טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,345 נושאים בפורום הזה
-
תאריך מצבר
מאת razi_pazi- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 765 צפיות
רק מוודא. התאריך המוטבע על המצבר הוא תאריך הייצור, נכון? לא תום האחריות איגניס 2019 (טרם ההיברידי). מתחיל לגמגם ושוקל להחליף.
הודעה אחרונה מאת CiUiK, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי יונדאי קונה 2020 הייבריד. זה הגיע עם ערכה לתיקון פנצרים. אני מתכוון לקנות גלגל רזרבי קטן. היכן ניתן לקנות דבר כזה שיתאים לרכב ואת הערכה להחלפה צמיג?
הודעה אחרונה מאת Ido Porat, -
- 11 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני לא יעלה כאן שמות או כתובות של מוסכים מסיבות אטיות אבל זה סוג של דברים שלדעתי קשור לגישה של מוסכניק " גלה את טיב הטיפול דרך רגלך !? " רכב ראשון שלי קניתי ב- 1999 ומעז היו לי 4 רכבים ואם אני מביט לאחור זכור לי מקרה אחד או שתיים שמוסכניק לקח אוטו לסיבוב אחרי סיום העבודה. ברוב המקרים זה היה בצורה סיימנו טיפול, תיקננו תקלה, קח מפתחות וסע. למה לקוח צריך לגלות לקויים בעבודה של מוסך מעבר לשערו ? לדעתי הסבר הוא: זילזול או ריבוי מסימות ורצון של מוסך להרוויח יותר על חשבון האיכות.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, היום החליפו לי מצבר שנפ 72 אמפר ליונדאי טוסון 2017 מנוע 2000 למכונית יש מערכת שמע עם מגבר. בספר רכב אם אני לא טועה היצרן שם 62 אמפר האם מצבר של 72 אמפר יכול לגרום נזק?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 750 צפיות
היי שמתי בטעות אנטי פריז כחול במקום מים לווישרים יש איזה בעיה עם זה?
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לנו רכב סוזוקי sx4 2010 אוטומטית נסע כבר 250000 אנו רוצים לברר האם יש אפשרות לתחזק אותה לעוד 2-3 שנים ואם כן מה עלינו לעשות האם יש משהו שכדאי ליזום ולהחליף? רדיאטור אוליי? חיישן כלשהו? תודה מראש
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 502 צפיות
שלום שאלה לי אליכם אנשים טובים ומקצועניים, אם אני משאיר את הפקק של המים פתוח ואני מתניע את הרכב לאחר זמן מה המים יעלו וינזלו מהמיכל או שהמים צריכים להישאר באותו מקום שהיו בשעת התנעת הרכב?
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 944 צפיות
מישהו יכול להעלות לכאן מדריך לשימוש במחשב רכב הזה, קניתי אותו מעליאקספרס והוא נחמד.. אבל אני חושב שהוא יכול לתת הרבה יותר רק אין לי מושג להשתמש בו ולהוציא את כל היכולות שלו, לדוגמא לימוד גיר\לימוד מצערת ולימודים נוספים הגרוע מכל שהוא לא קורא בכלל דייהטסו סיריון, וגם לא מופיע בעדכונים היצרן הזה.. אולי צריך להוריד חיצונית? לא יודע.. העניין הוא שעיקר הצורך שלי במחשב רכב היה בשביל דייהטסו.. מי שיכול בבקשה לעזור לי אם זה תבוא עליו ברכה תודה חברים
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום ברשותי פגו 207 שנת 2008 1.6עשתה 108000 ק"מ יש לי תקלה לפעמים כשאני עוצר עצירה מוחלטת המנוע כבה מכונאי אמר לי שזה סעפת יניקה מלוכלכת הוא לא ראה את האוטו אשמח אם יש למשהו מידע על התקלה ואיך לסדר את זה
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 380 צפיות
מי שרוצה לבדוק תקלה ברכב שלו \ או דו"ח על תקינות המערכות ברכב \ לאפס נורה כל שהיא \ לנסות לעשות לימודים שונים או קידוד [-לא ניסיתי..] מוזמן בשמחה בחינם! ללא עלות!! לבדיקה בסורק הזה לעשות מה שהוא רוצה. אני גר בירושלים בשכונת רמות, שמי נתנאל, זה הפלאפון שלי: 050-413-6213. קורא גם SRS ABS וכו'.. וכמובן נורות מנוע גיר וכדו'.. קורא ומאפס כל סוגי התקלות ברוב סוגי הרכבים.. עולה בין 800 ל1,000 ש"ח בעליאקספרס ואמזון עם ביקורות מאוד טובות, עושה גם לימודים כמו לימוד גיר או קידוד מפתחות לימוד מצערת ועוד ועוד.. [15 תכונות איפוס] לחלק מהרכבים.. *זה לעזור למי שצריך וגם כאות תודה לכל התותחים כאן בפורום שעוזרים ללא כל תמורה...
