טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב פדיחה, חבר עשה לי טובה וסידר לי את הטמבון הקדמי שקצת השתחרר (סיויק הצ'בק) , בשביל זה הוא פירק חלק שמכסה את צינור המים של הרדיאטור, וכשהוא החזיר אותו, דחף לו בורג נוסף לא במקום, וזה עשה חור קטן בצינור המים של הרדיאטור, ליד איפה שבודקים שיש מים, החור בצד העליון של הצינור, מאחר וזה מים רותחים, מאמין ששום דבר לא יסתום כראוי לטווח ארוך, השאלה אם צריך להחליף את כל הרדיאטור בשביל זה, או שניתן להחליף רק את הצינור הזה, וכמה עלות זה בערך במוסך מורשה (לא החברה) חלק ועבודה מי שיוכל לתת לי אפי' חלק מהמידע יבורך ממש, למה אני והחבר שלי באי נעימות פסיכית האחד מהשני, הוא בסה"כ רצה לעזור, ומה זה פידח
הודעה אחרונה מאת משה. ט, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 965 צפיות
אני צריך מידע / המלצה למוסך שמבין בגירים רובוטים דו מצמדים, יש רעידות באוטו של חבר כשהו בסל"ד נמוך [ 1500] כך שבכל העברת הילוך האוטו רועד ובנוסף כשניסה להתחיל נסיעה בעלייה וכן לעשות רוורס בעליה האוטו פשוט לא זז ובאמת נדלקה נורה של המנוע אתם אולי יודעים מה הבעיה, על מה לדבר עם המוסכניק שלא יתפרו אותי [אני זה שמטפל בבעיה הזו].
הודעה אחרונה מאת מור 1, -
לוחות טיפול ואחזקה 1 2
מאת kiril-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי סיטרואן גרנד פיקאסו דיזל 2.0 2014 וברצוני לדעת האם ישנו אתר או מסמך המפרט את מועדי הטיפול והאחזקה של הרכב? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת kiril, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 841 צפיות
לרכישת המוצרים בסרטון: מכווץ קאליפר - https://ebay.us/KdBaD9 כיסוי הגה - https://ebay.us/2YlnDi גריז למובילי קאליפר - https://ebay.us/Ev2lCf גריז נחושת למתכת - https://ebay.us/5m4DEL קיט לניקוז נוזל בלם - https://ebay.us/claJf4 מברשות ברזל - https://ebay.us/WAzbbf
הודעה אחרונה מאת פאר האורה, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 599 צפיות
רכב יונדאי i10 אוטומט, יצא מטיפול שנצי לא מזמן. לאחרונה שומע רעש חריקה/שריקה למשך 5-10 שניות שאני מתחיל נסיעה, מעביר ל D ולוחץ על דוושת הגז. רעש כזה חוזר לפעמים כאשר אני מתחיל לנסוע אחרי מצב של עצירה. מה זה יכול להיות, תודה על העזרה. אני חייל והייתי שמח להבין מה זה עלול להיות לפני שאני נכנס להוצאות במוסך.
הודעה אחרונה מאת yor2, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב. (סיפור קצת ארוך לשאלה קצרה) לפני כמה חודשים גנבו לי את הממיר הקטליטי והחישן שיושב על הממיר. לקחתי את האוטו למוסך. הוא "תיקן" לי את הבעיה שם לי ממיר חלופי וחיישן. אחרי יום נדלק לי נורה באוטו.. חזרתי למוסך הוא אמר לי שצריך לאפס את המחשב של האוטו וזה יסתדר.. אחרי האיפוס נדלק אחרי יום שוב.. חזרתי אילו אמר לי יחליף לי לחיישן מקורי.. אחרי החלפת החיישן שוב אחרי יום נדלק האור התראה באוטו.. חזרתי אילו כבר כועס הוא אמר לי במילים אחרות שהוא לא יודע לתקן לי את הבעיה והחזיר לי חצי מהכסף. עכשיו לשאלה: מחפש מוסך טוב באזור חיפה/צפון שתעסק בממירים וחיישנים ויוכל לבדוק לי את הנושא
הודעה אחרונה מאת lior2321, -
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני חושד במוט קישור למוט מייצב . הוא נראה האמת חדש הגומיות שלמות. השאלה שלי הם ניתן לנתק את מוטות, ולנסוע כמה דקות רק בשביל הבדיקה, זה אפשרי? לא יהיה נזק או משהו? טנקס.
