טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,345 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם צריך עזרה בנוגע למצב באוטו i10 2012 יש נזילה של מי קירור לפי דעתי מצינור היציאה של הרדיאטור הפנימי האוטו נלקח למוסך לפני כמה שבועות וצינור היציאה היה מנותק מהמערכת והוחלט לנסות לחבר בחזרה לראות אם החימום באוטו יעבוד יצא שבאותו הזמן שחיברו הכל עבד ואז התחילה נזילה ממש קטנה שהתחילה לגדול למצב שיש שלולית על הרצפה מתחת לאוטו התא ליד הנהג יבש ולא נראה שיש רטיבות מהרדיאטור הפנימי לפי דעתי צינור היציאה מהרדיאטור הפנימי תקול לחצתי עליו להרגיש אם יש התנגדות ומרגיש שהוא ריק אבל צינור הכניסה לרדיאטור הפנימי מרגיש שיש יותר התנגדות אז הסקתי שבו כן יש מים רציתי לדעת אם הבעיה באמת היא בצינור יש דרך לנתק אותו מבלי לפגוע בסירקולציה של האוטו?(לוקח בחשבון שלא יהיה לי חי…
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! ברשותי פיג'ו 3008 1.6 165 שנת 2015. ראיתי שאפשר להוזיל משמעותית עלויות אם מזמינים חלקים מחו"ל. האם יש הבדל בין החלקים האלו (המחיר שונה) Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $35.00 | Littlemoon turbocharger pressure relief solenoid valve 037977 037975 for Peugeot 308 3008 408 207 2008 508 RCZ Citroen C3 C4 C5 https://a.aliexpress.com/_oFZwZju Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $74.68 10%OFF | Baificar Brand New Turbocharger Solenoid Valve 1922V8 Turbo Magnetventil V759957380 For Peugeot 3008 508 408 Citroen C4L C5 DS5 https://a.aliexpress.com/_oC0f76I מח…
הודעה אחרונה מאת שחר 1, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 803 צפיות
שלום לכולם, מזגן מוציא אוויר רק באזור של הפשרת האדים. כל כיוון אחר (אוויר לרגליים / לכיוון הנוסעים) לא עובד ולא יוצא אוויר בכלל.הוא לא מגיב בכלל. מה יכולה להיות התקלה?
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, פנס אחורי פנימי של הרכב האודי A6 מודל 2011 התקלקל, מצאתי חלק תואם באליאקספרס , אחרי שהחלק ישב במכס כשבועים , קיבלתי היום את ההודעה : Package held: Not allowed for personal import הודעה שקיבלתי מחברת השליחויות : על פי המידע שנמצא אצלנו, החבילה שלך עוכבה לבדיקת תחבורה מאחר והכילה מוצר שקשור לכלי תחבורה. החבילה נבדקה, ובהתאם להחלטת הבודק לצערנו לא אושרה ליבוא לישראל. לכן, בשלב הזה, לא ניתן לשחרר עוד את החבילה ויש לפנות לאתר הרכישה להמשך טיפול (החזר כספי\זיכוי וכו'). כמובן שהחלק המדובר הוא עבור ריכבי . מניסיון החברים , האם ניתן לערער על ההחלטה הזו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 724 צפיות
אני מחפש תקופה ספר רכב לסיטרואןc4 שנת 2006. אם למישהו יש קישור לשלוח או שיש לו מושג איפה ניתן למצוא אודה לו מאוד. אני מחפש ספר בעברית!
