טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,351 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 757 צפיות
אהלן יש ברשותי סיטרואן C4 2015 1.2 הופיע לי התקלה הבאה בסורק (לאחר שנדלקת לי נורת מנוע צהובה) הרכב עבר החלפת טיימינג לפני שבוע וחצי לפי שיחה עם המוסכניק מדובר בחיישן קאמשפט שקלתי להחליף את החיישן לבד, כמה +- הוא עולה כמה זה מורכב ואיפה אפשר לרכוש אותו? תודה מראש 🙂
הודעה אחרונה מאת ram1910, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 688 צפיות
בוקר טוב, תושבת מנוע ימין מקורית החלפתי לפני כחודשיים, לאחר שראיתי כי הרעידות פחתו אך לא נעלמנו, החלטתי לחסוך קצת כסף ולהחליף את תושבת הגיר למקורית שמעולם לא הוחלפה. הרכב עם 90,000 ק"מ. מטופל בקפידה ובחלפים איכותיים ומקוריים בלבד.. חייב לציין שיש שיפור, אך לעתים אני עדיין מרגיש שיש בעצירה רעידות מציקות (שמגיעות בעיקר מאיזור הדוושות וכמובן נעלמות כאשר מחליפים ל N). ניקוי מצערת מבוצע אחת לכמה חודשים ובהחלפה של התושבת האחרונה המצערת לא היתה מלוכלת.. למישהו יש רעיונות? נשארה תושבת אחת שלא הוחלפה - תושבת משקפיים, אך היא לא נראית קרועה כלל ובנוסף לא יודע כמה משפיעה על רעידות.. האם להשלים עם זה ש"זה הרכב" והוא לא אמור להיות שקט לחלוטין? כאשר רכשתי א…
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
היי, אני מעוניין להחליף צלחות ורפידות בלם לפיגו 208 2016. הצלחות + רפידות שאני רוצה הם מחברת ברמבו, הבעיה שלא מוכרים את הדגמים הספציפיים האלו בארץ: https://www.bremboparts.com/europe/en/catalogue/disc/09-8695-1X https://www.bremboparts.com/europe/en/catalogue/pad/P_61_066X מצאתי את המוצרים באמאזון גרמניה במחיר שמתאים לי ואני שוקל להזמין אותם. יש לי כמה חששות שרציתי לברר לפני שאזמין: 1. האם צפויות להיות בעיות במכס? 2. בעיות נוספות\תשלומים נוספים שיכול להיות שאצטרך לקחת בחשבון כשהמוצר יגיע לארץ? 3. מבחינת משרד הרישוי, ביררתי באיזה מסמך באתר שלהם שקשור ליבוא אישי של חלפים וכתוב שם שהמוצר אמור לעמוד באחד מכמה תקנים: …
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מוזר מאוד לדעתי פיוז ראשי. אנסה להסביר מה קרה נסיעה של 15 דקות. הגעה לרמזור. בום אין אורות אין רדיו אין אורות בדש בורד מת יש אורות חירום-וינקרים יש נעילה שעובדת מהשלט ויש אור בתוך הרכב ויש צופר זהו כל השאר מת התחלתי להוציא פיוזים של 20-30-40-70 אמפר. הכל תקין לדעתי הפיוז השחור הקוביה הוא זה שעושה את הבלאגן גרר הוזמן. אבל לאן לגרור? למוסך או חשמלאי רכב? מצבר בן חצי שנה של בוש. טעינה לכל אורך הדרך הייתה 13.9
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 810 צפיות
הצד השמאלי של הקירור מתפקד אבל כשמסובבים ימינה וזה מגיע לשלב של החימום הכפתור קפיצי כזה כאילו מתנגד להיתקע על הצד של החימום. מה זה אומר? מה עלות תיקון ? מדובר ברכב שאני רוצה לרכוש. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רכשתי אאוטלנדר יד 2 שמתי לב פתאום למכסה של ידית ההילוכים, שכשהוא במצב p יש שם מין פתח כזה. האם זה תקין? בעייתי? מה אפשר לעשות כדי לסגור את זה?