הודעה אחרונה מאת Matan1515, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 734 צפיות
היי.. אשמח לעזרה תפיקות בהגה. במצב שהרכב עומד על p שאני מזיז את ההגה ימינה שמאלה עושה מין רעשים דפיקות כמו בסרטון במצב נהיגה אין את הרעשים האלה הכול חלק נוסע טוב אין רעשים. תודה לעזרה 20231230_213809.mp4
הודעה אחרונה מאת גרי123, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 910 צפיות
היי, יש לנו במשפחה רנו סימבול מודל 2010 , 1600 אוט' יד 1 שמורה יחסית. מסתבר שבולמי הזעזועים האחוריים נעולים/גמורים. יש למישהו רעיון מאיפה משיגים בולמים כאלה? מישהו מכיר מוסך מומלץ לרכבי רנו? (רצוי באזור המרכז) למוסך שלי אין את הבולמים האלה וגם כרגע לא מצליח למצוא..
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 900 צפיות
שלום, מדי פעם בנסיעה במיוחד אחרי שהרכב קר הגיר מחליק לשניה - הסל״ד עולה מעט, יש קול של החלקה וחוזר לתפקוד נורמלי. אני מבין שזו תופעה מוכרת בcvt של סובארו. יש המלצות לגבי טיפול / מוסך אמין שמתמחה בגירים האלה?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 859 צפיות
שלום וברכה. הרכב סובל מכמה דברים, ומוסכניקים (גם טובים שאני אוהב וסומך עליהם) מעקמים את האף ונמנעים מלחקור ולטפל. אבל המצב מחמיר והולך, ואף שהרכב ישן - אני אוהב אותו, ולא רוצה להחליפו - גם כי ערכו בשוק נמוך, ואין לי אמצעים להשיג רכב ברמה הזו. הבעיות: 1. צריכת דלק גבוהה מאד - קיצונית גבוהה ביחס לעבר. כבר שאלתי כאן בעבר בעניין, זו בעיה ישנה, אך לא קיבלתי שום תשובה שיכולתי לפעול בעקבותיה - אני ראיתי באינטרנט (באתרים בחו״ל) שיש כל מיני ״נקיונות״ שצריך לעשות ועושים במנועי דיזל מהסוג הזה של ניסאן - אולם לא קיבלתי שום המלצה למוסך בארץ שיעשה זאת, כל שכן במחיר הגיוני, אם כאשר קיבלתי את הרכב (לא חדש! קניתי בן 3 שנים מליסינג, עם קילומטרז׳ נמוך) …
הודעה אחרונה מאת Skoda69, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 801 צפיות
קרוז 1.4 טורבו 140 כ"ס בחיבור לסורק התקבלו הנתונים הבאים: בסרק Stft 2.3 Ltft 1.6 בסל"ד 2000 Stft מינוס 4.7 Ltft מינוס 0.8 אשמח לשמוע מה זה אומר על תערובת הדלק, והאם יש בריחת ואקום לדעתכם. נאמר לי (לא יודע עד כמה הוא מבין) שנתוני ה stft מראים בסרק - על מעט העשרה שיכול להצביע על דליפת ואקום קטנה וב200 סל"ד - על הפחתה משמעותית של התערובת, שיכולה להצביע על בעיה בהספקת הדלק (מזרק/וסת) תודה מכולם מראש
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום וברכה, יש לי ניסאן נוט 2012 שלפי התקן צריך שמן 5w30 והיה בחנות שמן מוטול 5w30 רק ה2100 שלא רשום עליו 100 אחוז סינטטי. אבל היה שמן מוטול 5w40 8100 שהוא סינטטי מלא ובמבצע הוא יוצא אותו מחיר. האם עדיף לקחת את זה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי יש לי דאציה סנדרו סטפווי 2016. ומידי פעם נעלם מים מהרדיאטור. לא הבנתי עדיין את ההיגיון שמאחורי זה, אבל בשנה וחצי האחרונות הייתי צריך למלא כ4 ליטר. זה לא יורד באופן קבוע. יש תקופה לא יורד בכלל, ולפעמים יורד קצת אם יש לכם רעיון מעין זה יכול לנבוע אשמח ולשאלה העיקרית: איך אני יודע איזה מים מומלצים לרכב שלי? ראיתי שיש הרבה סוגים וחברות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 720 צפיות
הדלקתי את המזגן באוטו לפני כמה ימים והוא פשוט הפסיק לעבוד, אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה.. יש לציין שהנורות עובדות בזמן הדלקה אך לא יוצא אוויר..
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 736 צפיות
הייי אתמול הדלקתי את המזגן ברכב (יונדאי אקסנט 2008) לאחר כמה שניות המזגן פשוט הפסיק לעבוד. מה התקלה למביני העניין?