הודעה אחרונה מאת chezik, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות בעצמי את השמן מנוע לטיפול ואשמח אם מישהו יודע באיזה שמן משתמשים ובאיזה תקן אני צריך? הרכב הוא יונדאי קונה שנת 2022 מנוע 1.6 טורבו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Fima4ka, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 979 צפיות
שלום אשמח לעזרה קיניו לפני חצי שנה קיה סורנטו 2015 עם 98000ק"מ אחרי החלפת מנוע במוסך קיה בירושלים שמתי לב שלרכב יש צריכת שמן מוגזמת, פנתי למכנאי שלי הוא הציע להחליף את כל השמן כמובן את הפילטר ולבדוק בדקנו אחרי נסיעה של 400 ק"מ היה בסדר אבל אחרי כמעט 800ק"מ נדלקה לי המנורה של השמן מיד נכמסתי למכנאי והיה חסר לפחות ליטר שזה מוגזם. המכונאי שלי אמר שלדעתו הרינגים גמורים וכדי לחזור לקיה איפה שהוחלף המנוע רוב הסיכויים שאין אחריות על ההחלפה של המנוע מה עלות של החלפת רינגים? האם יכול להיות שזה משהו אחר? תןדה רבה🙏
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלומות ברשותי מאזדה 3 2007 248000 ק"מ בטיפול השנתי התגלתה נזילה (האמת, חשדתי עוד קודם) מהמנוע באזור הצד - נוסע אחרי הטיפול כנראה שהנזילה החמירה (הגיוני - שמן משומש צמיגי יותר משמן חדש) ואם קודם רק באזור ה3.5 טורים ואחרי זמן היה מתחיל לצאת עננה מקדימה כרגע המצב הוא שבכל העלאה מעל 2.3 טורים מתחיל לצאת ממש אחרי קצת זמן עשן לבן מצד המכסה מנוע, כמו שהבנתי משיטוט במרשתת - הטיפול יכול להיות מאוד יקר ומסובך - ברמה שלא שווה להשקיע בכזה אוטו חשבתי לחפש בעצמי את הנזילה ולשים שם סיליקון אדום אבל למרות שהיה מאוד נחמד לראות את האוטו מלמטה - לא הצלחתי לזהות מקום מדוייק - זה מסתתר לו מעל אגן השמן איפשהוא. האפשרויות שיש בדעתי כרגע 1. לשים תוסף לשמן …
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 404 צפיות
שלום רב, איזה מצבר אתם ממליצים לסוזוקי סוויפט שנת 2015? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי פוקוס סטיישן 2018(שגם ככה לא מצטיינת בצריכת דלק), נוסעת 20-25 אלף ק״מ בשנה(בעיקר כביש 6) מחפש רביעייה שתיתן נוחות נהיגה וצריכת דלק טובה, איך הze310, יש משהו אחר מומלץ בלי לקרוע את הכיס?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לדוד שלי רכב יונדאי i30 סטיישין 2011 והלך לו ראש מנוע עכשיו הבנתי וראיתי הרבה ייעוצים על זה של כן לשפץ לא לשפץ להחליף מנוע לא להחליף מנוע א.- מה באמת כדאי ב.- אם אני לא רוצה לטפל ורוצה למכור ככה כמה הוא יהיה שווה..?
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עד עכשיו הרכב טופל בצמפיון, עם הגעת הרכב לגיל 5 ניתן לשחרר מההרגל המגונה. המלצות מנסיון כמובן למוסך באיזור הקריות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ברשותי קיה אופטימה 2017 דיזל. יש הזעת שמן באזור החיבור לטורבו. אחרי פירוק הצינור גיליתי שהצינור קרוע בחלק העליון צמוד לבנד. ככה שהצינור נשאר במקום החלק התחתון תופס רציתי לשאול האם האתר הזה מוכר לכם להזמנת החלק https://www.sparekorea.com/product/parts/2355771 והאם יש מקור יותר טוב תודה רבה
הודעה אחרונה מאת avieo, -
הקשישה כבר איזה זמן עם סל"ד נמוך בהתנעות בוקר, לאחרונה התווספה התקלה (הקוד מתוך סריקה שלי, עם סורק ביתי). הבן הגדול לקח אתמול במיוחד יום חופש מהעבודה, נסע 50 ק"מ לכל כיוון, למוסך שמטפל ברכב ב-12 השנים האחרונות ("מרכז שירות" מורשה יבואן, מהמוכרים באיזור המרכז) , סיפר לבוחן על תוצאת הסריקה, וביקש ניקוי מצערת. אחרי 30 דקות, החזירו לו את המפתחות, גבו ממנו 175 ש', ושלחו אותו לדרכו. לפי החשבונית/קבלה בוצע "ניקוי מצערת"... כמובן שכשהניע את הרכב כדי לנסוע בערב, התקלה חזרה... * יש בולטין של מאזדה, שכשיש תקלה P0506 ברכב הזה, יש לפרק מצערת לניקוי. (יש אפילו אזהרות לגבי ציר המצערת ונהול ביצוע העבודה) *ברור (לפי זמן ה"תיקון") שמה שבוצע זה הת…
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 627 צפיות
שמבררים עם חשמלאי: שמתייחסים לצד הקוטב "+" של המצבר. האם זה עם הפנים לכיוון הנסיעה או שמסתכלים לכיוון המכסה מנוע?
