טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,345 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, ראשית שבוע טוב, אני מקווה שפה המקום נכון לשאול, אשמח להמלצות מקומות שבהם מתקינים גגונים לרכבים במרכז תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת eRezuz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 663 צפיות
יום ראשון הגיע ואיתו המדריך השבועי. אמנם קשה לזכור את זה בימים קרירים אלו, אבל אנחנו מדינה חמה, מאוד. החום לא רק משפיע עלינו אלא גם על הרכב ובעיקר על הפלסטיקה שמתבשלת לה בטמפרטורה גבוהה ברכב סגור. ההשפעה היא סדקים ולבסוף שברים בחלקים שלעיתים לא פשוט למצוא חדשים במחיר טוב, או בכלל. יש פתרון! במדריך של היום תראו איך לתקן שבר בחלק פלסטיק בצורה יעילה וזולה, תיקון שמאפשר החזרת החלק לשימוש לעוד שנים רבות. שימו לב שבסרטון עצמו לא עשיתי פינישים מאחר וזה חלק שלא נראה לעין, אפשר לשייף ולצבוע לאחר העבודה כדי ליצור מראה אחיד וחלק יותר. לרכישת הקיט: https://s.click.aliexpress.com/e/_DleVqwp
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. מה יכולה להיות הסיבה? לפי נתוני הלוח שעונים 7.8/100 שזה אומר 1 ל 13 בערך מחוץ לעיר. מרכיש לי שמהטיפול האחרון הוא ממש צורך הרבה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 752 צפיות
הי שלום לכולם מדובר ברכב מיצובישי לנסר 2006 עם 210,000 ק"מ (השכרה לשעבר). הרכב פולט עשן לבן מהאגזוז מבדיקת קומפרסיה שעשינו יצא ששלושה צילינדרים נותנים סביב ה190psi והצילנדר הרביעי נותן כ160. יש לציין שעל הפלגים היה שמן והאטם מכסה שסתומים ממש נוזל השאלה שלי היא כזאת: האם הרינגים גמורים וזה הסיבה לשמן בלפגים ולעשן הלבן מהאגזוז? או בגלל שהבדיקת קומפרסיה יצאה טובה (תתקנו אותי אם אני טועה) ויש נזילה רצינית מהמכסה שסתומים הרינגים כן טובים והבעיה באטם מכסה שסתומים?
הודעה אחרונה מאת נולד לנהוג, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי טויוטה אוריס 2015 בזמן האחרון שמתי לב שיש רעש כמו של חריקות של מיטה או דלת בזמן עליה על שיבושים או באמפרים מגלגל ימני קדמי אבל זה קורה רק כאשר אני לוחץ על דוושת הברקס באותו הזמן שאני עולה על באמפר או שיבוש אם אני לא לוחץ על הברקס ונותן לרכב "להחליק" על השיבושים או באמפרים אין את הרעש והכל תקין חשוב לי לציין שגם בזמן בלימה באופן כללי אין רעש זה קורה אך ורק כאשר אני עולה על באמפרים ושיבושים תוך כדי הבלימה תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת beko123, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב, ברשותי רנו קליאו מנוע 1.2 טורבו בנזין לפני מספר חודשים הרכב התחיל לרעוד בעמידה ונדלקת נורת check engine כשהגעתי למוסך הוחלפו פלאגים ועשו בדיקת קומפרסיה שיצאה תקינה. עכשיו כעבור 5 חודשים נתקלתי שוב באותה תקלה הוחלף תחילה סליל הצתה אך הבעיה המשיכה מיד חזרתי למוסך, המוסכניק הוציא את אחד הפלאגים נראה עליו שמן עם חתיכות שחורות קטנות לאחר שהמוסכניק ניקה אותו הרכב הפסיק לרעוד אך נאמר לי שקיימת בעיה פנימית וצריך להחליף את הבוכנות אם לא התקלה תחזור, צריכת השמן של הרכב היא גבוהה אך לא ראיתי עשן כחול שיוצא מהאגזוז, האם יכולה להיות סיבה נוספת מלבד הבוכנות אולי מישהו נתקל? האם במצב כזה יש טעם להחליף את הבוכנות או שעדיף להחליף את המנוע למנוע מיבוא?
