Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2017 בעיה בכרטיס/מפתח

מעבר לפיתרון נפתר ע"י erezcohenbox,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב יד2 שקניתי לא מזמן. כרטיס חכם אחד עובד תקין והשני לא. עם התקול יש תופעה מוזרה, אני לא יכול לפתוח עם הכרטיס את הרכב אלא רק עם המפתח שמצורף. גם הכפתורים שעל הכרטיס לא פועלים בכלל אבל ברגע שאני פותח את הרכב עם המפתח ומכניס את הכרטיס לסלוט אני כן יכול להניע את הרכב תקין. לאחר מכן כשאני מכבה אני יכול לנעול את הרכב עם המפתח בלבד אבל התצוגה של הקילומטרז ברכב עדיין דולקת והמראות גם לא נסגרות אוטומטית. מה בעצם הבעייה כאן ומה עלות התיקון, אשמח לעצות. תודה מראש. אגב עם הכרטיס התקין אין ממש צורך להכניס אותו לסלוט על מנת להניע אבל עם התקול אני חייב. תקלה מוזרה.

פורסם
לפני 18 דקות, zadoki כתב:

אני רק שואל, סוללה ניסית להחליף?

כן החלפתי סוללה (מקווה שלא מכרו לי דפוקה). בכל מקרה אנסה מחר להשתמש בסוללה מהשלט התקין.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, erezcohenbox כתב:

אנסה מחר להשתמש בסוללה מהשלט התקין.

מכל המשחקים האלה תגמור עם שני שלטים לא מתפקדים.

כמו שאמרו לך, השלט הלא תקין לא מקבל מגע סוללה.

זה קרה כנראה בעברו של הכרטיס, כאשר ניסו לדחוף סוללה לא מתאימה במידותיה לכרטיס. (זה גורם לעיוות הכרטיס ולהרחקת מגעי בית הסוללה).

למייטב זיכרוני מקבל סוללה דגם CR2016 או CR2024 ודוחפים לו בכח CR2032.

(בבקשה לא לתפוס אותי על מספר חלק מדוייק בשעה כל כך מאוחרת אבל זה אפשרות לסגנון התקלה).

מה שתיארת לא מוזר בכלל (מלבד הרצון שלך להשתמש במפתח מיכני כאשר יש לך שלט תקין אחד ביד).

השלט הלא תקין עדיין מתפקד אחרי פתיחת הדלת, כאשר את שם אותו בחריץ, הוא לא נזקק לסוללה, הוא מקבל את החשמל שלו בהשראה אלקטרומגנטית מהרכב.

נורמאלי לחלוטין.

תוספת מאוחרת, ד"ר יוטיוב לשירותך: מסתבר שמקבל בטריה CR2032 

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • אהבתי 2
  • פיתרון
פורסם

יצאתי צנצנת אין מילה אחרת.

מה הסתבר, השלט שאותו קיבלתי תקול במעמד הקנייה הסתבר כתקין לחלוטין. הסוללה שהוא הגיע איתה (בזמן הקנייה) היתה מסוג CR2016 שאותה החלפתי ובכל זאת השלט לא עבד. היום פתחתי את השלט התקין ומה מסתבר.... שהסוללה היא בכלל מסוג CR2032!. ובגלל שהסוללות הן באותו קוטר ומתאימות לשלט אז לא חשדתי. המוכר טעה ולכן גם אני טעיתי. פדיחה שלי. הכל תקין. תודה על העצות.

CR2016 דקה יותר ולכן לא נוצר מגע.. מוזר שבספר רכב לא מצויין סוג הסוללה. שבת שלום ותודה לעולם.

Screenshot_20231229_155352.jpg

לפני 11 שעות, IsraCar כתב:

מכל המשחקים האלה תגמור עם שני שלטים לא מתפקדים.

כמו שאמרו לך, השלט הלא תקין לא מקבל מגע סוללה.

זה קרה כנראה בעברו של הכרטיס, כאשר ניסו לדחוף סוללה לא מתאימה במידותיה לכרטיס. (זה גורם לעיוות הכרטיס ולהרחקת מגעי בית הסוללה).

למייטב זיכרוני מקבל סוללה דגם CR2016 או CR2024 ודוחפים לו בכח CR2032.

(בבקשה לא לתפוס אותי על מספר חלק מדוייק בשעה כל כך מאוחרת אבל זה אפשרות לסגנון התקלה).

מה שתיארת לא מוזר בכלל (מלבד הרצון שלך להשתמש במפתח מיכני כאשר יש לך שלט תקין אחד ביד).

השלט הלא תקין עדיין מתפקד אחרי פתיחת הדלת, כאשר את שם אותו בחריץ, הוא לא נזקק לסוללה, הוא מקבל את החשמל שלו בהשראה אלקטרומגנטית מהרכב.

נורמאלי לחלוטין.

תוספת מאוחרת, ד"ר יוטיוב לשירותך: מסתבר שמקבל בטריה CR2032 

צדקת 2032 זו הסוללה המתאימה ראה תגובה שלי מהיום

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...