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים ביקרתי בשלושה מוסכים וכולם אחרי בדיקה אמרו שכנראה מדובר בגלגל תנופה פגום. W246 2017. מנוע om631 תיבת הילוכים( לא בטוח) 772.9 הייתי במוסך הסמל ראשלצ ועוד 2 מוסכים פחות מוכרים אבל בעלי מקצוע טובים מנסיון. הרכב עבר 200 אלף ק"מ גלגל דואל מאסה הוצאה לא קטנה. ומה שהכי מלחיץ זה שכולם אמנם אמרו כנראה גלגל תנופה אבל לא בכזה בטחון. התסמינים *תחילת נסיעה ברעידה ומעט משיכת הילוכים בהילוך עד שלישי( בעיקר שהרכב קר) *בעמידה סטטית לעיתים רחוקות הרכב פתאום מעט רוקד כאילו דוחפים אותו מהצד *התנעה נוראית בבום לא נעים *מרגיש איבוד כח בגדול בעיקר בתחילת נסיעה אש…
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לאחר שנכנסתי עם המראה בקיר של החניון, משום שאני כל הזמן בודק אם הברזל שיש שם למעלה באמת בגובה 2 מטר כמו שכתוב עליו, אני נזקק לפלסטיקה חדשה למראה הבעיה היא שקיים רק מהדגם הקודם ללא המקום של המאותת אם אפשר לקבל רעיונות איפה לחפש כזה פלסטיק אני אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת YTHCHAK, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 881 צפיות
הרדיאטור נשבר ונוזל בתחתיתו וצריך החלפה. המוסך נתן הצעת מחיר של 2800 חלק+עבודה, כולל מע"מ. האם נשמע מוגזם?
הודעה אחרונה מאת BoazB11, -
-
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, קיימת נזילה קטנה ממיכל הדלק של הרכב(סוזוקי sx4, 2012, אוטומט, האצ'בק בנזין), דיברתי עם כמה מוסכים וחלקם טוענים שהנזילה יכולה לנבוע מאטם בלוי, משאבה תקולה והיה מוסך אחד שאף טען שיש סיכוי שצריך להחליף את כל מיכל הדלק(נשמע פחות סביר). השאלה שלי היא, איך יכולה להיווצר נזילה בעקבות משאבת דלק תקולה? כלומר, ההגיון שלי אומר שנזילה יכולה לנבוע רק במידה והאטם כבר לא עושה את עבודתו. אגב, ניתן להבחין שהנזילה מתחילה בראש מיכל הדלק והדלק זולג מלמטה למעלה. תודה רבה חבר'ה
הודעה אחרונה מאת רון12, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 878 צפיות
מתלבט בין 2 הרכבים..צריך לנסיעה עירונית בעיקר..הסעות לחוגים.. לפחות 1/12 אם יש חיה כזו במשפחתית .. מה עדיף.. היברידי כרגע לא בתקציב של 30000 שח
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
בולם תא מטען.
מאת topop- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש בולם לתא מטען (81860-68L00) ונתקלתי בכמה חברות. האם במוצר מהסוג הזה ההבדל בין החברות השונות הוא קריטי או שכל מוצר מדוד אלי יהיה מעולה? אם יש הבדל, איזה חברה מומלצת?
