טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,351 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני חווה משהו ברכב ורציתי להתייעץ אם למישהו יש רעיון ואם זה תקין או לא. בעקרון נכנסו לחורף ואני מפעיל את החימום והכל עובד אבל הבעיה שיש אדים על השמשה ובשביל להעיף אותם לא מספיק לי להעביר את התוכנית לאדים אלא אני צריך גם ללחוץ על לחצן ה A/C ( נראה לי שזה מפעיל את המדחס - אשמח לתיקון אם אני טועה) ורק אז האדים מתנקים . אבל הבעיה שמהרגע שאני לוחץ על ac זה כבר אוויר קר וזה מאד מבאס בחורף. יש למישהו ידיעה האם כך זה אמור להיות? ( אין לי ידיעה קודמת כי ככה קניתי את הרכב ) אבל ברכבים אחרים אני יודע שזה לא ככה גם שמפעילים את הac עדיין יוצא אוויר חם.
הודעה אחרונה מאת roxo89, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 622 צפיות
שלום יש לי את הרכב הנ"ל עם קילומטרז 66 אלף . ואני מעוניין לעשות טיפולים שישמרו על הרכב בצורה מיטבית , עכשיו פעם מישהו הביא לי פה בפורום לגבי הונדה גא'ז אתר של מאיר שאתה מכניס את הקילומטר והוא אומר לך בדיוק מה צריך לעשות בטיפולים. האם יש מישהו פה שמכיר אולי משהו בסגנון אבל ליונדאי שלי? למי שמתכוון להציע את הספר רכב אז בגדול יש על כל דבר באופן כללי אבל בדיוק מה להחליף מתי לא מדובר. תודה מראש לכל המסייעים .
הודעה אחרונה מאת roxo89, -
איזה שמן מנוע מומלץ לפורסטר 22 האם motul 5w20 סינטטי מתאים ומומלץ?
הודעה אחרונה מאת ava, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 574 צפיות
שלום לכולם אני מחפש ספר טיפולים לקיה ריו 2015, הרכב על 85.5K ק"מ תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת maor23, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 589 צפיות
קיה ספוטאג' 2020: החלונות סגורים ולא פועלים, גם לא מהמפסקים בדלתות. למה?
הודעה אחרונה מאת אלי הרזהב, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי נגמר חי המצבר ברכב והנעתי עם הכפתור של ה12v. האם ניתן להחליף מצבר לרכב? אי שהכפצור הזה מסדר הכול?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 343 צפיות
היי חברה רציתי לשאול בקשר למנוע לחלונות מאזדה 6 2008 האם יש הבדל במנועים בין הדלתות (לצורך החלפה) וגם למה אני לא מצליח לפתוח את שאר החלונות מדלת הנהג? שהמנוע היה תקין הצלחתי האם יש קשר?
הודעה אחרונה מאת הכרמל ירוק, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 731 צפיות
שלום לכם.. קיבלתי הצעת מחיר ומרגיש לי לא אמין. אשמח לשמוע כמה עולה היום "בית מצרת" מקורי לסיאט איביזה 2012 וכמו כן, המוסך אמר לי שלא מוכרים צינור פלסטיק קטן קשיח ששייך לשסתום בוסטר לבלמים (אני לא מבין כלום ברכבים לצערי ואפילו לא סגור על השמות שרשמתי אם רשמתי נכון.) צירפתי תמונה של הצינור פלסטיק הקשיח. קיבלתי הצעה מוגזמת שחייב להחליף את כלללל הצינור רק בגלל צינור קטן קשיח שמעביר אוויר לבלמים. אשמח לשמוע כמה עולה ואם ניתן להשיג במחיר הגיוני ולא לזהם עוד את כדור הארץ ולהוזיל עלויות.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
כיוון פנסים
מאת Ilangl97- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי, יש לי יונדאי i30 2011, ושמתי לב שהאור הגבוה מאיר נמוך יחסית (חזק מהאור הרגיל אבל באותו גובה של האור האור הרגיל). האור הרגיל גם נמוך יחסית אבל רואים מה שצריך, מבחינת אור גבוה זה כן מפריע בנסיעה בכביש בין עירוני חשוך. האם ניתן לכוון את הגבוה של הפנסים ולא עם הגלגלת שמצד שמאל של ההגה, דרך הפנסים עצמם? תודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 962 צפיות
שלום יש לי תקלה מעניינת במערכת של הקודיאק שאני יכול להדליק שמע עד ווליום מסויים ואחרי שעברתי את הגבול המסויים יותר אין שמע אפילו אם אני חוזר ומנמיך, רק אחרי שאני מכבה ומדליק את הרכב השמע חוזר עד גבול מסויים, מציין שהגבול הוא בווליום נמוך משהו כמו 30% וכל פעם שעובר את ה30% בערך, נכבה מישהו אולי מכיר?
