Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום

יש לנו הונדה אינסייט שנת 2010 שאח שלי עשה בה תאונה הלך קרטר שמן משאבת מים רדיאטור ומה לא..

עכשיו יש לנו בעיה חדשה ההברגה של התושבת הימנית נשברה כתוצאה מהתאונה ניסינו להבריג שני ברגים ארוכים שלא ממש החזיקה התושבת נפלה ועכשיו המנוע על הצד מוחזק על ידי התושבות האחרות

מה ניתן לעשות בעיניין? שאלתי כמה מכונאים חלק אמרו תחליף את המנוע חלק אמרו לעשות מילוי חלק אמרו שאולי בכלל אפשר להחליף את זה

אני אובד עצות נראה שאף אחד לא יודע מה לעשות במצב הזה אבל מזל שיש את הפורום הזה

מצרף כאן תמונה של ההברגה היא החלק השבור היא חלק מהמנוע אבל יש מישהו שאמר לי שהבורג הקטן ליד מחזיק את החלק של ההברגה אני חושב שזה הגיוני אבל מוקדם לדעת

אשמח לעזרה או לעצות

תודה רבה מראש :) 

תמונה של WhatsApp‏ 2024-01-23 בשעה 12.15.43_a37f96cf.jpg

ללא שם.jpg

• תוכן חדש...