Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(האוטו של אבא אבל אני יתייחס אליו כשלי כי אני רוב הזמן איתו) מנסה חנות את האוטו קרוב לחלון של הבית! יש באוטו אימובילייזר,נעילה של רב-בריח לידית הילוכים,תמיד נועל את ההגה, אחרי שמפעיל את האזעקה בודק את כל הדלתות עם הן סגורות כמו שצריך.

לפני שמגיע עם הרכב לשכונה תמיד מכבה את המוזיקה! שלא ישמעו "מה יש" ברכב!

האוטו כל כך נקי כל הזמן שאין מצב שלא יבוא איזה שכן או עובר דרך שישאל עם אני מוכר,

ואז אני נהיה עוד יותר מודאג להשאיר את הרכב לבד!

עם נוסעים ומחנים את האוטו במקום נטוש למשל ליד יער או משהו שאי-אפשר להכנס עם הרכב

תמיד פותח את התא-כפפות ואת המאפרה! שעם יבוא אורח יראה שאין מה לגנוב בעצם!

אפילו מקרה מצחיק שראיתי ביקום מישהו החנה את האוטו רחוק מנחל ורשם על האוטו:

"הוצאתי את הדלק! אל תנסו!"

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תהפכי להיות תמימה פתאום כי את יודעת טוב מאוד שגורם גדול מאוד לשריטות הינו חתולים.

בחורף הם אוהבים לשבת על המכסה מנוע החמים וכשהן יורדות ממנו לפעמים הן שורטות עם הציפורניים שלהן את הצבע.

אבי.

פורסם

במושב אני משאיר דלתות פתוחות לגמרי לפעמים, אם מישהו עובר, הוא סוגר אותן, כמו גם תא מטען, חלונות פתוחים בקיץ, בשכונה הזאת רואים לא מעט תאי מטען פתוחים כל הלילה כי לא היתה יד פנויה או כח להוריד את הדברים מהידיים בשביל לסגור אותם.

בכרמיאל, אני לא משקיע יותר מידי מאמצים, אם יגנבו, יגנבו, לא קרה כלום.

אני לא נקשר לברזלים...

פורסם
יש לך חתול או נמר בבית?

יש לי שתיי חתולות, ולא פעם אחת הנחתי אותן על גג הרכב ועל מכסה המנוע, וכלום לא קרה.

אני מציעה שתבדוק מי מהשכנים שלך הניח את הרכב שלך בין כוונות והחליט לשרוט לך אותו.

ל'

קודם כל, אני לא יודע איזה צבע הרכב שלך, אבל על רכב בצבע כהה השריטות של החתולים נראות פי כמה וכמה טוב יותר.

ומאוד לא קשה לזהות שזה סריטות של חתולים, ובערך 90 אחוז מהשריטות ברכב שלי הינם מהחתולים ה****** האלה.

בבניין שלי אני וכמה שכנים כבר התחלנו בתוכנית טיהור, ולמרות זאת חתולים חדשים באים כל יום בגלל האנשים האלה , ששמים פס על כולם ומחליטים להאכיל את החתולים האלה כמו חיות מחמד.

והקטע שהכי מרגיז אותי, שאני חוזר לבית כדי לקחת משהו ולצאת אז אני מחנה קרוב מאוד לכניסה, ולא פעם אני רואה חתול יושב לו על המכסה מנוע החם שלי, וכשאני בא לגרש אותו אני שומע את הציפורניים שלו הורסות לי את הצבע.

תפסיקו להיות כאלה תמימים החתולים האלה חיו ברחובות בלעדיכם וימשיכו לחיות בלעדיכם.

לעומת זאת מי ישלם לי על טיפולי העלמת שריטות?

אותם אנשים שמאכילים את החתולים?

פורסם

קודם כל, לפני הכל... שאתה רואה חתול על הרכב שלך, אל תגרש אותו!!

תתקרב לאט לאוטו ואל תבהיל אותו, ככה החתול ירד מהאוטו בזהירות.... אם הוא יבהל הוא ישרוט לך את כל האוטו. (שולף ציפורניים)

לנושא המקורי,

האוטו שלי די מושך עיניים (שקניתי אותו לא עלה בדעתי עד כמה) ואני מאוד מעריך את האוטו, משקיע בו ושומר עליו.

הוא כל הזמן נוצץ (כחול כהה מטאלי וגג שחור ... בעייתי, אבל אפשרי)

שאני בבית, אני לא דואג כי הרכב נמצא בחניון תת קרקעי של הבניין, שמור היטב. אך החתולים קצת מעצבנים כי גם לי יש כמה שריטות עדינות מהן (פוליש ווקס ונגמר הסיפור.. במקרה הטוב) ואני מקווה שאוטוטו ישימו רשת על השער שהחתולים לא יתגנבו לתוך החניון.

שאני יוצא זה בעיה,

ביום יום, אני משקיע עוד כמה דקות בחיפוש החניה בשביל לא לספוג שיפשוף בטמבון או שאיזה אהבל יפתח על האוטו ת'דלת...

