טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 647 צפיות
שלום שלום יש לנו הונדה אינסייט שנת 2010 שאח שלי עשה בה תאונה הלך קרטר שמן משאבת מים רדיאטור ומה לא.. עכשיו יש לנו בעיה חדשה ההברגה של התושבת הימנית נשברה כתוצאה מהתאונה ניסינו להבריג שני ברגים ארוכים שלא ממש החזיקה התושבת נפלה ועכשיו המנוע על הצד מוחזק על ידי התושבות האחרות מה ניתן לעשות בעיניין? שאלתי כמה מכונאים חלק אמרו תחליף את המנוע חלק אמרו לעשות מילוי חלק אמרו שאולי בכלל אפשר להחליף את זה אני אובד עצות נראה שאף אחד לא יודע מה לעשות במצב הזה אבל מזל שיש את הפורום הזה מצרף כאן תמונה של ההברגה היא החלק השבור היא חלק מהמנוע אבל יש מישהו שאמר לי שהבורג הקטן ליד מחזיק את החלק של ההברגה אני חושב שזה הגיוני אבל מוקדם לדעת אשמח לעזרה או לעצות …
הודעה אחרונה מאת להכושיו, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 431 צפיות
העירו לי בכביש שנורות בלימה מאחורה לא עובדות. השתיים בצדדים היו שרופות הוחלפו ועובד תקין. הנורה ברקס האמצעית בבגאז גם הייתה שרופה. הוחלפה ונבדק מתח לא מגיע חשמל. פירקתי את הבית נורה. בדקתי מתח בחוטים לא מגיע מתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 505 צפיות
מישהו מכיר/התנסה בפילטרים של חברת KAMOKA? נראה לי כמו חברה פולנית.. האם זה מותג מדבקה? אני מעוניין להזמין פילטר מזגן (אנטי בקטריאלי/פחם) של החברה הזו, כל שאר החברות המוכרות (בוש,מאן,מילה) מייצרות פילטר רגיל בלבד, לכן הם לא רלוונטיים. https://kamoka.pl/en https://www.autodoc.co.uk/kamoka/16190798
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 761 צפיות
בפיאט פונטו 2010, השלט לא עובד גם לאחר שהחלפתי בטריה, (הוא כמובן מראה סימני חיים, עושה אור אדום בלחיצה על השלט) ככל הנראה זה בעיה ברכב. בדקתי פיוזים כמיטב יכולתי, ולא עלתה בידי. בנוסף, תא המטען נפתח רק ע"י השלט, או כפתור מתוך האוטו, ומה שקורה זה שבעוד שהרכב מונע תא המטען נפתח ע"י הכפתור בלבד ולא ע"י השלט. ולאחר שהרכב כבה, אם עובר הרבה זמן אז גם הכפתור שבתוך הרכב לא פותח את תא המטען ויש להניע את האוטו ולפתוח תא מטען ע"י הכפתור. אשמח מאוד מאוד לפתרון התעלומה.
הודעה אחרונה מאת פאביה, -
- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, רכשתי לפני כשבועיים רכב חדש מסוג יונדאי i25 2017 הרכב עבר בדיקה במכון טסטים ולא ראו איזה שהן תקלות שקשורות למנוע או לחשמל ברכב. מה שקרה זה שהיום האוטו לא הניע לי בצהריים והצלחתי להניע אותו רק עם כבלים חשבתי כנראה שזה עניין של המצבר שהשארתי אורות דולקים או משהו. ובלילה זה קרה שוב שבאתי לנסוע ולא הצלחתי להניע ושוב עזרו לי עם כבלים אבל הפעם הרכב פשוט נכבה אחרי כמה דק באמצע נסיעה. השאלה אם זה באמת עניין של מצטבר או אלטרנטור? אם זה אלטרנטור לא היו אמורים לראות את התקלה כבר בבדיקה? לא דולקת שום נורה אני מחר אחליף מצבר אבל אם זה לא יעזור יש טעם ללכת למכון הבדיקות לבדוק איתם למה לא עלו התקלה או שזה מיותר..
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני רוצה להחליף פלגים בSRX 3.0 2014 - 6 פלגים כמובן. כולם אירדיום. מק"ט AC Delco 41-109. אמרו לי שהם מאד עדינים וצריך רק להדק חזק בלי מפתח מומנט בדר"כ על הקופסא של הפלגים יש כמה סיבוב צריך לתת ידנית כשזה בלי מפתח ועל הקופסא הזאת אין. אז כמה להדק? תודה!
