Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפול בפעם הראשונה..

נתקלתי בקושי רב לפתוח את הבורג בקרטר ברכב שלי..

מחיפוש ברשת הבחור כאן נתקל בבעיה דומה והוא אילתר מן צינור מאריך כזה ואז הוא פתח בקלות..

יש עוד דרכים? לא יודע מהיכן להביא צינור שכזה..

פורסם

לפתיחה ראשונית לעולם אל תשתמש בראצ'ט או ברינג רא'צט אלא רק במפתח רינג או כלי אחר. אתה יכול גם להרכיב

את הבוקסה על כלי כמו בתמונה המצורפת.

8714506cb6da54fe80dfe39f8939f3ef.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

איך נקרא כלי הזה? הוא מספיק ארוך לקבל מומנט לפתיחה?

לפי התמונה הוא דומה לגדול של הרצ'ט שלי (3/8)

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

לפי התמונה ידית הכח (זה השם של הכלי) ארוך ב 5 -10 סנטימטר מהראצ'ט שלך. (זה כלי חיוני בכל ארגז כלים, כלי משלים לפעולת הראצ'ט).

זה בדיוק האורך הדרוש לקבל מומנט פתיחה לבורג ריקון השמן.

זהירות לא לטעות בכיוון הפתיחה, זה בהחלט יכול לקרות ששוכבים על הגב מתחת לרכב עם הפנים למעלה, יכולים לאבד אוריאנטאציה ולהתבלבל במרחב ובכיוון.

צינור מים קצר בתור צינור מאריך כח,  יש בכל ג'אנקיה של אינסטלטור, לא צריך לקנות דבר כזה.

(*) אתה קצת מפתיע אותי.

התחלת כאן בשאלות על החלפת חלקים במערכת הבלימה ותיקוני סלילי הצתה. והנה רק עכשיו אתה  נדרש ריקון שמן בטיפול עצמאי ראשון.

מתחילים באלף ומשם מתקדמים. נראה שאתה התחלת קודם ב ה' 'ו' וחזרת ל אלף.

החלפת / שידרוג בלמים זה לא לטירון מתחיל. זה בטיחות.

גם ענייני חשמל ומערכת הצתה כדאי קודם לקבל חניכה מאדם מנוסה. שלא רק דרך היו-טיוב.

לא להעלב בבקשה.

פורסם (נערך)

אם יש לך וו גרירה (שמתחבר לרכב לצורך גרירה שלו, לא לגרירת נגרר. משהו דומה לזה), תכניס את החלק העגול לקצה המפתח, נסה לפתוח עם הצד המתברג שלו, הוא יתן לך עוד קצת כוח (מאריך).

IMG_20240202_163304.thumb.jpg.fa3cecae3d9c524c5655d0c514131aff.jpg

עריכה אחרונה על ידי itzik123
הוספת תמונה להמחשה
  • מעניין 1
פורסם
לפני 18 דקות, IsraCar כתב:

לפי התמונה ידית הכח (זה השם של הכלי) ארוך ב 5 -10 סנטימטר מהראצ'ט שלך. (זה כלי חיוני בכל ארגז כלים, כלי משלים לפעולת הראצ'ט).

זה בדיוק האורך הדרוש לקבל מומנט פתיחה לבורג ריקון השמן.

זהירות לא לטעות בכיוון הפתיחה, זה בהחלט יכול לקרות ששוכבים על הגב מתחת לרכב עם הפנים למעלה, יכולים לאבד אוריאנטאציה ולהתבלבל במרחב ובכיוון.

צינור מים קצר בתור צינור מאריך כח,  יש בכל ג'אנקיה של אינסטלטור, לא צריך לקנות דבר כזה.

(*) אתה קצת מפתיע אותי.

התחלת כאן בשאלות על החלפת חלקים במערכת הבלימה ותיקוני סלילי הצתה. והנה רק עכשיו אתה  נדרש ריקון שמן בטיפול עצמאי ראשון.

מתחילים באלף ומשם מתקדמים. נראה שאתה התחלת קודם ב ה' 'ו' וחזרת ל אלף.

החלפת / שידרוג בלמים זה לא לטירון מתחיל. זה בטיחות.

גם ענייני חשמל ומערכת הצתה כדאי קודם לקבל חניכה מאדם מנוסה. שלא רק דרך היו-טיוב.

לא להעלב בבקשה.

לגבי צלחות בלימה ורפידות - זה כמובן אעשה במוסך.

לגבי החלפת הפלאגים , הסתדרתי עם זה בסוף..

כנראה שאין מנוס וארכוש מפתח רינג 19 מ"מ ארוך לבורג ריקון..

פורסם (נערך)

למה לא להשתמש בראצ'ט לפתיחה של ברגים? זה לא מפתח מומנט שנדרש להיות מדויק, מה כבר יקרה?

לפות"ש - איזה סוג של ג'ק יש לך? בהנחה וג'ק עגלה, אתה יכול לקחת את הידית שלו (בפועל, צינור חלול) ולהלביש על המפתח או הראצ'ט שעל הבורג. ייתן לך מלא מומנט נוסף - כך פתחתי פלאגים עיקשים בעבר. וכמובן כמו שאמרו - שים לב לכיוון הסיבוב, אכן יכול להיות מבלבל קצת בשכיבה מתחת לאוטו.

עריכה אחרונה על ידי chrono
פורסם

אתה צריך לקנות ידית כח זה ישמש אותך גם בפעמים הבאות שתיתקל בבעיה דומה עם גודל אחר של בוקסה, זה פריט חובה כדי לפתוח הברגות חזקות

בנוסף יש גם ידית ראצט מתארכת שהיא גם מצויינת למצבים כאלה

יש לי את שניהם ואין הברגה שיכולה לעמוד בפניהם

פורסם

ניסיתי לאלתר עם הצינור של הג'ק , אבל הוא לא ממש חלול, יש בו מן פס כזה באמצע

אני ארכוש ידית כוח / מפתח רינג 19..

פורסם
לפני שעה, kfirg כתב:

טיפול בפעם הראשונה..

נתקלתי בקושי רב לפתוח את הבורג בקרטר ברכב שלי..

מחיפוש ברשת הבחור כאן נתקל בבעיה דומה והוא אילתר מן צינור מאריך כזה ואז הוא פתח בקלות..

יש עוד דרכים? לא יודע מהיכן להביא צינור שכזה..

המלצה, כשאתה שם שרטון תציין באיזה דקה בדיוק מראים את מה שאתה רוצה להראות כי לא לכל אחד יש זמן וכוח לראות סרטון של 7 או 10 דקות. 

לגבי הבעיה, לפני שאתה מארגן כלים נוספים, תפוס את התנוחה הכי טובה עם הידית שיש לך. תפרק את הגלגל אם צריך.

ככה שתוכל להפעיל את כל הכוח שלך וזה בהרבה מקרים מצליח. ממליץ לשים כפפות מכונאים למקרה והידית בוחרת ואז אתה יכול לחטוף מכה מאחז חלק. 

כמובן תוודא שאתה מסובב לכיוון הנכון כי כשבאים מלמטה הכיוונים מתהפכים ומה שנראה לך כיוון פתחה זה דווקא כיוון סגירה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...