Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני צריך להחליף משאבת דלק ברכב, מסתבר שאף חנות חלקים לא מחזיקה את החלק, מה גם שאף מוסך לא מעוניין לקחת את העבודה בדיוק מסיבה זו, המוסך היחיד שהיה שמוכן, הוא המורשה של סוזוקי, שגובה מחיר שערורייתי על משאבה משומשת(2100), וכל המוסכניקים שהגעתי אליהם דרשו שאספק את המשאבה, והציעו לי לפנות לפירוקיות.

חיפשתי את ה-OEM של החלק לפי מספר שלדה והבנתי איך המשאבה נראת.

רשמתי פוסט בכל קבוצת חלקים לרכבים שקיימת בפייסבוק.

הגשתי מכרז באתר גלגלים וקאר פארט.

אני כבר קרוב לשבוע יוצר קשר עם פירוקיות בכל הארץ, לרוב אין להם את החלק,ובמקרים בודדים יש להם את המשאבה, אבל היא לא מתאימה(הסוזוקי שלי היא ייצור הונגריה והמשאבה שהם מחזיקים היא של דגמים מייצור יפני- בדקתי, זה לא אותו חלק).

בנוסף, במידה ואמצא פירוקיה שיש בידיה את החלק, איך אני יכול להיות בטוח שהחלק תקין?

אשמח לקבל קצת הבהרות בנושא, ועל הדרך, אם מישהו מכיר פירוקיה אמינה, שמחזיקה משאבת דלק לSuzuki sx4, 2012, hatchback, מנוע ma16, ייצור הונגריה, ממש, אבל ממש אשמח לדעת, מוכן להגיע לכל נקודה ממטולה ועד באר שבע.

נ.ב החלק (המקורי) כן קיים בebay(לא מצאתי בשום אתר חלקים בחול שהוזכרו פה בפורום) אבל אני פחות מעוניין להמתין חודש עד לקבלת החלק(הרכב מושבת)

פורסם

אין היסטוריה במשחטת רכב, יש לפעמים אלפי גרוטאות במקומות כאלה.

גם אם יש מע' מלאי הם לא ידעו להגיד לך כמה המשאבה עברה בטח אם פירקו אותה מהרכב כבר.

משומש זה לך תדע זה חלק שכדאי לקנות חדש.

אם יש לך איך להגיע תזמין חדשה ותתנייד בנתיים בצורה הזו.

פורסם

א. אם כבר פותחים נושא, כדאי לכתוב מק"ט.

ב. אתה צריך אתר בחו"ל ששולח באמצעות אחת מחברות השילוח המהיר, ואז החלק אצלך בתוך ימים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, yoav911gt2 כתב:

מה עם לחפש את המשאבה עבור הדגם המקביל של פיאט ?

בארץ? בקושי נמכרו כאלה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לבסוף יצרתי קשר עם מוסך "רווה שחאדה" בחיפה שבוע שעבר, אמרו לי שאמורה להגיע אליהם משאבה כזו ביום שני, הגעתי אליהם ובוצעה ההחלפה.

יש לציין שהם גבו מחיר הוגן ביותר, 700 שקלים למשאבה מקורית משומשת, ועוד 350 שקלים עבודה (לפני מע''מ).

במוסך מורשה בחדרה ביקשו 2100 על משאבה משומשת ועוד 650 עבודה.

כשהוא פירק את המשאבה באמת ראיתי שראש המשאבה היה סדוק ונאגר שם המון דלק, הייתי דיי בשוק כיוון שלא היה מדובר בכמות קטנה וזה היה נראה ממש מסוכן.

תודה לכולם על הנכונות לעזור וחג שמח.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 7.4.2023 בשעה 10:02, lolshimi11 כתב:

לבסוף יצרתי קשר עם מוסך "רווה שחאדה" בחיפה שבוע שעבר, אמרו לי שאמורה להגיע אליהם משאבה כזו ביום שני, הגעתי אליהם ובוצעה ההחלפה.

יש לציין שהם גבו מחיר הוגן ביותר, 700 שקלים למשאבה מקורית משומשת, ועוד 350 שקלים עבודה (לפני מע''מ).

במוסך מורשה בחדרה ביקשו 2100 על משאבה משומשת ועוד 650 עבודה.

כשהוא פירק את המשאבה באמת ראיתי שראש המשאבה היה סדוק ונאגר שם המון דלק, הייתי דיי בשוק כיוון שלא היה מדובר בכמות קטנה וזה היה נראה ממש מסוכן.

תודה לכולם על הנכונות לעזור וחג שמח.

היי LOLSHIMI11 חיפשתי באינטרנט תקלה כמו שיש לי ומצאתי את הקישור הזה שלך ושפתרת את התקלה שלך .גם לי יש סוזוקי SX4 שנת 2012 עם אותה תקלה אם אתה יכול להשאיר טלפון ליצור איתך קשר לשאול כמה שאלות אני אשמח ואם יש כאן מישהו שיכול להאיר קצת איך אפשר לעשות מכרז באתר CARPART כדי לקבל מחיר של המשאבת דלק באזור חיפה,או איפה אפשר לקנות ממוסך /פירוקיה אמינה משאבת דלק לסוזוקי SX4 שנת 2012 באזור חיפה אני אודה לו מאוד.

עריכה אחרונה על ידי רון12
  • תוכן חדש...