הודעה אחרונה מאת נתנאל לוי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 400 צפיות
היי, יש לי סקודה אוקטביה דיזל וכשאני עומד ברמזור, סיבובי הסרק של המנוע תמיד נשארים על סל"ד גבוה יותר. במקום על 700 עומדים על 1000. ממה זה קורה? זה מרגיש לי שזה מבזבז לי את כל הדלק.
הודעה אחרונה מאת אבינועם 7752, -
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הי חברים אשמח לעזרתכם קניתי ב''ה לפני כ3 חודשים טויוטה פריוס פלוס 2015 עם 130 ק''מ מיד אחרי הארכת אחריות לסוללה לפי הבדיקה שלי וגם לפי המחשב לאורך התקופה שהיא אצלי היא שותה לי בסביבות 14.5- 15.5 ליטר לק''מ בממוצע שעד כמה שהבנתי מפה ומפורומים אחרים זה הרבה, לקחתי לטויוטה ועשו בדיקה ממש שיטחית ואמרו לי שהם לא רואים שום בעיה בסוללה ההיברידית (גם אין אף נורה דלוקה) מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לזה, אני נוהג איתה ממש בעדינות ובסבבה ללא קיקים מיותרים וכל שאר מרעין בישין אני רוצה לציין דבר אחד שכן יש לי ואולי זה חלק מהסיבה לצריכה הגבוהה אם כי זה ודאי לא הכל וגם אני לא בטוח שזו בעיה, נורית ה EV נדלקת לי בנסיעה רק אחרי 2/3 דקות מאז הת…
הודעה אחרונה מאת נתנאל1, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב יש לחבר הונדה אינסייט 2013 מערכת השמע מבקשת קוד יש למישהו מידע איך מוצאים את הקוד?
הודעה אחרונה מאת אינסייט 2010, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אודה לעזרה - דולקות לי 2 המנורות האלה ברכב. החיבור למחשב נאמר לי שיש תקלה במחשב abs אם זאת דולק לי גם מנורת לחץ אוויר למרות שהלחץ והצמיגים נבדקו זה לא מתאפס. והשאלה- האם יש קשר ביניהם? יכול להיות שהחלפת חיישני לחץ אויר בצמיגים תשפיע על המנורות הדלוקות? אודה לעזרה כי העלויות מחשב גבוהות
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 978 צפיות
טוב לאחר החלפת חיישן נקישות חליפי במוסך שהזמנתי מהאתר cars245 קוד השגיאה של החיישן p0325 חזר לאחר כמה ימים אחרי ההחלפה. קרה פעם למישהו? אולי עדיף לשים חיישן מקורי?
הודעה אחרונה מאת Sqwaden, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נוזל לי מים לתא הנהג מכיון המרזב השמאלי של הרכב, ייתכן שזה כתוצאה מגומיות חלון יבשות? יש לי בגומיות שצמודות לחלון סוג של עובש שאוכל את הגומייה...
הודעה אחרונה מאת יוסי התותח, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני בא למלא שמן כמידי שבוע ומזועזע ליראות שאין פקק-לא זוכר מה היה שבוע שעבר. תוך השבוע ירד כוס שמן. איפה אני קונה פקק כזה
הודעה אחרונה מאת דובצע, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשיאי הגשם לפני כשבועיים בתוך שלולית ענקית פתאום התגלה בור בכביש, היה רעש ממש חזק ומלחיץ ביותר. מהגלגל הימני שנכנס אל הבור. בדקתי את הרכב לאחר מכן בחניה הקרובה, הכל היה נראה תקין וללא פגם בכלל. מאז יש סטיה קטנה לימין כשאני נוסע ישר ומשחרר את ההגה. ניפחתי את הגלגלים ולא עזר. מה עליי לעשות? להכנס לפנצ'רייה לבקש בדיקת איזון גלגלים? איך לא נופלים קורבן לנוכלות של פאנצ'רמעכרים...