אני לא נדחף לחניות צמודות וצפופות למרות שהרוב חושבים שהרכב הזה נועד לזה.

בערב שאני יוצא זה כבר הנושא הבעייתי, במיוחד שאני יוצא לאזורי בילוי של צעירים\בני גילי (שידועים כקנאים).

אני מעדיף לשלם על חניה בחניון מסודר מאשר להידחף בין שתי מכוניות.

אני מעדיף ללכת קצת ברגל, בשביל לחנות את האוטו במקום בטוח.

אני משתדל להחנות במקום מואר, אך לא במקום שיש בו התקהלות על מכוניות (ממש לא בא לי שהאוטו שלי יהפוך לספסל ציבורי)

אני משתדל להחנות בקרבת שומרים\מאבטחים.. (במיוחד שאני יוצא למסיבות)

אני משתדל להחנות את הרכב במקום שבו אני יוכל לראות אותו.

וגם לשון חלקלקה עוזרת .. במיוחד שיש מקומות שלא כל רכב רשאי להיכנס...:-P

אני לא נכנס\מתקרב למקום שאני מתכנן לעצור בו\להחנות בו עם מוזיקה בעוצמה גבוה, כדי לא למשוך צרי עין.

בתוך האוטו, אין שומדבר מיותר (לא בגלל החשש לגנבה, בגלל שאני אוהב שאוטו נקי ושיש בו ריח נעים כמו חדש :wink:)

אבל.... ולמרות הכל...

אימי החמודה לקחה את רכבי היום (והיא כמוני מקפידה על חניה) והלכה לסידורים עד שאני אתעורר.

היא החנתה את האוטו בתוך מפעל ועזבה אותו לכמה דקות לאשר הזמנה כלשהי.

ואז.....

איזה עובד טמבל החליט היום שהוא מנסה לעשות רוורס עם הטנדר שלו, לחניה בעלייה, תוך כדי שהוא אוכל באגט ושותה משהו.

הנזק?

כנף ימנית אחורית שרוטה... :-(

אימי, שיודעת עד כמה הנושא רגיש עבורי...

התעקשה שהם (המפעל) ישאו בנזקים, הם בהתחלה רצו להפעיל ביטוח וכו'.. אבל היא התעקשה ואז הם רצו לקחת את האוטו לאיזה מוסך חאפר.. והיא שוב התעקשה, הכריחה את העובד להיכנס לאוטו ולנסוע איתה עד המוסך המורשה (קמור, פ"ת) ולתקן את השריטה מיידית.

באמצע הדרך העובד ירד מהאוטו אחרי ששיכנע אותה לאפשר לו לרדת (וחזר שעתיים באוטובוסים) והכניסה את האוטו לתיקון.... הם כמובן, ישאו בהוצאות.

מחר בעזרת השם, האוטו יוצא :-)

בקיצור חבר'ה, למדתי היום שלא משנה עד כמה תאהבו את הרכב שלכם, תשמרו עליו, תשקיעו בו ותדאגו לו.. יגיע המטומטם שיחשוב שזו סה"כ חתיכת פח וישאיר לבייבי צלקת קטנה. :x

פורסם

1. אני משתדל להחנות במקום מואר, אך לא במקום שיש בו התקהלות על מכוניות (ממש לא בא לי שהאוטו שלי יהפוך לספסל ציבורי)

2. אני משתדל להחנות בקרבת שומרים\מאבטחים.. (במיוחד שאני יוצא למסיבות)

1. זה באמת מאוד מעצבן כשאנשים חושבים שהאוטו שלך זה ספסל ציבורי ומרשים לעצמם להשען בחבורות על האוטו, זה מעצבן במיוחד אם יש להם כפתורים בכיסים מאחורה :evil:

2. בתור מאבטח אני רוצה לומר לך, שזה לא ממש מעניין אותנו מי החנה איפה. זה לא שונה אצלנו וזה לא שונה גם במקומות אחרים אני מבטיח לך (אני מדבר על מאבטחים שיועדו לשמור על דברים אחרים מלבד חניונים, לגבי מאבטחים של חניונים זה אולי שונה). עם כל הכבוד לכל אחד והרכב שלו, יש לנו מספיק ויותר מדיי דברים על הראש כגון מנהל\סגני מנהל\לקוחות\מוצרים שיכולים להגנב\קב"טים\מפקחים. מספיק שאנחנו צריכים 7 עיניים מקדימה עוד זוג עיניים בגב בשביל לעבוד כמו שצריך, אז בטח ובטח שאין לנו כוח\חשק לעקוב אחרי המכוניות של הלקוחות. במיוחד לא בשביל 17.93 לשעה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תמונה שווה אלף מלים.

ודיי מסכמת מה שנאמר כאן:

כיסוי 4 עונות

חניה מתחת לחלון

למרות הכל החתולים מגיעים (ימח שמם) ולפעמים גם נכנסים מתחת לכיסוי.