הודעה אחרונה מאת קצת נהג יותר אוטו, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 863 צפיות
קורולה 2009 גיר אוטומט, כשאני מדליק את הרכב הטורים על 2-2.5 למשך חצי דקה אם אני מעביר מייד אחרי ההדלקה לדרייב הטורים בסדר גמור, אבל אם אני על פארקינג או על ניוטרל הטורים ממש גבוהים נ.ב. כשמנוע הרכב חם הטורים פחות קופצים זה נורמלי? ואם לא למה זה קשור? ניקוי מצערת? אשמח לכל עזרה
הודעה אחרונה מאת לב טוב, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב לכם. אני מחזיק ברשותי (בינתיים...) טיוטה קורולה 2001 אוטמט. לפני כחודש עשיתי טיפול 10 אלף לרכב. ברצוני להציג בפניכם שתי בעיות אחת שנתקלתי בה היום לראשונה. 1. יצאתי היום לקניות והחניתי את הרכב כחצי שעה וכשחזרתי לרכב הרכב בקושי סחב בעליה על אף שלחצתי על דוושת הגז. הטורים כן טפסו גבוה אך לא היה תגובה בפועל והרכב למשך כ5 דקות נסע על 10-20 קמ"ש. אחרי כמה דקות הכל חזר למקמו והרכב הגיב כשורה והמשכתי לנסוע כרגיל ללא בעיה. האם זה מצריך בדיקה מיוחדת? האם נגזר עלי לבלות במוסך? או שזה משהו בר פתרון ללא מוסך. בעיה שניה - בבוקר כשאני מדליק את הרכב הרכב עומד להתכבות באם אני לא נותן לו גז. בימים קרים מאוד זה מורגש יותר בימים פחות קרים הבעיה גם קיימת …
הודעה אחרונה מאת matan-d, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 549 צפיות
צריך להחליף רבעיית צמיגים, הרכב הוא מאזדה 2 והמידות הם 185/65/15, נוסעים עד 15,000 בשנה וחנייה בחוץ(באר שבע אז שמש כבדה בקיץ) ומתבלט בין 2 דגמים: Ziex ZE310 ל Goodyear Eagle Sport 2 ראיתי שלפי ביקורות והמלצות בפורום הziex ממולץ והגודייר פחות, השאלה האם דירוג הדלק שווה את התוספת ואולי ביצועים פחות טובים, ההפרש בסוף הוא 50 שקל מה עדיף? תודה!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 781 צפיות
ערב טוב, יכולים להמליץ לי על מד לחץ לצמיגים? חשוב שיהיה אמין 😅
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 908 צפיות
יש ברכב שלי (מאזדה 2) מן קופסת ברזל כזו שיושבת על הקונקטורים שמחוברים למחשב הרכב. איך חושפים את הקונקטורים? ביוטיוב ראיתי שיש מכסה פלסטיק בכלל שמתחבר עם 2 ברגי פיליפס קטנים , אצלי המצב שונה.. צירפתי תמונות מהמנוע של הרכב. סרטון ברשת תמונות של הרכב שלי
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 949 צפיות
שלום צריך להחליף 4 צמיגים לרכב אני לא מעוניין בסיני זול או להשתגע לצד השני 2 אפשריות הגיוניות הם DUNLOP LM705W או גודייר EAGLE SPORT 2 שניהם עם צירכת דלק C והבדל קטן בבלימה - הדנלופ A והגודייר C מישהו מכיר או התנסה? אשמח מאד לאיזה תובנה שהיא (אולי בכלל לא הרגיש בהבדל בכל מקרה)
הודעה אחרונה מאת דודויל1, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחזיק סיאט ארונה בצבע כתום אשר נפגעה פה ושם מדלת \ שיפשופי פגושים. היכן ניתן לרכוש עט צבע לתיקונים קטנים של נקודות אשר נפגעו ? רעיונות יתקבלו בברכה...