הודעה אחרונה מאת BigMac, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 528 צפיות
הרכב ברשותי כבר תקופה ורק עכשיו שמתי לב לזה אשמח לדעת VID_20240221_140440.mp4 תודה רבה
הודעה אחרונה מאת משה63, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם החיישן הזה מתאים גם לסובארו b4 2008 מנוע 2.0 ?
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 899 צפיות
שלום. חיפשתי ולא מצאתי הסבר מדוייק לנושא שמן גיר - האם זה נכלל עם שמן המנוע או נפרד? יש לי מודל 2013 עם כ 230000 ק"מ. והגיר מתקשה להתחליף הילוכים. אני מניח כרגע שהקושי נובע כתוצאה מלכלוך או חדירת מים לגיר. לפני שמרימים ידיים והולכים למוסך (שם כמעט בטוח יגידו שהגיר "הלך" והמחיר מעל 7000 שקל) רציתי לנסות תוסף ניקוי לגיר. מצאתי תוסף שמתאים לניקוי גיר, ובסרטי יוטיוב רואים ש"מוסיפים" אותם עם איזה משפך, מפעילים בהילוך סרק כרבע שעה, מרוקנים את אגן השמן, וממלאים חדש. השאלות שלי: 1. להיכן מוסיפים את התוסף? האם לשמן המנוע? - לא מצאתי שום "חור" או מיכסה לשמן גיר. 2. מתברר שכרגע חסר שמן במנוע - האם זו יכולה להיות סיבה גם לגיר? בתודה חיים
הודעה אחרונה מאת levy, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 692 צפיות
שלום, אודה לעזרה באיתור מק"ט להזמנה מחו"ל. מצ"ב תמונות. צריך גם את הימנית וגם את השמאלית. אני מזמין מ amayama. בנוסף, 1. בהזמנה פתוחה שיש לי אצלם הם מאפשרים רק משלוח DHL EXPRESS שעולה כ- 300$. יש דרך משלוח זולה יותר? 2. אילו מכסים יש על הזמנות כאלו (מתחת ומעל 75$)? האם באמת שווה לפצל לשתי הזמנות, לחסוך מיסים אבל לשלם יותר על משלוחים? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 750 צפיות
יש לי איזה תקלה מוזרה באנדרואיד באאוטלנדר. מערכת מקורית. כשאני משתמש בוויז, השורה העליונה איפה שיש את השעה, קליטה וכו הכל שם ניהיה בכיתוב לבן על רקע לבן. אי אפשר לראות כלום. לא מצאתי אופציה לשנות את הצבעים. יש דרך? מחוץ לוויז הכל תקין..
הודעה אחרונה מאת bennyye1, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 958 צפיות
עד כמה קריטית ומכריעה מיומנות של מוסך בהרכבת מנוע חדש? אני צריך להחליף מנוע שהלך אני יכול לבחור לעשות את זה במוסך הבית שלי, בו אני עושה בשגרה טיפולים ותיקונים. אני מרגיש שהוא בסדר, לא מוסך שמפגין מקצועיות מבריקה ויכול לבחור לעשות אצל מכונאי שקיבלתי המלצות חמות מאוד על המקצועיות הגבוהה שלו (מלבד זה שההצעת מחיר שלו זולה יותר, אבל זה שיקול משני) אשמח לשצוע המלצות, אני בדילמה עם שיקולים ברורים לכאן ולכאן
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב שנת 2018 לאחרונה בהתנעה יש צפצוף וההודעה הזאת מופיעה ונעלמת, לפעמים לא תופיע בכלל. המצבר בן 3.5 והסטופ סטארט כבר לא עובד, תוהה אם זה קשור. תודה
הודעה אחרונה מאת shayks, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 754 צפיות
