Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לשירשור,

בעיה זהה, רכב זהה, מפלס המים יורד.

עברתי על כלל הצנרת הנראת לעין, מים הוחלפו בישור קו לפני חצי שנה וכך גם חוזקו כלל החיבורים.

כשהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה יש ריח קל של נוזל קירור... יש נזילה והיא ״נוזלת״ על בלוק המנוע.

בכיסוי התחתון (תחתית הרכב) מזהה כתם מים קטן.

מלבד בחינה חיצונית של משאבת המים, יש דרך נוספת לזהות שזהו מקור הבעיה ?

תודה.

מים= נוזל קירור יעודי (אדום)

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

בהמשך לשרשור שקראתי, על נוזל קירור לפיגו 308 מודל 2015. 

בדקתי במעקב רכב ולא הוחלפה משאבת מים, אני יד 2 משנת 2020.

הרכב עבר טיפול עשרת אלפים לפני שלושה חודשים, אתמול ראיתי שהנוזל קירור על מפלס מינימום, חשוב לצין שהוא נוסע מעולה- מלבד אקו שלא עובד, קשור לנוזל קירור? 

אני מחפשת את הנוזל המדויק לרכב הזה 

אשמח למענה

20231218_133356.jpg

פורסם
לפני 17 דקות, אור-אל כתב:

מחפשת את הנוזל המדויק לרכב הזה

כזה, מקורי של פיז'ו.

CITROEN-PEUGEOT_FROSTSCHUTZ_1637756380_PE703R111E_202202171451.thumb.jpg.e6740e4d1a27e43f67da21dc2224fd36.jpg

עולה בערך 130 ש"ח אבל לא כל חנות חלפים מחזיקה, צריך לחפש. 

יש לי בבית כזה מיכל פתוח, אני יכול למזוג לך חצי ליטר לבקבוק קטן ותוכלי להשלים את המפלס. ללא תשלום כמובן. איזור המרכז. 

• תוכן חדש...