טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. ברשותי טויוטה קורולה 2009 (לא רובוטית), לאחרונה, בכל התנעה במנוע קר, המנוע דופק ונוקש בעוצמה, ברוורס הנקישות מתחזקות, בדרייב נחלשות. הדפיקות נשמעות מכיוון ימין. לאחר מספר דקות הן נעלמות והכל כרגיל, וההתנעות הבאות במהלך היום חלק. שמן יש מספיק. הוחלף לפני 6000 ק"מ. אשמח לעזרה, תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 459 צפיות
שלום רב, לפני מס' ימים אבא שלי רכש אוטלנדר שנת 2007. מדובר בדגם 2.4 אטמוספרי, אוטומט (4 הילוכים) 4X4 קבוע. ממבט חטוף סביב בחניית ביתו, המנוע ניראה נקי וללא הזיעות, הרדיאטור כמובן מלא במיי ברז, והצינורות חדשים. ברקסים ניראים שהוחלפו לאחרונה, וכמו כן, תפוחי ההגה, והגרמושקות של הציריות ניראים במיטבם מלבד אחת שיש עליה סימני סדקים קטנים. אשמח לשמוע את עצתכם ברצון לישור קו מקיף עבורה מהיכן שהבעלים הקודמים עצר. (גם ככה, לא סיפק קבלות עבודה/טיפולים אחרונים לגביה). ספר הרכב של הגברת מציין כי היא עם נכונות לעבוד גם עם ש.בלמים DOT 3 או DOT 4. שמן המנוע משתנה לפי האקלים וכך שהוא מקנה את כל הצמיגויות החל מ 10W40 ועד ל 0W20 - הבעלים הקודמים התמהמה לציין את הצמיגות…
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 13.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי פיג'ו 308 שנת 2010. לאחרונה שמתי לב שמפלס הנוזל במיכל הקירור יורד, אך יחד עם זאת אין שום נזילה ושום טפטוף משום מקום מתחת לרכב. הירידה במפלס הינה כבר כחודש (מהמקסימום, ירד לכמעט המינימום בחודש) ועדיין בחודש הזה לא היו שום נזילות. החלטתי לברר קצת על הסיבות לכך בפורום וחיפשתי פוסטים רלוונטים. מהם, נראה שהצבע של הנוזל קירור שלי חשוד במקצת (תמונה מצורפת). אציין שהייתי אצל המוסך א.מ הדרך (שאגב, השירות מאוד אדיב) והמכונאים שם לא אמרו לי שום דבר על צבע הנוזל קירור על אף הבדיקה המקיפה שביקשתי מהם שיעשו. אשמח למענה בשאלות הבאות: 1. מה יכול לגרום לאיבוד הנוזל? חוץ מנזילות, שאין... 2. מה פשר הצבע של הנוזל קירור?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 905 צפיות
שלום רב ותודה מראש לכל העונים אתמול החלפתי מצבר לסובארו פורסטר 2020 במוסך מורשה ומהולל. זו החלפה ראשונה של מצבר יש לי מערכת של איתוראן ברכב, שהגיע איתו. (קניתי את הרכב יד שניה) אני כבר לא בשירות של איתורן ובעצם האיתורן מתפקד כאימובליזר אתמול לאחר ההחלפה של המצבר הרכב הניע ועבד אחלה היום בבוקר הרכב לא מניע ואיתוראן לא מצפצף. הוא כן עושה צליל מקשים, אבל לא צליל של פתיחת רכב בנוסף יש ציפצוף עמום מאיזור המנוע לאחר ניסיון הנעה. המוסך טוען שאין לו קשר לזה שוב תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, מנסה למצוא מקום לקנות ממנו את ה Nozzle של השפריצר האחורי של VAG, מק"ט 1Z5955985 לסקודה אוקטביה דור 3. נראה שהנוכחי נסתם מחלודה. זה החלק: בפליקן פארטס אין את המק"ט, vag247 לא שולחים לארץ, כל שאר האתרים שמצאתי (בעיקר מUK) לא שולחים לארץ ובאיביי גם לא מצאתי מוכר ששולח לארץ. לא מצאתי בגוגל חנות בארץ שמוכרת את המק"ט הזה. מהיכן ניתן להזמין? תודה עריכה: אפשר לסגור, מצאתי מוכר מאיביי: https://www.ebay.com/itm/203146760183 משהו היה דפוק קצת בחיפוש
הודעה אחרונה מאת Amired, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אהלן, מדובר על מיקרה 2017 שרכשנו לזוגתי, כפתור בורר של המפוח (כיוון אוויר) לא עושה כלום, זה תקוע על אוויר לרגליים גם הכפתור של הטמפ' לא מסתובב עד הסוף למצב קור, נתקע באמצע. מכירים את התקלה? קל לפתור לבד בבית? או דורש החלפת חלקים יקרים?