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
מאזדה 2 לא מניע
מאת שישקו- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי רכב מאזדה 2 .אני עושה את הקוד מנסה להניע רכב לא מניע ונשאר בלוח מחוונים את הסימן שהרכב נעול מישהו יודע מה עושים איפה הבעיה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת שישקו, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 726 צפיות
שלום, להורים שלי יש kia carens דור שלישי אחרי מתיחת פנים. (שנת ייצור 2017) מופיעה הודעה על המסך שחסר אוויר בגלגלים, אבל לא כתוב באיזה גלגל. ראיתי פה: Kia Carens - TPMS Sensor Repair procedures - Tire Pressure Monitoring System (kicaman.com) שבתוכנה gds של kia ו-hundai יש sensor status שאמור להראות את המצב של החיישן של לחץ האוויר בגלגלים. יש כל מיני קישורים להורדה של התוכנה שמסתובבים באינטרנט. השאלה שלי היא האם יש אביזר שאפשר לקנות בפחות מ-200 ש"ח כדי לדעת באיזה גלגל אין אוויר באמצעות המחשב של הרכב. (בנוסף יש להורים שלי גם hyundai i10, אז אם זה יתחבר גם אליו זה בונוס.) (יש לי מחשב נייד ופלאפון עם bluetooth ו-android, אין לי obd scanner.…
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 611 צפיות
שלום לכולם, ברכב מסוג אסטרה 2013 1.4 t בלחיצה על הברקס בנסיעה או במקום יש צפצוף שמזכיר רטט (מצורף קובץ קול) זה קיים כבר הרבה זמן, הרכב בולם טוב. בעבר נאמר לי שייתכן שזה קשור לבוסטר בלם, אבל שעשיתי את הבדיקות לשלילת העניין, כאשר לוחצים עד הסוף על הדוושה ובהתנעה בודקים אם הדוושה צונחת עוד... נשללה בעיה בבוסטר. אשמח לשמוע מה לדעתכם הגורם לרעש. תודה מראש. ברקס 2.mp3
הודעה אחרונה מאת Avi132, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי יש לי יונדאי קונה 2020 הנורה הראשית נשרפה לי. זאת אומרת לא האור גבוה אלה האור הנמוך הרגיל שמדליקים בלילה. איזה סוג נורה זאת?
הודעה אחרונה מאת bnsagi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 542 צפיות
הדלת הקדמית של הנהג נעולה, ולא נפתחת לא עם השלט ולא ידנית עם המפתח. כל שאר הדלתות נפתחות. מבפנים הדלת כן נפתחת, מבחוץ לא. מה ניתן לעשות?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 701 צפיות
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי היכן ממוקם טרמוסטט בפורד פוקוס 2010 ?
הודעה אחרונה מאת sook, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 894 צפיות
שלום טויוטה בבדיקה שגרתית של מפלס המים במיכל העיבוי ראיתי שזה מעט נמוך מהרגיל (לא מתחת לקו המינימום) האם כשקר בחוץ המפלס יכול להיות נמוך מהרגיל או שלקור אין השפעה על המים ומפלס המים במיכל העיבוי? תודה
הודעה אחרונה מאת mo2013, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בד"כ האוטו בסדר. בחום קיצוני כמו היום (40 מעלות בירושלים) בשילוב מזגן ועליות המנוע מראה סימני התחממות (מד טמפ' עולה ללא נורת אזהרה, לא ברור לי אם הנורה הזאת בכלל נדלקת בשלב כלשהו..) עד כמה שזכור לי גם בעבר האוטו היה מתחמם במצבי קיצון כאלה כך שלא מדובר על תקלה חדשה. האם כדאי לשקול ניקוי רדיאטור? יש דרך לבדוק אם הרדיאטור סתום? לדעתי מדובר על הרדיאטור המקורי של הרכב (10 שנים, 225K ק"מ). תודה Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת מוישלע, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע שעבר נדלקה לי נורת check engine במזדה, המוסכניק אמר שזה לכלוך במצערת, וניקה לי אותה תמורת 200 שקל. היום הנורה חזרה. כנראה שאצטרך להחליף מצערת. לכמה עלות לצפות?