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 880 צפיות
היי חברים, אשמח לעזרה, יש לי ניסן סנטרה שנת 2017, ומתברר שחסר לי חלק מסוים ואני רוצה לדעת איך קוראים לו. בחלק האחורי בתחתית איפה שהגלגל רזרבי יש אוטמי גומי על מנת למנוע חדירה של מים. איך קוראים לחלק של האוטם גומי? אנגלית/עברית
הודעה אחרונה מאת dzmdz, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רכב יד2 שקניתי לא מזמן. כרטיס חכם אחד עובד תקין והשני לא. עם התקול יש תופעה מוזרה, אני לא יכול לפתוח עם הכרטיס את הרכב אלא רק עם המפתח שמצורף. גם הכפתורים שעל הכרטיס לא פועלים בכלל אבל ברגע שאני פותח את הרכב עם המפתח ומכניס את הכרטיס לסלוט אני כן יכול להניע את הרכב תקין. לאחר מכן כשאני מכבה אני יכול לנעול את הרכב עם המפתח בלבד אבל התצוגה של הקילומטרז ברכב עדיין דולקת והמראות גם לא נסגרות אוטומטית. מה בעצם הבעייה כאן ומה עלות התיקון, אשמח לעצות. תודה מראש. אגב עם הכרטיס התקין אין ממש צורך להכניס אותו לסלוט על מנת להניע אבל עם התקול אני חייב. תקלה מוזרה.
הודעה אחרונה מאת erezcohenbox, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, אחותי הייתה מפונה מהבית חודשיים, כצפוי המצבר מת. ברכב עדיין היה מצבר שהגיע עם הרכישה של הרכב, המוכר נתן לה מצבר של וולטה וממש שכנע אותה שמדובר במצבר חופף ויעודי לפיקנטו. נתוני המצבר ברכב: 40Ah Rc 55 min CCA 354A נתוני המצבר שרכשה: 40Ah Rc 53 min IEC 210A מדאיג אותי קצת ההבדל בין ה354A ל210A עד כמה זה קריטי ומשמעותי? סליחה על הבורות.
הודעה אחרונה מאת Aizenberg, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי חברים יש לי שאלה מאוד דחופה אני לפני קניית טויוטה קאמרי XLE שנת 2020 הרכב עשה 75 אלף ק״מ המוכר הוציא את הרכב מהחברה, טיפול 15 אלף הוא לא עשה טיפול 30 אלף הוא טוען שנעשה בטויוטה במוסך המורשה, ניסתי בכל דרך אפשרית למצוא את ההסטוריה, טויוטה טוענים שהוא לא הגיע לטיפול 30 אלף. (אולי המוסך לא עדכן שהוא עשה טיפול...) טיפול 45 הוא שוב פעם לא עשה טיפול 60 אלף הוא עשה אבל הוא עשה באיחור, הרכב עמד כבר על 73 אלף קמ בזמן הטיפול. ובטיפול הוא עשה בדיקה והאריך את האחריות על כל הרכב לעוד שנתיים. השאלה שלי: במקרה שנניח והרכב לא טופל בכלל עד 73 אלף ק״מ, האם יש מצב שכלום לא נפגע ואין שום בעיה? הבד…
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, מדובר באודי q3 2019 , פתאום אבא שלי שם לב שיש שריטה יחסית גדולה על השמשה הקדמית. הוא טוען שלא הייתה שום פגיעה בשמשה. השריטה קיימת רק על הצד החיצוני של השמשה. את ההחלפה של השמשה למקורית חדשה עושים דרך צמפיון או הסוכנות ביטוח? כמה זה אמור לעלות? הביטוח מכסה רק שמשה חלופית
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה והייתי מאד שמח לקבל עזרה לגבי רכש שרכשתי ( מקווה שזה רכישה מושכלת ומוצלחת ) האוטו בן 63 אלף קילו והיה מטופל במוסך של הונדה ( לפי ספר רכב) . אני מאד מעוניין להמשיך לשמור על האוטו שישמר עוד זמן רב . ויש לי מספר שאלות ובאמת תודה מראש לעל העוזרים והמסייעים. 1) האוטו הגיע עם נוזל רדיאטור כחול ( האם זה תקין? כי כפי שצינתי המוסך טופל במוסך הונדה , אז מסתבר שהם שמו נוזל מקורי , האם מישהו יודע בודאות איזה נוזל קירור שמים לרכב שלי? או איפה ניתן לברר את זה בצורה אמינה? 2) מה ההבדל בעלויות האחזקה והטיפול בין מוסך הונדה הרשמי לבין מוסך רשמי? וחוץ מהעליות האם זה אומר שיש ירידה באיכות הטיפול? מבחינת חלפים וכו' 3) אני מאד רוצ…
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 735 צפיות
לפני מספר ימים החלפתי רביעיית צמיגים. הצמיג אי נראה לי שחיקה לא סימטרית, והפנה אותי לכיוון פרונט. שאלתי היא עד כמה הדבר דחוף: אני צריך לתמרן את הביקור במוסך עם העבודה, לכן אני שואל כמה נזק יכול להגרם מנסיעה של כמה מאות ק״מ.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 788 צפיות
הנענו פתחנו צינור תחתון. יצאו המים הנענו שוב לחצי דקה להוציא את מה שיש בתוך המשאבת המים+הדלקנו חימום שיצא מהרדיאטור חימום. שטפנו. סגרנו הוספנו 5 ליטר. הנענו הדלקנו חימום על מקסימום. הרכב עבד איזה 15 דקות עד שהוונטה נכנסה לעבודה. אחרי נסיעה ומנוחה, היה חסר עוד חצי ליטר. זהו. זה על פול. אני מבין שנגיד נכנס 7-8 במקום 9 אבל כזה קיצוני? עשיתי משהו לא נכון?