הודעה אחרונה מאת asix, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 756 צפיות
שלום לכולם, אשמח לשמוע תשובה של יודעי דבר שנמצאים פה בפורום. יש ברשותי טויוטה יאריס שנת 2013, שעברה כ 34000 ק"מ עם צריכת דלק שהייתה יחסית לא טובה כשקיבלתי אותה של כ 12 ק"מ לליטר. מאז, שמתי תוסף דלק BG 44K ועוד לא מדדתי את הצריכה של אחרי. האם יש לכם רעיונות בדוקים שעובדים איך לשפר את צריכת הדלק? בנוסף לזה, לא הוחלפו ברכב מצתים ורציתי להוציא אותם ולראות אם הם כבר מפויחים ודורשים החלפה או לא. בהתאם לכך, קניתי בוקסה למצתים של 16 מ"מ, אבל לאחר מספר נסיונות על שניים מתוך 4 המצתים, לא הצלחתי להוציא אותם מביתם :). האם הגיוני להניח שצריך בוקסה של 21 מ"מ? תודה מראש לכל העונים בצורה עניינית.
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
- 0 תגובות
- 616 צפיות
ספר נהג וספר מערכת מידע ובידור של אופל אסטרה (ברלינה) 2013, למסירה בירושלים. ליצור קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
החברה העלתה אתמול את מחירי המשלוח בדואר רגיל לארץ בעשרות אחוזים(שלשום עוד היו המחירים הקודמים). משלוח שעלה 6.4 -5.7 דולר עולה עתה 8.7 לפריט בודד אם מזמינים 2-3 פריטים או יותר המשלוח שעלה בסביבות 8 דולר קפץ למעל 14 דולר ואף ל22 דולר(תלוי בפריט) כמו כן בחודשים האחרונים עלו גם מחירי החלפים דוגמאות לעליות במחירים החלפים לרכבי : מחיר מסנן שמן עלה ב12 אחוז מחיר טרמוסטט מקורי עלה ב20 אחוז אז נכון שהמחירים של הפריטים עדיין נמוכים אבל מחיר המשלוח מצמצם את זה עד כדי חוסר כדאיות. זה היה בין האתרים המשתלמים להזמנת חלפים מקוריים ואיכותיים מחו"ל במחירים שפויים, עכשיו הרבה פחות. אמנם ניתן להשיג חיסכון אם מזמינים חלפים ל…
הודעה אחרונה מאת bnsagi, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, רכשתי פילטר מזגן חדש עבור הרכב שלי והרכבתי אותו. כשהוצאתי את הפילטר הקיים, הפילטר ה"ישן" המקורי נראה חדש ללא רבב, למעט עקמומיות מכך שהכניסו אותו לא בצורה נכונה בעבר. על פניו הפילטר נראה חדש לחלוטין. האם כדאי לשמור ולהשתמש בו בהחלפה הבאה?
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 547 צפיות
אחי רכש מאזדה 3 פרמיום שעלתה לכביש במאי 2017 , אחרי הרגישה הוא שם לב שהמסך מקבל לפעמים חיים משלו ומתחיל לעבור בין פונקציות . בדיקה באתר של דלק מוטורס מראה שישנה הרחבת אחריות ל7 שנים לבעיה הספצפית הזו אך המוסכים של מאזדה טוענים שהרכב לא באחריות. מה ניתן לעשות ?
הודעה אחרונה מאת asix, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים איך אפשר להחליף את הכיסוי של ידית ההילוכים בסוזוקי אלטו 2014 ? ניסיתי לחפש סרטונים בנושא..ללא הצלחה אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 610 צפיות
לדעתכם תהיה בעיה בייבוא? https://www.aliexpress.us/item/1005004734349042.html
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 584 צפיות
היי, בפורד מונדאו 2008 יש הבדלי גובה קיצוניים בין הדוושות של הגז והברקס. ברוב הרכבים ההפרש הוא קטן אך במונדאו הוא עצום ובכל לחיצה על הברקס יש להזיז את הרגל לגמרי(שלא לדבר על פקק) האם יש תושבת *בטיחותית* לשים על הגז כדי לעשותת שהם היו כמה שיותר באותו גובה?