הודעה אחרונה מאת יוסף2234578, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חברים, אני צריך להחליף משאבת דלק ברכב, מסתבר שאף חנות חלקים לא מחזיקה את החלק, מה גם שאף מוסך לא מעוניין לקחת את העבודה בדיוק מסיבה זו, המוסך היחיד שהיה שמוכן, הוא המורשה של סוזוקי, שגובה מחיר שערורייתי על משאבה משומשת(2100), וכל המוסכניקים שהגעתי אליהם דרשו שאספק את המשאבה, והציעו לי לפנות לפירוקיות. חיפשתי את ה-OEM של החלק לפי מספר שלדה והבנתי איך המשאבה נראת. רשמתי פוסט בכל קבוצת חלקים לרכבים שקיימת בפייסבוק. הגשתי מכרז באתר גלגלים וקאר פארט. אני כבר קרוב לשבוע יוצר קשר עם פירוקיות בכל הארץ, לרוב אין להם את החלק,ובמקרים בודדים יש להם את המשאבה, אבל היא לא מתאימה(הסוזוקי שלי היא ייצור הונגריה והמשאבה שהם מחזיקים היא של דגמים מייצור י…
הודעה אחרונה מאת רון12, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
יש לי יאריס קרוס בת שנתיים. בספר הרכב ובמדבקה על סף הדלת כתוב שלחץ האוויר המומלץ הוא 33. כשקיבלתי את הרכב (חדש) לחץ האוויר היה גבוה יותר והיום כשהייתי בפנצ'ריה הסבירו לי שנדרש בחורף(בגלל הקור) לחץ אוויר של 36. הייתכן שבאמת נדרש למלא לחץ אוויר גבוה יותר מהוראות היצרן? אני יודע שבקור צריך למלא יותר, אבל לא חשבתי שזה ההפרש
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 585 צפיות
פיקנטו משנת 2013, שנוסעים מעט . כבר כמה חודשים , לאחר כמה ימים בודדים שלא הותנע, חייבים בוסטר....לא נמצאה כל תקלה. כעת, הוחלף המצבר ושוב אותה תקלה. אשמח לדעת אם יש רעיון יצירתי לפתרון או חשמלאי רכב תותח, רמת גן והאיסור, שיוכל לבדוק ולהבין היכן התקלה. בפועל אמו מטמיעים הבוסטר שיש לנו והכל מסתדר.... עד ש.... תודה !!
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
מזה כחודשיים נורת לחץ אויר דולקת באופן רצוף ואיננה נכבת גם בלחיצה על כפתור הכיבויי שנמצא ע"י המוט הגה. לחץ אויר תקין כולל הרזרבי. הייתי בבדיקה אצל מומחה צמיגים שבדק עם מכשיר מיוחד את חיישניי הצמיגים באזור "הוונטיל", והתברר כי אחד החיישנים של אחד הצמיגים איננו מגיב. הטיפול לפתרון הבעיה הינו החלפת בטריה ע"י מתמחה בתחום שהוא צריך להזמין אליו עלות התיקון בין 400-ל500 ש"ח. אשמח לדעת עם מישהו נתקל בבעיה וזה אכן הפתרון. תודה
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 787 צפיות
היי, מקווה שאתם בסבבה רציתי לשאול משהו לפני שאחליט, האם בהול להחליף צמיג או שזה יכול להחזיק מעמד עוד נסיעה של שעה וחצי ואפשר לדעת איך זה קרה? אני סקרן
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 840 צפיות
שלום לכולם יונדאי טוסון 2019 הגיע מהחברה עם מדרגת צד שאני לא מעוניין בה. האם ניתן להסיר אותה?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 950 צפיות
היי, סיוויק האצ' 2013, הגיע הזמן להחליף את הזוג הקדמי 205/55/16. נסוע קטנה מ-8 אלף בשנה. נהיגה רגוע, לרוב בבין עירוני ובעיר. בראש סדר העדיפויות מקסימום אחיזה, הבא בסדר - נוחות. עם נסוע כזאת שחיקה וצריכת דלק פחות חשובים, אבל שרידות הצמיג בשמש חשובה לכן מישלן לא אופציה. התקציב עד 450 לצמיג. הכיוונים לבנתיים: ZE310 FALKEN K125 HANKOOK Goodyear EfficientGrip Performance תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, ננעל לי האמברקס ברנו גראנד סניק שנת 2012. מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים ליחידת השליטה של ההנדברקס בשביל להגיע עם הרכב למוסך?