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 692 צפיות
שלום, לאחרונה יצא לי להתעניין בסוגי הנורות השונים לרכב, הלוגן, לד וקסנון - ורציתי לספר על ההליך המלא, מהסיבה שלקח לי הרבה זמן להבין זאת ולמצוא את המידע הנכון. החלטתי בסופו של דבר ללכת על נורת הלד - GTR Lighting Ultra 2. אחרי כמה בדיקות, וההתחייבות לאחריות לכל החיים המפתה שהמוכר מציע, החלטתי לרכוש אותם. לאחר כמה ימים קיבלתי פנייה מחברת UPS, חברת השליחויות שבחרתי להשתמש, שהמוצר צריך לעבור בדיקת תקן (אירופאי או אמריקאי), על ידי בוחן ממשרד התחבורה - ברגע שהחבילה תגיע לארץ. נאמר בנוסף, שאם הנורה אינה עומדת בתקן האירופאי או האמריקאי (DOT / FMVSS108) - היא אינה תוכל לעבור ותישלח חזרה לשולח או תשלח להשמדה - תלוי אם השולח יסכים לקבל אותה. ישר הבנתי שעשיתי טעות, והייתי …
הודעה אחרונה מאת ErezZM, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 844 צפיות
צמיג בן חודש. יודע שלא ניתן לתקן תקר בכתף. נראה לי גבולי ל"כתף". מאחר ואין איבוד אוויר (הרכב עומד יומיים, ורק הבוקר ראיתי את הבורג), אולי יש מזל וזה לא חדר את כל הסוליה. מה אומרים, כתף או לא?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פלג נשבר בתוך המנוע בהונדה סטרים. איך אפשר לחלץ?
הודעה אחרונה מאת אלרו, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 662 צפיות
אני רוצה לקנות סורק תקלות מקצועי שיכול גם לעשות לימוד לגיר ולמצערת וכו'.. כמובן שמזהה תקלות גם בלי שהנורת תקלה תופיע בלוח שעונים וכמובן גם תזהה תקלות כמו SRS ABS AIRBAG ועוד ועוד... יצא למישהו לעבוד או מישהו מכיר את הסורק של לאונצ' CRP429C? יש אותו לחבר שלי והמליץ לי עליו מאוד, אבל אני רוצה את כל הביקורות שלו באמזון ורובם לא טובות.. והכי מפחיד שאחרי שנה דורשים תשלום על מנוי שנתי של 150 דולר בערך כדי להתחבר לרכב!! כך מישהו אמר שם, וכמובן לאופציה לעדכונים, בניגוד למה שמובטח בתיאור המוצר שהעדכון חינם לכל החיים. באמזון עולה סביבות ה280 דולר, והזמנתי אותו עכשיו בעליאקספרס ב190 דולר, אשמח לשמוע ניסיון אישי ממישהו שמכיר ועבד עם הסורק הזה.. ואולי בטווח מחיר …
הודעה אחרונה מאת נתנאל לוי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה קצת מוזרה מאזדה 3 07 דוושת בלם שוקעת - לא מצליחה לתפוס גובה (משחררת את האויר בשריקה) המוסכניק ושרשור ישן בקארספורום טוענים שזו בעיה של מאזדה בשנתון הזה שנובעת מתקלה בabs למרות שלא דלוקה נורת abs חוץ משתי שניות בהתנעה כמה כותבים בפורום כתבו כאן באיזה שרשור שעשו ע"פ פורומים של מאזדה ברחבי העולם - ללכת למגרש ולתת כמה בלימות חירום שיפעילו את הabs ומאז הבעיה הסתדרה ניסתי כמה פעמים לתת בלימת חירום חזקה עד הרגשה שהצמיג מחליק + רעידות בדוושת בלם אבל לא הופעל abs , אבל אף פעם זה לא היה החלקה של יותר משתי שניות, ולא נדלק נורה. האם צריך יותר? מסתבר שיש כאן מישהו שהופעל לו abs שיאמר לי באיזה רמת החלקה מופעל המערכת, או שיש איזה נתון אחר - מת…
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
🤥
הודעה אחרונה מאת sperial,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,122 אורחים (הצג רשימה מלאה)