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח להחכים אני מעונין לקנות טויוטה פריוס 2010, מהמוכר נאמר לי שיש להחליף מחשב בודי, וכך נאמר לו במוסך, עלות ההחלפה (לטענתו) 1500 ממפורק, 2400 חדש להלן כמה שאלות 1 מהו מחשב בודי ? 2 האם כדאי להכניס ראש למיטה כזו, או שזה משהו לגיטמי ? 3 האם העלות האמורה היא בטווח המחיר השפוי ? תודה רבה למשיבים
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 897 צפיות
רנו גרנד קופה 2017 בנזין שלום חברים לאחרונה בתחילת נסיעה התחיל לצאת לי עשן/אדים מהאגזוז לדעתי לא בצורה סבירה ונעלם אחרי נסיעה של 10-15 דק הרוב המוחלט אמר לי שזה בגלל המזג אוויר והבדל הטמפרטורה מה שנשמע הגיוני אחרי מעקב של 8 ימים במיכל עיבוי שמתי לב שהמפלס ירד קצת האם יש קשר בין שתי הדברים ? מה יכולה להיות הבעיה? וכמה זה חמור יכול להיות? מצרף תמונות של המיכל עיבוי לפני ואחרי ושל העשן/אדים בתחילת הנסיעה תודה
הודעה אחרונה מאת ntd, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיה ספורטז 23
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש משהו ששמתי לב אליו ברכב שלי (דייהטסו סיריון 2007), וזה שכל פעם שאני מאיץ ונותן גז, יש מן רעש של מאוורר כזה שמתגבר, מצרף פה הקלטה. אפשר לשמוע את הרעש שאני מדבר עליו ב0:04 מה לדעתם זה יכול להיות? או שזה לא קריטי? אוטו.m4a
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לפני כמה זמן נשרפה לי הנורה הקדמית השמאלית באופל קורסה 2013 החלפתי אותה אצל מוסך כי אני לא מבין בדברים האלה ולא יכול להחליף לבד.. אחרי כמה זמן נשרפה הימנית גם כן ואז החלפתי גם אותה ואז אחרי יום , הימנית נשרפה עוד פעם ... מה זה יכול להעיד שכל פעם נשרפות המנורות ? האם כדאי לנסות להחליף את הנורה ימנית עוד פעם ולקוות לטוב או שכדאי לעשות בדיקה מעמיקה ? אני על תקציב ממש נמוך ואין לי כל כך כסף להוציא על הרכב
הודעה אחרונה מאת bendani2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 802 צפיות
אז עברה לה תקופה יפה ללא בעיות ועכשיו יש בעיה חדשה. יש חריקות מהגלגל של צד הנהג כשאני מסובב את ההגה שמאלה. שמתי לב שההגה עובר את הציר הסיבוב מעבר למקסימום. בחמישי או שישי אני אפרק את הגלגל ואתחיל לחפור בפנים. בינתיים אני חושב על התפוח שמסיים את חייו . אשמח לכיווני בדיקה נוספים שיש לכם. VID_20240207_065733.mp4
הודעה אחרונה מאת alex1471, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
גם אני אתמול עשיתי טיפול. מה אומרים על המפלס?
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום בזמן האחרון , יש רעש של רצועה חורקת בתחילת נסיעה. נכנסתי למוסך והידקו את הסגירה, הרצועה תקינה. הרעש פחת, אך מדי פעם קיים. בעצת חבר, המליץ להניע את האוטו ולהמתין כדקה עד שהאוטו יתחמם ואז לנסוע ובנוסף, לא להדליק מיזוג בתחילת הנסיעה. על פניו, נראה שיש שיפור. מה הפיתרון? לא תמיד יש זמן להמתין לחימןם הרכב. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 886 צפיות
מאזדה 3 2009 האצ'בק 2.0 ליטר. חיכיתי עד שכמעט ולא יהיה דלק (נורת דלק פעלה). כשהרכב פעל ניתקתי את הפיוז של המשאבת דלק וחיכיתי שהמנוע יפסיק (כדי להוריד לחץ בדלק). הוצאתי את המפתח. החלפתי פילטר דלק, אחרי ההחלפה החזרתי את הפיוז וסובבתי את הסוויץ' בלי להניע ע"מ שיווצר לחץ. הנעתי. נדלקה נורת מנוע. הרכב נוסע כמו שצריך, מילאתי דלק עד הסוף. בדקתי ואין דליפות והצינורות מחוברים כמו שצריך, כנ"ל כיוון הפילטר נכון. כיביתי את הרכב והנעתי שוב עדיין יש נורת מנוע. עצות? לפי דעתי פשוט כשהנעתי לא היה מספיק לחץ בדלק (הרכב גימגם לרגע ואז התאפס ועבד כמו שצריך), ואז הנורה נדלקה ונשארה פשוט. הגיוני? יש לציין שהפילטר מקורי.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 306 אורחים (הצג רשימה מלאה)