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, יש לי יונדאי i30 משנת 2013 המנוע היה אוכל גלון 5L שמן כמעט כל חודשיים, השתמשתי פעם אחרונה ב 10w40 במקום 5w30 כמו שאני רגיל, ופתאום הרכב לא אוכל שמן, מעל חודשיים לא הייתי צריך להוסיף. וזה היתה המלצה של בעל חלקי חילוף. האם זה בסדר ? תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 487 צפיות
שמעתי ש2017 2018 הגיעו עם גלגלת תקולה שיצרה שחיקה ברצועת טייימינג . לגבי 2019 טורבו שמעתי שהוחלפה הגלגלת האם הבעיה קיימת גם ב2019 ? מכונאים או כאלה שמכירים מקרוב בבקשה
הודעה אחרונה מאת Tonny Milfiger, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
המצבר שנפ בין 3.5 שנים נסענו לסיני והשארנו את הרכב באילת במשך 10 ימים (לא נתקתי אותו) כשחזרנו הכל עבר כמו חדש, הניע בקלות נסענו עד למרכז והנה אחרי יומיים שבהם עבד כמו חדש, בלי התראה המצבר איבד את הכוח שלו וכבר לא מצליח להניע. אני מאריך את זה שהוא המשיך לעבוד עד שחזרנו הביתה אבל מנסה להבין את ההגיון שהמצבר עבד טוב לאחר תקופה ארוכה ואז הפסיק לעבוד אחריי יומיים בהם נסענו לא מעט. תודה
הודעה אחרונה מאת wzo4, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 501 צפיות
ערב טוב חברים. האם יש חגורת טיימינג או שרשרת ליונדאי i20 2015 1.4? תודה מראש לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, דייהטסו סיריון 2008, נכשלה בטסט על נקישה בהגה. הנקישה עקב שחיקת שינן במסרק הגה, זאת אומרת צריך להחליף מסרק הגה. מדובר במסרק הגה ללא הידרוליקה ( תגבור הגה חשמלי). יש בשוק בחנויות חלפים מסרק חדש תחליפי סיני במחיר 500-600 ש"ח, ויש הצעת מחיר להחלפת מסרק למקורי משופץ 1250 מחיר החלק בלבד. בשני המקרים יש להוסיף עוד כ 400-450 ש"ח עבודה + כיוון גלגלים. אני נוטה לחשוב שסיני חדש עדיף על מקורי משופץ אבל אין לי שום ניסיון עם החלק הספציפי הזה. מה אומרים? תודה.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 464 צפיות
שלום לכולם ברצוני לבצע טיפול לגיר הנ"ל (גיר תקין ,טיפול תחזוקתי לשמירה) איפה אפשר לקנות פילטר לגיר הנ"ל ואיך אפשר לוודא שמתאים לפני ביצוע הטיפול. כמו כן אם יש מישהו בעל ניסיון שכבר ביצע בעבר טיפול כזה ,אשמח לייעוץ. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת רמי יו, -
שלום חברים במהירות 120 האוטו הפסיק ליסחוב בהילוך חמישי רועד ומאבד מהירות. הורדתי לרביעי והצלחתי ליסוע ככה בטורים בין 3 ל4. בעמידה טורים יציבים 9 אבל האותו רועד כמו מכונת כביסה. קצת גז פחות רועד יש לציין המצבר קצת נחלש. ובטורים מהירים בצורה קיצונית נורת מצבר מרצדת מה הסיבה? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת דובצע, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 978 צפיות
הסטרטר במאזדה 5 שלי הלך הגלגלי שיניים מסתובבים על ריק אני יכול לפרק לבד נראה לי אני מתעסק בתחזוקה ותקניתי רכבים ) אבל עוד לא התעסקתי עם זה האם יש כאן מישהו מהמומחים שיודע להגיד לי האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת או לפרק חוץ מה2 ברגים שתופסים את הסטרטר אשמח לתשובה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת נתנאל מ, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 289 צפיות
אהלן. קניתי את הרכב פיג'ו 307 שנה 2006 לפני כחודש. כשאני מגיע לחניה והרכבה עומד עם מנוע פועל מתחילים רעשים של תקתוקים מהאזור של תיבת ההילוכים האוטומטית. הרעש מפסיק כאשר המנוע כבוי. אודה לעזרתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת רני גלגלים, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אתמול החניתי את הרכב בחניון פרטי תת קרקעי. אחרי שעתיים ירדתי לרכב, ושמתי לב שבאחד הצמיגים אין אוויר. זה בוודאות נזק שמישהו עשה עם סכין או יכול להיות שעליתי על משהו חד?