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמעתי לראשונה הערב כשהחניתי בחזרה מהעבודה,נשמע בהחלט חריג מהרעש הרגיל בסרק שאני מכיר כשמעלים טורים הרעש נעלם אין שום דבר נוסף כגון מנורות וכו' סוחבת כרגיל(מעולה) כתמול שלשום מישהו מכיר יודע נתקל? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 359 צפיות
אני צריך לעשות טיפול לרכב, איזה שמן מנוע לפי היצרן צריך לשים בהונדה סיוויק האצ'בק שנת 2009 (דגם ספורט אם זה משנה) ואיזה שמן גיר? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת hondaO, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 745 צפיות
שלום לכולם, שבוע טיפולים עבר על כוחותינו... בנוסף להחלפת שמן פילטר שנתית רגילה הוחלף גם שמן הגיר ולקינוח הבלמים הקידמיים שהוחלפו בפעם האחרונה(עם חריטה) אי שם במורשה יבואן בסוף 2017 את הצלחות-BREMBO והרפידות-TRW קניתי כבר לפני שנה מאבי חלקי חילוף שיהיה, אך הרפידות היו אז עם מספיק בשר לכן דחיתי את הטיפול. למרות שהבלמים תפקדו היטב וגם עברתי טסט לאחרונה בבדיקה ראיתי שנותרו 4 ממ בלבד ברפידות הקידמיות(ולאחר שפירקתי 2 ממ בלבד באחוריות) כמו כן עובי הדיסק כבר היה הרבה פחות מה21.8 ממ המינימליים. כל ההברגות חוזקו עם ידיות מומנט בגדלים שונים ע"פ הספר. הכל שויף באמצעות מברשות פליז עגולות ומברגה ונוקה עם מנקה בלמים של וירט ,כמו כן בוצעו גירוזים עם פרמטק…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 965 צפיות
אני שוקל להתחיל לעשות את הטיפולים התקופתיים לבדי (יש לי ידיים ופעם הייתי חשמלאי רכב). הדבר שהכי מטריד אותי הוא איך להוכיח לקונה העתידי שאכן טיפלתי ברכב? (קבלות מחנות יכולות להיות מזויפות) אשמח לשמוע רעיונות תודה ☺️
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 773 צפיות
צהרים טובים לפני כחודש התפוצץ רדיאטור וצינור מים עליון פורד מונדאו 2008. הוחלף רדיאטור והוחלף צינור עליון מקורי. היום בבדיקה שגרתית אני רואה קרע בחלק החיצוני של הצינור. כרגע לא נוזל מים משם כמה שאלות.. ממה יכול להיות? האם האחריות של המוסך אמורה לכסות את הקרע?