הודעה אחרונה מאת BoazB11, -
אני רוצה לקנות מחשב רכב פשוט שיקרא לי את כל הקודים כולל ABS כריות אויר וכו חשוב לי שהתשלום יהיה חד פעמי בלי עדכונים וכדומה השימוש שלי בו זה לדעת מה התקלות בעיקר של נורת מנוע כגון איזה קויל צריך להחליף וכו אבל שיהי גם ABS
הודעה אחרונה מאת חברים, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 482 צפיות
כנראה קרה ביום שבת כי שמעתי בביפר צפצוף ולא קמתי לראות,והחלק של המתזים נאבד כתוצאה מהפגיעה בטמבון הקדמי,מצאתי את החלק באליאקספרס,השאלה היא האם ההרכבה פשוטה או שצריך לפרק משהו,אשמח לעזרה https://www.aliexpress.com/item/33048975922.html
- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי יש לי טיגואן 2014 מנוע 2000 המנוע אוכל שמן קרוב לליטר שמן בחודש. הרכב נסע 143אלף קמ. היה לי בעבר גולף gti, אותו מנוע והיה אוכל אולי כוס אחת או שתיים בחודשיים, לא ציפיתי לאכילה כל כך אגרסיבית בטיגואן. יש לי כמה שאלות: 1. האם יש כאן לעוד את הבעיה הזאת? 2. מה הפיתרון? 3. האם כדאי להשקיע עוד 300-400שח על הוספת שמן בשנה או למכור או לטפל בבעיה? 4. האם יש לזה השלכות? נזק שמחמיר עם הזמן וילך מנוע? 5. אני משתמש בשמן של castrol 5w40 (גלון בצבע זהב). באיזה שמן אתם משתמשים? אולי השמן הזה "נאכל" מהר? (השמן עומד בתקן היצרן). אני אוהב את הרכב אבל הבעיה הזאת מבאסת.. האשכול מתייחס לבעלי פולקסווגן אבל מי שבעל ידע נוסף אשמח לשמ…
הודעה אחרונה מאת zaf, -
רכב קאיה פיקנטו שנת 2014 נכנסתי אליו ביקשתי טיפול לרכב ושאני הולך לטסט אם יש עוד משהו שצריך שיעדכן אותי אמר לי הרצועה צריך מצרף את החשבונית המפורטת נראה לי גבה פה יותר מדי כסף על העבודה, מה דעתכם? לגבי התוסף שמן + דלק אף אחד לא ביקש את זה ממנו רק בקבלה ראיתי שהוא הוסיף את זה..
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 421 צפיות
מדריך מאוד יעיל, לא רק לכלי רכב אלא גם לשימושים רבים אחרים. הערה שלא ציינתי בסרטון: במידה ויש צורך בשימוש בלוקטייט באיזור המיועד (למשל מערכת מנוע, מתלים או בלמים) - שימו לוקטייט גם על הסליל. במקרה שלי לא היה צורך. לרכישת הקיט שהשתמשתי בו: https://amzn.to/3UALZMa צפייה מהנה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יונדאי i10 אוט׳ 2011 בטורים נמוכים הרכב מגמגם ונכבה. זה קורה או ישר אחרי שמתניעים, או בכל עצירה ברמזור. כל עוד נותנים גז ושומרים על טורים גבוהים הוא ימשיך לסוע. כאשר נכבה, נדלקת נורה אדומה של הבטריה. החלפת מצבר תפתור את הבעיה לכחודש חודשיים ואז זה יחזור על עצמו. מה בוצע: + החלפת מצבר + החלפת אלטרנטור + טיפול גדול מקיף מצתים וכו׳ + עבר טסט בהצלחה שבוע שעבר בדיקה אצל מוסך יונדאי של היבואן לא מצאה את הבעיה, הם כן טוענים שיש מקום להחלפה של הממיר קטליטי או חיישן חמצן, אבל אמרו שזה לא בהכרח קשור לבעיה. הייתי כבר ב3 מוסכים, שילמתי הון, אובד עיצות.
הודעה אחרונה מאת recondriver, -
טיפול בפעם הראשונה.. נתקלתי בקושי רב לפתוח את הבורג בקרטר ברכב שלי.. מחיפוש ברשת הבחור כאן נתקל בבעיה דומה והוא אילתר מן צינור מאריך כזה ואז הוא פתח בקלות.. יש עוד דרכים? לא יודע מהיכן להביא צינור שכזה..
הודעה אחרונה מאת CiUiK, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת שלום חברים. קניתי מיצובישי ספורטבק 2015 ועל מכסה טנק הדלק כתוב דלק 95 + אוקטן. את ה-95 הבנתי אבל מה זאת אומרת פלוס אוקטן ? אני צריך להוסיף עוד משהו ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן קניתי לפני חודשיים בערך ספארק 2021 מסוכנות בבדיקה של הלקוח שהביא את הרכב (מי שהרכב היה שלו) היה כתוב שצריך לבצע החלפת שמן גיר נאמר לי בסוכנות שלא מחליפים שמן גיר ושזה רק יכול לפגוע, אחרי בדיקה של הרכב במכון בדיקה אחר לא נמצא שצריך להחליף שמן גיר וגם נאמר לי ע"י מי שביצע את הבדיקה שלא מחליפים על פי הוראות יצרן יש צורך להחליף כל 75,000 ק"מ בערך ממה שהבנתי הרכב כבר עומד על 90 אלף ק"מ אז השאלה היא האם להחליף עכשיו? או שזה סיכון?