- 2 תגובות
- 743 צפיות
גיר פלנטרי 6 הילוכים. תופעה שאני לא זוכר אם הייתה, מאז שהתחיל החורף לגיר קשה להעביר הילוכים שהרכב קר בנסיעה הראשונית ולאחר שמתחמם התופעה נעלמת, לפני 26 אלף ק''מ ו3 שנים החלפתי פעמיים שמן גיר מקורי בטווח של 1000 ק''מ (ריקון מהקרטר והוספה בכמות המדויקת). הרכב נוסע 15-20 ק''מ ביום (לפעמים נוסע מחוץ לעיר). האם זה מעיד על בעיה כלשהי? אגב נקודות שחייב לציין שאולי קשורים לבעיה: כשהילוך בD הרכב רועד (בעצירה) וכשמשלב מP לD יש צניחת סל''ד קטנה ומייד מתיישר לנורמאל, מצערת כנראה לא נוקתה מעולם.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 982 צפיות
ברשותי טויוטה אוריס 2016, היא הולכת לעמוד חודשיים ללא התנעה - האם כדאי לנתק את המצבר? האם מדובר בבטריה שנמצאת בתא המטען או מתחת למכסה המנוע? מה השלבים? תודה!
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 810 צפיות
מאיפה אפשר לקנות את זה צריך לסיאט איביזה 2014 רק את הגלגלת לכיוון המראות
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
בטעות שמתי דלק באוטו כשהוא היה ממונע. טיוטה ורסו. יכול להיות שנגרם נזק? מאז יש לי באוטו ריח חזק של דלק, זה קשור?
מאת איש ירושלים-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בטעות שמתי דלק באוטו כשהוא היה ממונע. טיוטה ורסו. יכול להיות שנגרם נזק? מאז יש לי באוטו ריח חזק של דלק, זה קשור?
הודעה אחרונה מאת איש שמח, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 885 צפיות
היי, בחודש האחרון שמתי לב שיש במקומות שאני חונה נוזל שחור . ראיתי גם שיש פקק עגול עם משושה באמצע וכנראה זה משם. מה זה הפקק הזה? בדקתי לגבי חום מנוע בנסיעות וזה נראה תקין . מדובר בקיה סיד סטיישן 2016 . מצרף תמונות מישהו מזהה מה זה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת aviadM, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריך רק עוד חלק אחד לפני שאני מבצע הזמנה: פילטר אוויר למאזדה 3 2011, וזה הפילטר היחיד שאני מוסיף לעגלה ולא מעלה לי בהרבה את מחיר המשלוח: https://cars245.com/en/item/japanparts-FA335S-air-filter/ כמה גרוע זה כבר יכול להיות? הרכב בן 13 ותמיד הותקנו בו פילטרים סיניים ב-30 שקל גם ככה אני פשוט אוהב לקנות יותר באינטרנט, לא יודע למה, זה מהנה 😅 אני רוב הסיכויים אזמין את הפילטר בכל מקרה - אבל אולי מישהו פה שמע על החברה הזאת? Japanparts? אולי יפתיעו עם האיכות או פשוט עוד פילטר סיני?