הודעה אחרונה מאת fuluti16919, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 363 צפיות
אודה לפרטים איזה מגבים צריך ל Lexus is300h משנת 2018 ? ואיפה ניתן לרכוש באזור אשדוד ? תודה
הודעה אחרונה מאת new here, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 698 צפיות
שלום לכולם פעם ראשונה פה יש לי מאזדה 2 שנת 2009 ולאחרונה יש לי בעיה מוזרה ( נסעתי לצפון למילואים בערך 180 קילומטר מהבית) לאחר כמה ימים שבאתי לנסוע הופיעה לי בהתנעה נורת ABS וסימן של רכב מחליק ובלם יד מורם ( למרות שלא כמובן) הקטע המוזר זה שאם אני נוסע קצת מדומם את המנוע ומניע שוב זה נעלם כלא היה .. וזה קורה אחת לכמה ימים ( תצחקו אבל בעיקר בימים קרים וגשומים ? חחח ולא זה מבלי להתחיל נסיעה עדיין גם שנה שעברה רק בחורף הופיעה לי נורת מנוע ולאחר כמה פעמים של התנעה נעלם אז זו הייתה תקלת חיישן נקישות שבחורף הזה לא מופיעה כאילו כל שנה יש לו שפעת אחרת 😂😂 מה יכול להי…
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי לאחרונה רעשים של נקישות מאזור הדשבורד, נשמע כאילו מההגה, זה קורה כאשר אני נוסע על במפרים או שיש אבנים בכביש. ניסיתי להסתכל מלמטה ולא נראה שיש משהו שמשוחרר שם, גם ניסיתי לנדנד את האוטו ולא שומעים כלום רק בנסיעה על במפרים ואבנים. מצרף סרטון קצר מנסיעה על כורכר, אם למישהו יש תובנה מה הבעיה ואיך מסדרים אותה אשמח. הרכב טיוטה פריוס 2012. תודה רבה לכולם 20210220_190912_1.mp4
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 786 צפיות
שלום חברים, אשמח לקבל המלצות לצמיגים ופנצ'ריה באזור הקריות. שברולט טראוורס צמיג R20 255/55 107H תודה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 746 צפיות
הייתה לי בעיה בוונטה שסודרה על החום מנוע גירד את האדום בערך לדקה והתייצב בחזרה לסטנדרט למפרע גיליתי שנסדק רדיאטור סתמתי זמנית עם אפוקסי עדיין יש הרגשה מוזרה בנסיעה בהעברת הילוכים אני מרגיש שהוא לא מעביר חלק בשלישי מה זה יכול להיות ובלי קשר אם צריך להחליף שמן במקרה כזה תודה .
הודעה אחרונה מאת נהוראי תימני מתימן, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צפייה מהנה
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 860 צפיות
בוקר טוב, היכן אני יכול לבצע שכפול +קידוד למפתח לשברולט סוניק? לא חייב שיהיה מקורי, מחפש משהו טוב במחיר סביר. ב UMI רוצים ממני 800 שח וצפונה וזו רק בערכה מינימאלית לפני שבדקו מספר שילדה וכו' כך שבחברה זו לא אופציה. השאלות שלי - 1) האם ניתן לשכפל + לקודד מפתח אחר על אזעקה מקורית? (יש קשר בין הדברים?) 2) המלצות למקום כזה באיזור השפלה? (אשקלון והסביבה, אשדוד והסביבה עד רחובות כולל) אשמח מאוד לעזרה ומודה לכולם. המשך יום שקט ובשורות טובות לכולם
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 642 צפיות
שלום, מה היתרונות\חסרונות בהתקנת צמיגים עם קוד עומס גבוה יותר 96V במקום 92H שרשום ברשיון? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי מה ההמלצות שלכם לטיפול 10,000 לסיטרואן C1 שנת 2018 (ידנית) מה שאני יודע זה שצריך להחליף פילטר שמן + שמן וגם פילטר אוויר. במוסך הרשמי גם אמרו משהו לגבי פילטר של המזרק מנוע אבל אני לא זוכר בדיוק איזה חלק - האם אתם יודעים למה הם התכוונו? כי אני מתכוון לקנות את החלקים בעצמי וללכת למוסך לא מורשה (כי המורשה רוצה על טיפול של החלקים שכתבתי למעלה 1600 שקל... "אחרי הנחה") האם יש עוד משהו שאתם ממליצים? למשל בסרטון הבא ממליצים גם לקנות נוזל שמנקה את המנוע לפני החלפת שמן: https://www.youtube.com/watch?v=39wxDXHuF2s תודה
הודעה אחרונה מאת verytired, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 756 צפיות
שלום, קיה סטוניק 1.4 ליטר שנת 21, בימים האחרונים אני מרגיש זריקות קלות בזמן החלפת הילוכים (באוטומט). מורגש בעיקר בבלימה, גם בכביש חלק לגמרי ובלימה מאוד עדינה, כל הורדת הילוך הטורים טיפה עולים, במיוחד באזור ה40 קמ"ש (בלימה איטית, הטורים יורדים ל1000 סל"ד בערך, ואז בזמן הורדת ההילוך האוטומטית זה עולה לשניה ל1200בערך ויש קפיצה קלה באוטו). זה לא דרמטי אבל זה בהחלט שם ולא היה שם קודם. אני עדיין בתקופת האחריות וקבעתי אצל מוסך הבונים בחיפה שיבדקו, אבל תהיתי אם מישהו: 1. מכיר את התקלה. 2. יוכל להכווין אותי לגבי איך להתנהל מול המוסך במקרה כזה. תודה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי, ברשותי שברולט ספארק 2016. לפני מספר ימים מסך המולטימדיה ששולט עם תחנות הרדיו, הגדרות הרכב ומצלמת הרוורס הפך להיות שחור וכל הכפתורים סביבו כבויים(בדרך כלל הם מאירים כשהרכב מותנע). עם זאת, הרדיו פועל והכפתורים שנים תחנות עדיין פעילים. למישהו יש כיוון לפתרון הבעיה?