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, רכשתי את הרכב לפני חצי שנה וכבר עשיתי איתו 10K ק"מ. הצריכה הממוצעת הרשומה במחשב הרכב היא 1:9.5 - האם מישהו יכול לומר לי אם זה סביר לרכב הזה? בכל מיני אתרים מחול וגם בארץ ראיתי שמדברים על צריכה אמיתית של 1:14 (נתוני יצרו 1:17 או דומה), והאמת היא שעל הבסיס הזה רכשתי אותו - מחירי הדלק העולים רק גורמים לי לרצות להיפטר ממנו - למרות שאני מאד נהנה מהגודל והנוחות שהוא מציע...
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי לכריזמה שלי שנת 2002 אני צריך לחפש בית מצערת וחישן קרנק. אין כזה ליבואן. יש רעיונות? אתר בחול? בית מצערת מכני. שם פה את פרטי הרכב כל עזרה תבורך. הרכב נכבה לפעמים בעמידה, אין נורת מנוע, והמצבר וטעינה טובים. יהיה לי מגוחך להוריד את הרכב בגלל זה.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 526 צפיות
הי, אשמח לקבל המלצה עבור מוסך מומלץ לביצוע טיפול שנתי לקיא ספורטז' שלנו (עושה ממש מעט ק"מ לכן אנחנו מטפלים בה פעם בשנה) עדיפות לאזור יהוד אור יהודה וכו'
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מתייעץ אתכם האם הסרטון הזה של מנוע לניסאן מיקרה 2013 והרעידות של המנוע זה דבר שגרתי או נורה אדומה ? תודה רבה VID-20240207-WA0043.mp4
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
נפל לי המכסה של הונטיל לצמיג. אמרתי אולי כבר נקנה מדוד עלי רביעייה יפה. מה הקוטר שעליי לבחור? הרכב הוא טויוטה יאריס 2013.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כל בעל סובארו מהעשור האחרון, שהוריד פעם גלגל אמור להכיר את הבעיה הזו. בפתיחת אומי הגלגלים כמעט תמיד חלק מברגי הגלגלים נשברים. הבורג והאום של סובארו עשויים אלומיניום ובסגירה חזקה עם מברגת אוויר, כמו שנהוג במוסכים ופנצ'ריות, הם מתהדקים הרבה מעבר לעוצמה הנדרשת (120Nm) ולעיתים קרובות ההברגה נהרסת. בזמן ההברגה לא ניתן לראות את זה, אבל כשמורידים את הגלגל, לרוב אחרי תקופה, ניתן להבריג החוצה רק עם שבירה של הבורג. במוסך יבואן טענו שאין בעיה כזו בכלל והציעו כל פעם להחליף את הבורג לחדש. אחרי 3 פעמים שהתופעה חזרה על עצמה, זה התחיל להימאס. בניסיון לפתור את הבעיה אחת ולתמיד, הזמנתי מארה"ב ברגיי גלגלים של חברת ARP ואומים של חברת McGuard, שניהם מפלדה. …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 566 צפיות
היי, חברים. מאז שקניתי את האוטו לעיתים הילוך ראשון/אחורי לא נכנס חלק ודורש קצת משחק. לא ייחסתי לזה חשיבות עד ששכרתי רכב בחול וההילוכים שם היו ממש חלקים וקלים לתפעול. הרכב עבר 120 אלף ק"מ ואני מניח שלא הוחלף קלאץ. דבר נוסף כשהרכב מכובה אני מנסה לשחק עם ההילוכים (ללא קלאץ לחוץ) וגם שהוא כבוי זה לא נכנס חלק לפעמים ומצריך משחק עדי שנכנס. אשמח להכוונה לפני שאני מגיע למוסך. תודה ויום נפלא
הודעה אחרונה מאת Tamir.h,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 378 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- רועי5
- Loder
- yor2
- baer
- GTI33
- MRobot
- mikk
- pooh-bear
- flytomars
- zvigolden
- benny62