הודעה אחרונה מאת teyal, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 747 צפיות
היי אמיגוס חייב דחוף פתרון לבעיה שנוצרה אצלי. ברשותי רכב מסחרי מסוג פורד טרנזיט 2017, לאחרונה קיימת אצלי בעיה בנסיעה של ריח מאוד חזק של שמן/דלק שרוף בקבינה (אציין כאן שהריח מתחזק כשהטנדר עמוס סחורה). אשמח לשמוע רעיונות מה יכולה להיות הבעיה. וכן אשמח לקבל המלצה מניסיון איפה כדאי לתקן את התקלה הנ"ל (מעדיף מומחה לטרנזיטים או משו כזה..) נ.ב. אני מאזור ירושלים תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת דני דין, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 713 צפיות
הוחלפו רפידות +צלחות רפידות TRW נרכשו לפני שנה מאבי חלקי חילוף אך ההחלפה נדחתה לאחר שהתברר שיש מספיק בשר. בבדיקה השנה במסגרת הטיפול נראה שנותרו עוד 3-4 ממ כאשר עובי הצלחות(שלא הוחלפו מעולם) ירד מהמינימום של 7 ממ נרכשו צלחות מקוריות (וגם אום מרכזי וקאפה) ממחסן היבואן,בעלות כמעט כפולה מאשר צלחות סיניות אך לא הייתי מוכן להתפשר גם עקב העובדה שהמחיר של צלחות מיצרן OEM נמוך בצורה זניחה. ההחלפה בוצעה ע"פ הספר כולל ניקיון גירוזים הוספת לוקטייט כחול לברגים וסגירות עם ידיות מומנט. את הקליפר הצלחתי לכווץ ללא סורק לאחר שסיפקתי 12 וולט למנוע הEPB ע"מ להביא אותו למצב ההתחלתי באמצעות כבל עם נעלי כבל שהכנתי מראש ומשכתי מהמצבר ואז כיווצתי את הבוכנה ע"י יצי…
פקק רדיאטור
מאת אביה11- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 926 צפיות
יש מציאות שבגלל שהפקק רדיאטור לא תקין, כל המים ברדיאטור מתאדים ונעלמים?
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 827 צפיות
יונדאי I10 שנת 2010 ,נורה ראשית בחזית נשרפה, איפה באזור פתח תקווה כדאי להחליף?
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 647 צפיות
שלום לכולם, לפני כמה חודשים רכשתי רכב ראשון, יונדאי I25 מודל 2012. לאחר כמה שבועות התחלתי להרגיש רעידות ברכב. הרעידות מתרחשות בעיקר כשהרכב בעמידה (זה מורגש מאוד בהאטה ועצירה אחרי נסיעה מהירה, למשל ברמזור או בחניה), ומתגברות מאוד כשהמזגן פועל, בפרט בעוצמה גבוהה. בינתיים ביקרתי כבר בכמה מוסכים. הראשון זיהה בעיה במצערת וטען שזה קשור לזה. החליף את המצערת, הבעיה עדיין לא נפתרה. לאחר כמה שבועות הבעיה רק החמירה וגרמה לרעידות גם תוך כדי נסיעה, ביקור קצר במוסך הבהיר לי שהצמיגים הקדמיים נשחקו לגמרי והייתי חייב להחליף (על הדרך גיליתי שחובה גם להחליף את הגרמושקות של הזרועות הגה), ולעשות גם כיוון פרונט. אחרי הכיוון פורנט הנסיעה עצמה חלקה, אבל הרעידות בעמידה ובפרט ע…
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי מאזדה 3 2015 ושמתי לב למים מתחת לרכב כחודשיים לאחר הטיפול אז ישר בדקתי את כל הנוזלים ברכב וראיתי שחסרים מי-קירור, מתקרבים לאזור המסומן ב- L והיו קרובים ל -F בוודאות!. קניתי מים בתקן הדרוש FL22, חיכיתי שהרכב יתקרר קצת ומילאתי מים ממש בקטנה עד לסימון ונסעתי איזה 100 קמ והנזילה לא חזרה, הרכב יבש למטה לאחר הנסיעה. הייתכן לבעיה חד-פעמית? לפי ההיגיון אין סיכוי שבעיה כזאת מסתדרת מעצמה.. רעיונות?
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 664 צפיות
יום ראשון הגיע, ואיתו המדריך השבועי. הרבה אנשים חיכו למדריך הזה, אני שמח לבשר שההמתנה הגיעה לסיומה. החלפת שמן הגה מלאה, מדריך שזמין כעת בערוץ ובואו נשחק משחק הפעם - תכתבו לי בתגובות איזה קטע הומוריסטי לקחתי לשלב הבא בסרטון הנוכחי?
אז ככה יש לי את החלק בפאנל מזגן שזה כמו סוויטץ שמעביר מחום לקור. הוא משוחרר אצלי ואני מחפש מישהו שיודע להתעסק ולסדר את זה? או איך קוראים לחלק כדי שאוכל להזמין חלק חילוף שלו. תודה לעוזרים החלק זה הסוויץ שיש מסביבו צבע כחול ואדום של חום וקור
הודעה אחרונה מאת EliC25,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 406 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פינדר
- 3n
- SurfHigh
- SlowRide
- דאבל קלאצ
- Itzik-b
- axSupreme
- natco
- yoav911gt2
- malcishua
- אלי והוא
- Zuma