Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
להורים שלי יש kia carens דור שלישי אחרי מתיחת פנים. (שנת ייצור 2017)

מופיעה הודעה על המסך שחסר אוויר בגלגלים, אבל לא כתוב באיזה גלגל.

ראיתי פה:

Kia Carens - TPMS Sensor Repair procedures - Tire Pressure Monitoring System (kicaman.com)

שבתוכנה gds של kia ו-hundai יש sensor status שאמור להראות את המצב של החיישן של לחץ האוויר בגלגלים.

יש כל מיני קישורים להורדה של התוכנה שמסתובבים באינטרנט.

השאלה שלי היא האם יש אביזר שאפשר לקנות בפחות מ-200 ש"ח כדי לדעת באיזה גלגל אין אוויר באמצעות המחשב של הרכב. (בנוסף יש להורים שלי גם hyundai i10, אז אם זה יתחבר גם אליו זה בונוס.)

(יש לי מחשב נייד ופלאפון עם bluetooth ו-android, אין לי obd scanner.)

פורסם

איזה עולם אנחנו חיים.

כדי למדוד לחץ אויר בגלגל, בן אדם רוצה לקנות רכיב מחשב, שיתקשר עם המחשב של הרכב שלו ,

במקום לקנות מד לחץ אויר ב 20 שקל.

או פשוט לגשת לתחנת הדלק ולנפח את כל 4 הגלגלים. זה שיתנפח הכי הרבה הוא זה שהיה חסר בו אויר 💡

• רעיון טוב! 1
פורסם

הלכתי מספר פעמים למלא אוויר, וההודעה על לחץ אוויר נמוך חוזרת לעיתים קרובות מאוד.

אני יכול ללכת שוב ולבדוק על באיזה גלגל חסר הכי הרבה אוויר, אבל מעניין אותי להבין על מה המכונית מתלוננת באמת, והאם באמת החיישן של הרכב מדווח לו על הלחץ הנכון. (זה עניין של סקרנות.)

פורסם

אז יש גלגל שמאבד אויר בקביעות. דליפת אויר  איטית אז צריך לגשת לצמיגיה.

או שמערכת החיישנים שמנטרת את הרכב דפוקה. ואז צריך לגשת לאיבחון ממוחשב, במוסך קיה .

(ואולי לאחר מכן לגשת לצמיגאי שמבין בחיישנים האלה, יש רכבים שחיישן מורכב בתוך בגלגל)

• תוכן חדש...