הודעה אחרונה מאת ישי רז, -
- 0 תגובות
- 317 צפיות
שבת שלום! מאזדה 3 2009 נורת מנוע. מציין כי חשמלאי רכב שטפלתי אצלו בשבוע האחרון בתקלה אחרת כבר הסכים לסרוק לי ללא תשלום, אך עקב אילוצי עבודה שלי בתחילת השבוע הקרוב, יתכן ולא אתפנה בשעות הנוחות לו. אם יש חבר פורום שגר באיזורי, רמת-גן ליד הפארק הלאומי, ומוכן להקדיש מהזמן שלו, עשוי להאיץ לי הטיפול התקלה. תודה תודה גיא
הודעה אחרונה מאת mazda guy, -
קניית מצבר
מאת הרקוליטו- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 808 צפיות
שלום אני רוצה להחליף את המצבר ברכב אחרי חמש שנים ושמונה חודשים. המצבר המקורי הוא וורטה 450a 60Ah מה מומלץ? אין הגבלה במחיר.
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הי לכולם, החלטתי בעקבות מצב שבו לא הצלחתי לעזור לאדם להתניע את הרכב, לרכוש בוסטר התנעה (גם בשבילי)- הרכב שלי הוא סוזוקי סוויפט 2023, נפח מנוע לדעתי 1200 (זה הכאילו היברידי)- יש המון בוסטרים במחירים משתנים- אין לי תקציב גדול- מה יכול לעשות את העבודה מכל הרשימה כאן? הרבה תודה https://ksp.co.il/web/cat/6839
הודעה אחרונה מאת אברהם א, -
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
סיטרואן פיקאסו 2016, הבוכנות של דלת תא מטען קורסות במזג אויר קר, הבנתי שזו מחלה מוכרת בדגם שהבוכנות לא שורדות הרבה שנים. ראיתי שקיים בדגם (לא יודע האם הגיע לארץ) אפשרות לדלת תא מטען חשמלית, ואני תוהה האם יש היתכנות לשידרוג כזה. ממה שראיתי בספר רכב - מתג הפתיחה החיצוני של התא מטען הוא אותו מתג גם לפתיחה חשמלית, וגם בשלט יש לחצן שנראה מיועד לזה, כי כיום אין לו שום שימוש, אז מה שנשאר לי להשיג זה בוכנות חשמליות ומתג סגירה לצד הפנימי של הדלת, השאלה היא האם יש בפנים את ההכנות של החיווט המתאים, והאם יש איזשהוא לימוד שצריך לעשות אח"כ?
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 880 צפיות
קיה פורטה 2010 מנורת מצבר נדלקה ונכבתה באמצע נסיעה מצבר בן שנתיים+ מה יכול להיות הבעיה והאם יש בעיה להמשיך לנסוע עם הרכב [מנורה אדומה]
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
סוג נורת קסנון
מאת גונסון- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום נורת קסנון אחת שלי הפכה לסגולה אז צריך להחליף אותה. הנורה המקורית עולה בארץ מעל 700-800 ש"ח. בעבר הזמנתי נורת osram מעלי אקספרס שמחזיקה כבר שנתיים בצד השני. ראיתי שיש נורות של חברת sukioto שזו חברה יפנית. הנורות מאוד זולות. למישהו יש ניסיון איתן? לחילופין, למיהשו יש הצעה או מקום לקנות ממנו נורה זולה יחסית וטובה?
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 612 צפיות
שמתי לב כי אחת מנורות הבלמים שלי לא מאירה חזק כאשר לוחצים על הבלמים לעומת המנורה בצד השני, זה אומר כנראה שזוהי לא בעית יוניט ברקס. מחליפים נורה? יש משהו אחר שאמורים לעשות? תודה לעוזרים 👍
הודעה אחרונה מאת bayoni,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 556 אורחים (הצג רשימה מלאה)