולי ה"שיפור" הפופלארי ביותר ל205. בצע חיפוש בפורום, רבים עשו זאת קודם. לא יקר במיוחד, אלא אם תרצה להכניס אותם לתוך לוח השעונים.

טמבון בהחלט עדיף חדש (הוא נסדק ומאבד את צבעו עם השנים), אבל בקלית לא בהכרח. בדוק את הפרשי המחירים בינהם. לא חושב שבקלית חדשה יקרה כל כך.

ולסיום, לגבי בעל מקצוע - יש משתמש בשם בני ל. בפורום. חפש אותו ושלח לו ה"פ. כמו כן, יש את איציק מבית דגן שמומלץ ע"י כמה מחברי מועדון PSI.

נ.ב - ב120K מחליפים טיימינג. אם אין קבלה על החלפת הרצועה מהבעלים הקודמים, זה הזמן לשקול החלפה של הרצועה כעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איזה מוסך אתה רוצה, מורשה יבואן או לא מורשה היבואן?.

להתקנת שעון חום ומד סלד פנה אל "המחוון ספידומטרים" שברח' הפלד 25 א.ת חולון,

טל' 03-5507254 ובקש את פניאל או רפי.

להחלפת פגוש ופנס פנה אל "עומר פחחות וצבע" שברח' יוקנעם 13 ת"א, 03-6956305

או 054-8017010 ובקש את ירון.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

צביקה

ב 205 אין בעיה של אלטרנטור בטוח לא פעם בחצי שנה, יכול להיות שהיתה בעיה נקודתית ברכב שלך או שקנית אלטרנטור דפוק.

• תוכן חדש...