בפעם היחידה שחניתי מאחורי הבניין, ניפצו לי חלון אחורי ימני

(הייתי צריך להוסיף כסף לביטוח שמשות כדי לקבל חלון מקורי כהה כמו השאר עם פלומבה של פולקסווגן)

יש לציין שאני שוכר דירה באזור יוקרתי... :roll:

יש לציין שאני לא יוצא עם הרכב למקומות בילוי צפופים / עם פוטנציאל לפריצה.

ותמיד חונה מספיק רחוק בחניון ככה שלא יהיו מכוניות סביבי.

בשעות היום בקיץ, בעבודה ובלימודים, הרכב מכוסה כדי למנוע נזקי שמש, אפילו שזה למספר שעות.

P1010217.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פתרון פשוט יחסית..

אני גר בבית פרטי שמצוייד בחניה פרטית הסגורה בשער חניה כבד (אגב הוא חשמלי לא נראה לי שאפשר בכלל להזיז אותו ביד).

החלון של החדר שלי פונה היישר לחניה כך שהיא במעקב צמוד.

מחוץ לבית אני חונה במקומות כמה שפחות צפופים.. כדי להמנע משפשופים\מכות.

אני מעדיף ללכת עוד 5 דקות ולדעת שאני לא חוזר לאוטו הוא דפוק.

בנוסף הרכב מצוייד באימבולייזר מקורי, קודן והזעקה (עצבנית משו, מנסיון).

אני מאמין שכל אלה שומרים בנאמנות על המאזדה:-P .

ואם לא ניו קופל יחליפו אותה בחדשה.

טל.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם

פשוט וקל.

בבית: חנייה פרטית כפולה, מקורה, סגורה.

בחוץ: כמו שטל (CooperS) ציין - לחנות במקומות כמה שיותר מרווחים, גם אם זה אומר ללכת עוד קצת ברגל.

נמנעים מלחנות במקומות צפופים/נטושים/מתחת לעצים.

עריכה:

תמונה.

Fabia.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אצלי יש דווקא אזור די שקט - החנייה לא מקורה אבל כל השכונה יודעת טוב מאוד לא להתקרב למכוניות שלנו.

כבר כמה פעמים עשיתי לאנשים התקף לב כשהם נשענו על האוטו ופשוט התחלתי לצרוח עליהם מהמרפסת...

מבחינת אזעקות - באופל יש רק אימובילייזר אבל בביואיק יש איזה 4 אזעקות שונות, איתוראן וקודנית - משהו משהו :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כדאי באמת להשתמש בכיסוי לבן לאוטו? זה לא עוד יותר מסקרן? ז"א, כשיש לך כיסוי משמע אתה בטח מסתיר מתחתיו איזה אוטו ספורט מטורף...ואז בכלל זה יהיה חשוד לברברים, מה אתם אומרים?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כפי שדובר פה בעבר אני גר באוהל, ולאוהל יש חניה מקורה, תמונה מצורפת.

ובכללי איך אני שומר על האוטו, קודם כל מנקה טיפ טיופ כל שבועיים.

וקס במידת הצורך. בחניה מחוץ לבית אני לא כזה פרנואיד אבל מעדיף להחנות ליד חברים בבית ספר שדווקא שמה שברו לי את הסמל האחורי הב*****

אזעקה יש... לא שהיא מפחידה מישו,

חוצמזה.... כמובן שבקיץ יש את המגן שמש המכונה "משקפיים" שזה קבוע אצלי באוטו

ומי שרק מתקרב לאוטו שלא מוצא חן בעיני התגובה ידועה ככה שזה לגיטימי

6.jpg

Polo 2012

פורסם
קליאו ספורט לא האוטו שהכי פחות מושך את העין, אני יודע כשחונה אצלי ברחוב קליאו ספורט אני בא ובוחן אותה מכל הצדדים, ומתפעל, הרבה יודעים איזה אוטו זה, ומקנאים (לא אני :)), אז הם ישחיטו בכוונה!

אני מכסה את האוטו, מכנה רק מתחת לאור מול החלון, אבל זה לא עוזר, אי אפשר להיות כל הזמן על המשמר, צריך לישון גם.

זה למה האוטו מקבל הרבה שריטות לצערי :(.

זה אמנם לא האוטו שהכי פחות מושך את העין, אבל אי אפשר רק בגלל השיקול הזה לנסוע על מזדה 3 כל החיים.

והאוטו מספיק אנונימי כדי שאם אני נוסע לנמל ת"א אני לא אפחד לחנות שם ולבלות בראש שקט, מה שאני לא חושב שהייתי יכול לעשות עם רכב יותר צעקני (נניח: אימפרזה טורבו כחולה)

בסה"כ הרכב צריך לשרת אותי, כולל לכל הצרכים היומיומיים (רכב יחיד), ואי אפשר לנקוט בצעדים כמו להשאיר את האוטו כל השבוע בבונקר משוריין ולהוציא אותו רק לנסיעה בסופ"ש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אצלי בגלל שהרכב ללא חלון כרגע, צריך להשתמש באמצעים קיצוניים...

זה מונח על כסא הנהג:

c4.jpg

וזה לגיבוי בבית...

deeagle4.jpg

יש דרך יותר טובה?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...