הודעה אחרונה מאת ניקיטה סופה, -
שלום לכולם. ברשותי הונדה אינסייט 2011. 120,000 קילומטר. סך הכול הרכב בסדר גמור, הדבר היחיד שמציק לי שבעליות הסוללות ההיברדיות נגמרות די מהר. עשיתי מחקר שוק, ובחו"ל יש המון דיברים איך ניתן לאזן את הסוללות, באמצעות מטען ייעודי שמבצע טעינה מלאה ופריקה כמה פעמים וככה משתחרר אפקט הזיכרון. הבעיה עם זה שהמטענים האלו מתאמים ל 110v והם עולים בסביבות 1500 שקל, השאלות שלי הם כדלהלן האם מישהו מכיר בישראל אנשים שמבצעים איזון לסוללות? בחיפוש בגוגל על סוללות הברדיות אין כמעט שום תוצאה על אנשי מקצוע בתחום, לאיפה נעלמו כולם? אשמח גם לשמוע על אנשי מקצוע שמבצעים שיפוץ או החלפה לסוללות ומה המחירים שלהם. אולי כמה בעלי הברדיות יתאחדו ונקנה ביחד את המטען הזה + שנאי למתח של 220v ( זה צרי…
הודעה אחרונה מאת אבי השפיץ, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כי 3000 ק"מ הוחלפו באוטו 2 בולמים אחורים שלא תואמו לדגם של מיקרה בידיע שאין לזה אחריות ושאצתריך להחליף אותם מתישהו. אוקי הגיעה זמן להחליף אותם. אני מחפש סוג לא זול ומצד שני לא יקר כי אין הצדקה להשקיעה באוטו הרבה כסף אחרי 17 שנה ו-5000 ק"מ ממוצעה של נסיעה שנתית. בנוסף גם לקדמיים כבר לא נשאר הרבה זמן ואולי יש כדאיות להחליף גם אותם. באוטו רוב הזמן נוסעה נהג יחיד ואחורה של רכב לא עמוס כלל. בנוסף אני מאוד רוצה לשנות תחושת נהיגה ואחיזה של רכב על הכביש. אני מבין שיש חשיבות גם למתלים של רכב. איך אפשר לשלב בין החלפת בולמים ושיפור ההמתלים ואם זה בכלל אפשרי בדגם הזה ? אשמח לשמוע המלצות על בעלי מקצוע או מאנשים שמבינים עניין. תודה
הודעה אחרונה מאת NM2007, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 560 צפיות
למי יש נסיון שהחליף הסוללה מראש קודם שניכנס לבעיה וכמה סוללות החליף האם יש סדר מסוים שעדיף להחליף והאם האפלקציה פריוס אמינה מדוייקת? ודבר שני אפה הכי זול והכי מומלץ להזמין את זה תודה
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש בבעלותי רכב מסוג יונדאי i20 שנת 2012. בעת נסיעה עירונית ובינעירונית נדלקת נורת ה- o/t off לבד, הרכב בולם ל 1/2 שניה ולאחר מכן הנסיעה ממשיכה כרגיל. קראתי קצת על הנורה שמגדירה את תיבת ההילוכים בין 1-3. זו לא הבעיה אצלי, הנורה כבויה ואין בעיה בלחצן, שאני לוחץ נדלק ולחיצה נוספת נכבה. הבעיה שבמהלך נסיעה (איטית או מהירה, ללא הבדל) הנורה נדלקת ל1/2 שניה ומרגישים בלימה חזקה מאוד של הרכב, הרגשה כאילו נכנס הילוך לא נכון (לצורך הדוגמה: בגיר ידני כמו שמכניסים הילוך ראשון בטעות במקום הילוך חמישי, יש לערך מעין בלימה חזקה מאוד עד שההילוך נכנס לתיבה המתאימה למהירות). אודה לעזרה.