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נמצאכי אני צריך להחליף משולש ברכב שלי ניסאן איקס טריל כמה יכול לעלות משולש כזה אני צריך קדמי שמאל ואם כבר כדי להחליף גם ימין
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כמה חודשים הופיעה לי בעיה ברכב (hyundai i10 2013). הרגשתי רעשים כאילו יש "חופש" מאיזור המתלים הקדמיים. לפני המלחמה שמתי את הרכב במוסך ואמרו לי שהבעיה היא במוטות מייצבים. אתמול כשהתפניתי לטפל בבעיה, הגעתי למוסך והם החליפו לי את המוטות המייצבים והזרועות ובנוסף גם מיסב באיזור הגלגל הקדמי. כשיצאתי מהמוסך הרגשתי שמשהו שונה ומוזר, אבל הערכתי שאני פשוט לא רגיל למצב החדש והתקין של הרכב. לאחר שעה של נסיעה לא היה לי ספק שהמתלים שלי מקדימה קשים מאוד (כל באמפר או מדרגה קטנה בכביש הורגשו והרכב קפץ). כשסיימתי את הנסיעה ניסיתי לנענע את הרכב ובאמת המתלים הקדמיים הרגישו נוקשים ובקושי התכווצו (כאילו היו תפוסים, בלי אלסטיות. כאילו שהבוכנה תקועה ולא נסגרת). השוות…
הודעה אחרונה מאת Shnitzel_Tiras, -
-
מה זה לחץ עוקה האם בבדיקה של קנית רכב זה משהו שמכוני בדיקה מתחמקים מאחריות על אף שכול הבוכנות יצאים על ירוק עם מעל 95 אחוז בעבודה
הודעה אחרונה מאת פ.ל.י.ק.ס, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני זוכר שאמור להיות קצת מתחת ל90 במצב אופטימלי. המצב הזה לא לא אופטימלי. האם אני יכול להמשיך לנסוע ככה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 535 צפיות
רכשתי לפני שנה מאבי חלקי חילוף סט רפידות של TRW למטרת החלפה עתידית אך לתדהמתי השבוע כשפתחתי את הקופסה הסתבר שישנן רפידות בלבד ללא תושבות(הייתי בטוח שזה חלק אינטגרלי) למרות שבדף המצורף יש ציור של התושבות עד כמה זה"נורא" להשתמש בתושבות הישנות בהנחה שאני מתכוון לנקות אותן באמצעות מברגה עם מברשות פליז נוזל ניקוי בלמים ולגרז? האם מוכרים כאלה בנפרד והאם שווה לנסות להחליף לסט עם תושבות?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
נזילת שמן
מאת נתי שמואלי- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 618 צפיות
היי חברים כאשר הרמתי את הרכב במוסך לטיפול החלפת שמן ופילטר שמן ראיתי נזילה שמקורה מעל הפילטר שמן, המוסכניק טוען שמקור הבעיה בגומיה של הקולר אך ברכבים כאלו אין בנמצא גומיה לבן ולכן צריך להחליף את כל הקולר שמן (5000 שח) אשמח לשמוע משהו שיכול לעזור בנושא
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום המליצו לי פה בפורום להחליף שמן גיר לעיתים תכופות , מישהו בבקשה יכול להתחשב בי ולעזור לי ולהמליץ על שמן גיר מקורי שיתאים לי לרכב. וגם אני לא רוצה לפתוח סתם נושאים אני חייב המלצה לאיש שמבין ברכבים ויכול לעזור לי לטפל ברכב אני גר בירושלים תודה מראש לעוזרים.! חשוב לי לשמור על האוטו שלי אני הפסדתי כבר המון כסף על האוטו הקודם
הודעה אחרונה מאת FoxLight, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 865 צפיות
שלום קבוצה, יש לי קיה סיד 2018 (סטיישן) אוטומטית וכאשר אני מניע את הרכב (ב P כמובן) לא נדלקת אף נורת תקלה והכל נראה תקין. כאשר אני מעביר הילוך ל D או R אני רואה בצג הרכב D או R (בהתאמה) מהבהב אך הרכב לא נוסע. הוא מתנהג כאילו נמצא ב N ומידרדר, וכשאני לוחץ גז הוא מעלה טורים ולא נוסע. ממש לפני המקרה המצבר שלי היה ריק והניעו אותי עם כבלים.. נסעתי כ 5 דק, הכל היה תקין (רוורס ודרייב.. הכל עבד) וכאשר כיביתי ושוב לא היה מצבר הניעו אותי שוב עם כבלים ואז זה קרה. גם כאשר הבאתי מצבר חדש זה לא עזר. מישהו מכיר תקלה כזו ? יודעים מה יכול להיות שהתקלקל ? תודה!
הודעה אחרונה מאת חיים2023,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 382 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Night Driver
- vigi
- spidrman
- llaavvii
- itzik123
- Moshe c
- itaysamurai
- BRAVO_SX
- דודיחמודי
- איציק נ.
- winner
- Pavlik