Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלל חברי הפורום!

ברצוני לערוך שאלון קטן על איך בדיוק אתם שומרים על הרכב (מבחינה פנימית וחיצונית) שלכם מפני ונדליסטים/ברברים/פראי אדם/חבלנים/חבלות מסתוריות.

האם אתם משתמשים באמצעי בטיחות מסויימים כמו מנעול להגה/ידית הילוכים, האם יש כאלה שעדיין משתמשים בכיסוי לבן לרכב, מהי לפי דעתכם גם, הדרך האופטימלית לשמור על הרכב מפני כל מיני מזיקים וצרות הבאות לפגוע ברכבינו.

(הנושא הזה הועלה עקב המועקה שחוויתי לפני כמה ימים, פשט רכשנו מאזדה 3 חדשה לפני כשלושה חודשים וניסיתי לשמור עליה מאוד עד שפשוט קלטתי שריטה עמוקה שהגיעה עד לפח עצמו בצד שמאל של הרכב, ודברים אלו אני לא יכול להבין אפילו... וזו שריטה שברור שמישהו עשה אותה במתכוון).

לאחראי ומנהלי הפורום, מחיפוש שערכתי כאן לא מצאתי בדיוק נושאים שנשאלו בקשר לנושא שהעליתי ואני מצטער מראש אם חזרתי חלילה על איזשהו תוכן או שאלות, מפני שהעליתי חרס בחיפושיי אודות הנושא שציינתי.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הודעת ההנהלה: נא לא לגלוש לפסים אלימים. לא תהיה אזהרה נוספת לפני שההנהלה תגלוש לפסים אלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בקלות יתרה למען האמת. יש לנו חניה פרטית, והאוטו חונה כל הזמן 2 מטר מהחדר שלי, והחלון תמיד משקיף אליו. וכשהוא לא חונה כאן, הוא חונה בחניון בבית המשפט בחיפה.

כשאני יוצא וכו' - אין מה לעשות... :\ מוצא חניה במקום בולט, עם הרבה אור, ועדיפות להרבה אנשים מסביב, עדיפות ייתרה למקום חניה כזה, שמאיפה שאני אשב, אני אראה את האוטו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בוא נראה:

הקורטינה הצהובה:

נוסעת רק לאירועים ולמפגשים,שאר הזמן מכוסת עם כיסוי 4 עונות,ומנעול הגה.

קאדילק:חונה רק במקומות הומי אדם,רוב הזמן גם מכוסה בכיסוי 4 עונות.

כמעט ולא חונה בשמש.ובמקומות שהסמל יכול לרדת שם.

טויוטה קורולה:איפה שאפשר,כמה שאפשר:wink: .

זהו פחות או יותר,מה לעשות אנחנו חיים בישראל.:roll:

פורסם

אזעקה, נעילה מרכזית, אמובילייזר למרות שמי שירצה לגנוב לא יתקשה להתגבר עליהם.

מבחינת חניה אין מה לעשות אין לי חניה פרטית לכן אני משתדלת לחנות בחניה פינתית שבה אין תנועה של כלי רכב העלולים לפגוע בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז ככה..

רוב הזמן בחנייה פרטית. גם כשלא בחניה פרטית - איפה שקטנים הסיכויים שיפתחו עליי דלתות, אך לא במקום נטוש. לפעמי חברים שלי צוחקים עליי שאני מחפש חנייה שעה למרות שיש 20 מקומות, בתירוצים כמו: "כאן עלולים לגנוב את המערכת", "כאן יכולים לדפוק את האוטו", "כאן אין צל" וכדומה.

לגבי הטיפול ברכב עצמו: כל תקלה מכנית שצצה ישר לטפל, לתת לרכב תמיד להתחמם לפני כל נסיעה, לעשות טיפולים בזמן ומושקעים (לקנות מהפרסי שמן טוב, נוזל קרור פרסטון, פילטרים מקוריים [שמן ודלק]), והכי חשוב - לא לתת לאמא לנהוג! ;-)

פורסם

אני מפזר פצצות סירחון או דברים מסריחים אחרים מסביב לאוטו, אף אחד לא מתקרב אני מבטיח לך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלי בגלל שזה קבריולט אז אני חייב להקפיד על שמירה..

הרכב תמיד מכוסה בכיסוי , לא משנה איזו עונת שנה ולא משנה אם זה בלילה או ביום הרכב תמיד מכוסה!

בבית אני תמיד מחנה אותו או בחנייה המקורה או בחנייה מול הבית שלי שאני רואה אותו דרך החלון.

בעבודה אני תמיד מחנה אותו בצורה שאני יכול ליראות אותו (אני עובד באבטחה אז זה אפשרי..).

ובערב שאני יוצא אז אני תמיד דואג לשים אותו במקום בולט שיהיה קשה לעשות לו וונדליזים.

יוגב

פורסם

חנייה פרטית בבית + כלבת מרמנו גזע ענק שמסתובבת מסביב לרכב ורק מחכה למסכן...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אל תתייחסו רק לחניה פרטית למי שיש בביתו - זו לא חכמה, אלא כאשר אתם רוצים להסתובב ולהחנות את הרכב באזור שלא קרוב לביתכם או בערים אחרות או אזורים שלא מוכרים לכם כל כך...מה תעשו אז? באילו אמצעים תנקטו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תקרא את המשך המשפט שכתבתי....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מוזר לפני יומיים אצלינו בבלוק פינצ'רו למישהו 4 צמיגים עם סכין ודפקו את הדלת. כאשר אני חושב, מפני זה אין לי מה לעשות רק לכוות לטוב. לא להתסבך עם האנשים הלא נכונים. פליטה אחד מהם "אני יודע איפה אתה גר" והלך על הרכב שלך. לצערי זאת המציאות שאנו חיים בה.

שומר את על הרכב בקפידה. מבחינה מכאנית ומבחינת מראה (פנימי חיצוני). אבל מה זה עוזר כאשר לכל השאר מפריע לראות מכונית כחולה מטאלית יפיפייה.

צריך לעבור לגור במושב. שם לא משחיטים רק גונבים.

פורסם

אוקיי:

הAX עומדת רוב הזמן בחצר, אייס (חתיכת אמסטף אימתני) משוחרר בחצר, ושומר.

אם היא עומדת בבית, היא עומדת מתחת לחלון שלי, צמודה לחומה ככה שחצי אוטו מוגן, ומכוסה.

למקומות שאני לא ליד הרכב, אני משתדל שלא לקחת את הרכב (יש מספיק אופציות חליפיות).

אם קרה שלוקחים, אז לעמוד תמיד במקום מואר, אם זה קניון לנסות כמה שיותר קרוב לשומר וכל זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...