הודעה אחרונה מאת David_z, -
-
איך בוחרים מצבר?
מאת stx-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת שלום, יש איזה אתר שנותן את הפרמטרים של המצבר לפי מספר שלדה או משהו בסגנון? אני רוצה לדעת קיבול, זרם התנעה וגודל אם זה לא סטנדרטי. לא מצאתי בספר רכב. התקשרתי למוסך ואחרי ששאלתי את הבחור אם הוא בטוח הוא הוסיף עוד 2Ah לתשובה ולא ידע מה זה זרם התנעה. המצבר שיש היום ברכב נחלש והוא בן שנה אז אני לא רוצה להסתמך עליו. מדובר ביונדאי טוסון 2017, 1.6 בלי טורבו. אין start stop לשמחתי. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי חברים הנורא אימא בהונדה אינסייט דלוקה לי ולאחרונה החלפתי מצבר ובאמצע נסיעה נורא המצבר נדלקת ואז גם ההגה מתקשה וזה לא בעיה במצבר הוא די חדש וגם לא באלטרנטור מישהוא ניתקל בבעיה דומה אשמח ליעוץ ושאלה שנייה חשובה משהוא מכיר מוסכניק נייד באזור בית"ש או ירושלים שמתעסק באינסייט אשמח למענה ואחרון חביב מי שעשה טיפול כזה כמה זה אמור לעלות פלוס מינוס תודה
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 552 צפיות
שלום, רכשתי רכב סובארו פורסטר ויש שתי בעיות ומחפש בעלי מקצוע טובים ל: א. מכה כיפוף בפח בדלת של הנוסע (אין אפילו קילוף צבע) והייתי רוצה לעשות PDR טוב ב. קרע קטן ומעצבן בריפוד של הנהג והייתי ורוצה לתקן - ומחפש רפד טוב אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פיג'ו 301 1.6 אוטומטית 2014 נסעה תקין. לאחר חניית לילה התניעה כרגיל. שילוב לדרייב ואז לחיצה על הדוושה מעלה סל"ד , מניבה רעש והרכב לא מתקדם כמעט. כיבוי והנעה ללא שינוי. כאילו משהו עוצר את הרכב במקום. בלם היד כמובן משוחרר. בחינה מהירה של הגחון מגלה בצד ימין מוט כלשהו שבור. מצרף צילומים. מה נשבר ? ציריה ? מוט אחר ? מה עלות משוערת לתיקון ? תודה למבינים. והרי הצילומים....
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר מה זה ניקוי מערכת קירור בשיטת ATS?
הודעה אחרונה מאת zaf, -
כיוון פרויט
מאת 98civic- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 641 צפיות
שלום לכולם מחפש מקום מקצועי לעשות כיוון פרונט. לא מחפש מחיר זול ,מחפש מישהו שיודע מה הוא עןשה באזור המרכז. אשדוד להרצליה.תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן יש לי פריוס 2013, כשאני מזיז את ההגה לצדדים יש לי נקישות דיי חזקות מההגה. החלפתי לאחרונה 2 בולמים ו 2 מוטות מייצב ועדיין יש את הנקישות מצורף סרטון שממחיש את הבעיה אשמח לשמוע מה זה יכול להיות d13595dc-8b3c-4815-afea-8432bd8851e3.mp4
הודעה אחרונה מאת shay-t, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 579 צפיות
שלום רב , מיצובישי אאוטלנדר 2019 פרימיום , אחת ל .. החלון ליד הנהג לא נסגר רק החלון הזה . אם באותו רגע אני שופתח וסוגר עם השלט החלון עולה . אני בטוח שיש לזה פתרון ולא הגיוני שה "מוח" הפיקוד דפוק אחרת זה לא היה עובד בכלל . אשמח לעצה טובה איך לתקןן .
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 835 צפיות
היי, למישהו יש ניסיון עם ייבוא צלחות בלימה מחו"ל? אני מעוניין להזמין את הסט הבא של EBC , תומך בתקן R90. האם רק צריך להוציא אישור במערכת מסלול, או שיש הפתעות נוספות? https://ebcbrakesdirect.com/ebc-gd-series-sport-disc-set-black-gd1679 תודה
הודעה אחרונה מאת EliC25,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,084 אורחים (הצג רשימה מלאה)