אהלן יש לי הונדה סיוויק 2010 אני רוצה להחליף את המים של הרדיאטור הבעיה היא שלפי ספר הרכב אני אמור לקנות את הhonda type 2 שזה נוזל קירור שטיפה בעייתי להשיג באיזור שבו אני גר מה גם שבספר הרכב נרשם שאפשר להשתמש בכל נוזל קירור של מותג גדול רק ש"non slicate for aluminum engines" אני לא סגור על מה להשתמש באיזה צבע להשתמש יש נניח את של preston שהוא מתאים לכל המכוניות במיקס של 33/67 אבל אני לא יודע אם הוא יהיה טוב למנוע לא קשור לנושא אבל אם מישהו עשה כאן החלפת מים בעבר אשמח לעצות פעם ראשונה שאני מנסה את זה חשבתי לרוקן את הרדיאטור מפקק הניקוז לרוקן את המיכל הדחה לשים מים מזוקקים לתת לו איזה 10 דקות עבודה ואז שוב לרוקן ולשים את הנוזל רדיאטור שתמליצו אשמח ל…
הודעה אחרונה מאת להכושיו, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 945 צפיות
שלום. בקצה העליון של סקלת ה- RPM, התיבה לא נותנת לך להגיע לנקודה העליונה ופשוט מעלה הילוך במקום (מצב ידני אני מזכיר). כלומר היא דורסת את הידניות לטובת הבריאות של המנוע. אז השאלה היא לגבי הקצה הנמוך של הטווח. נניח אזור 1200-1400RPM. יש את האפשרות ללחוץ את המצערת עד הסוף במצב הזה וכלום לא ממש קורה (אני עם מנוע 1.0 שם אין כוח בסל"ד זה. הסל"ד עולה לאט לאט עד שהמנוע מתעורר). אני יודע שמצערת פתוחה בסל"ד נמוך זה לא כ"כ בריא למנוע. אז השאלה, האם מתוך זה שה-DSG מאפשרת לעשות את זה (כלומר לא דורסת אותך ומורידה הילוך), אני יכול להסיק שהמהנדסים הגרמנים חשבו על זה ושזה לא רע כ"כ למנוע ?
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 673 צפיות
שאלה; אחרי נסיעה קצרה בעיר בערך של עשר דקות הגעתי לחניה התחלתי לשמוע רעשים שמנוע עובד מתאמץ חזק יותר. אחרי כיבוי מנוע ראיתי מאוורר מקדימה ממשיך לפעול ואז חיכיתי כמה דקות ובדקתי את מיכל המים והכל היה רותח שם היו חסרים מים. אחרי הוספתי מים רגילים למיכל שוב המים היו רותחים וגם המיכל היה חם. הרכב פיג'ו 307 עבר טיפול עשר אלף וגם טסט במוסך בירוחם לפני שבועיים. אודה מאוד לעזרתכם והכוונה מה כדאי לעשות... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Basko, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, היום גיליתי סדק או שריטה עמוקה בשמשה הקדמית, מצרף תמונה. יש תכשיר מומלץ לתיקון עצמי ? או שעדיף לתקן אצל זגג ? לגבי החלפה, אין לי כעת ביטוח שמשות, נראה לי עדיף לנסות לתקן.
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 380 צפיות
שלום, פיאסטה 2011, מנוע 1.4, אוטומט. נסועה נמוכה של איפשהו באיזור ה 115K. נדלקה נורית "בדוק מנוע". הרכב נוסע היטב ואין הרגשה של משהו לא תקין. מוסך טען שמדובר בממיר קטליטי ואיפס. הנורה חזרה. ביצעתי סריקה, וקיבלתי קוד P0420. נכון לכרגע שמתי תוסף "גולד לייבל", הרכב נסע יחסית מעט מאז - ולא היה שינוי. שוקל גם לשים תוסף יעודי לממיר קטליטי בהמשך. עולות אצלי השאלות הבאות: האם כדאי לטפל במיידי, או לראות האם הרכב יעבור טסט? האם טיפול (החלפת שמן בגדול) לפני הטסט יעזור להעביר אותו? האם יש סריקה מסויימת שאני יכול לעשות עם forscan שתעזור למקד את הבעיה? אם בוחרים לתקן - האם יש המלצות שיצמצמו את ההוצאה? …
הודעה אחרונה מאת Ido.G,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 985 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zvigolden
- BoazB11
- AmitGo
- orsh99
- ninickname
- G. P. Magnus
- גולדן191
- Moshe c
- yossiaviel
- chezik
- Igalz
- jpex