Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדבור במגבר JBL GTO 75.4 .

יש לו 4 יציאות ,השאלה שלי היא האם אפשר לחבר גם סאב גם רמקולים קדמיים וגם אחוריים?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

תבדוק בחוברת של היצרן - בחלק מהמגברים יש את האפשרות הזאת של חיבור של שלושה רמקולים ביחד על אותו הערוץ - סאב בברידג' ורמקולים בסטריאו

אבל לא כל מגבר מסוגל לעבוד ככה - זה צריך להיות מצויין בחוברת יצרן

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לו 4 יציאות ,השאלה שלי היא האם אפשר לחבר גם סאב גם רמקולים קדמיים וגם אחוריים?

אתה יכול אבל לא שווה אתה לא תשמע טוב בקומבינה כזאת

יכול להיות אתה גם תשרוף אחד מהרמקולים

איזה רמקולים וסאב יש לך בכלל?

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

הרמקולים האחוריים היו של בוס והסאב הוא של פיוניר.

פורסם

עמית,

בעיקרון למגבר הנ"ל אפשר לחבר רמקולים בהיתנגדות מינימלית של 2 אוהם לערוץ ו - 4 אוהם כאשר 2 ערוצים של המגבר מחוברים בגישור. לכן אם הרמקולים הקידמיים והאחוריים שלך הם בהיתנגדות של 4 אוהם ומעלה, לכל רמקול, לא תהיה בעיה לחבר 2 רמקולים (קידמי ואחורי) במקביל על ערוץ אחד, ואת 2 הרמקולים של הצד השני (קידמי ואחורי גם כן) לחבר במקביל לערוץ השני של המגבר. במצב הזה עדיין נישארו לך 2 ערוצים פנויים במגבר שתוכל לחבר אליהם את הסאב בגישור. החיסרון העיקרי בשיטת החיבור הנ"ל שלא תהיה לך אפשרות לישלוט על הרמקולים הקידמיים והאחוריים בניפרד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

האופציה הכי טובה בשבילך לחיבור זה כך, את הרמקולים הקדמיים תחבר למגבר (זה יתפוס לך 2 יציאות)

ואת הסאב בגישור על השתי יציאות הנוספות..

בקשר לרמקולים מאחורה תחבר אותם להגברה של הרדיו דיסק.

אל תעשה קומבינה של לחבר את הרמקולים הקדמיים והאחוריים ביחד.. ככה אתה מבטל גם את יכולת הכיוונים השונים וגם אתה משנה את תחום העבודה של המגבר, שאני לא בטוח שזה לא יזיק לו.

עריכה*

שלו הקדים אותי קצת..

פורסם

ההמלצה של לחבר את הקדמיים למגבר + סאב

אחוריים לרדיו הכי טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה על ההמלצה אבל שאלתי אם החיבור שדיברתי עליו יכול לעשות נזק למגבר?? .

לרמקולים כבר הוא עשה תנזק(שרף אותם) ,אבא שלי חיבר את הרמקולים ביחד עם הסאב והעוצמה מהגבר לסאב הייתה פתוחה כמעט עד הסוף מה שגרם לרמקול אחד ל:[

פורסם

עמית,

אם היית קורא את התשובה שכתבתי לך קודם (העתקתי לך אותה עוד פעם) לא הייתה שואל עוד פעם את השאלה

זה יכול להזיק למגבר??
עמית,

בעיקרון למגבר הנ"ל אפשר לחבר רמקולים בהיתנגדות מינימלית של 2 אוהם לערוץ ו - 4 אוהם כאשר 2 ערוצים של המגבר מחוברים בגישור. לכן אם הרמקולים הקידמיים והאחוריים שלך הם בהיתנגדות של 4 אוהם ומעלה, לכל רמקול, לא תהיה בעיה לחבר 2 רמקולים (קידמי ואחורי) במקביל על ערוץ אחד, ואת 2 הרמקולים של הצד השני (קידמי ואחורי גם כן) לחבר במקביל לערוץ השני של המגבר. במצב הזה עדיין נישארו לך 2 ערוצים פנויים במגבר שתוכל לחבר אליהם את הסאב בגישור. החיסרון העיקרי בשיטת החיבור הנ"ל שלא תהיה לך אפשרות לישלוט על הרמקולים הקידמיים והאחוריים בניפרד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...